Дългото чакане след трансфер- тема 114

• 42 800
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте 🤗☀❤ На всички пожелавам по едно такова букетче!
След 5 години жестока и неспирна борба, няколко диагнози, поне 7 стимулации на естествени опити, няколко операции, една наистина страшна диагноза(вродена генетична мутация-рядка Робертсонова транслокация) и 10 инвитро процедури, мога да вляза и да дам надежда, че чудесата се случват! Въпреки множеството неуспехи, въпреки нищожния шанс, въпреки клиниките в България(предлагащи ДЯ) и тяхното мнение, че е /почти/невъзможно да имам биологично дете. Както вчера каза една моя приятелка, търпението, вярата и надеждата винаги трябва да са част от нас и че накрая се възнаграждават!
Бъдете здрави, благословени, борещи се и вярващи! Пожелавам от сърце на всяка една от вас да прегърне своята рожба по един или по друг начин! 😘🥰❤🙏
Сега остана да се молим да се роди живо и здраво! 🤗
Каква прекрасна новина! Сърдечно се радвам за успеха☺ Желая лека бременност🙏🤰

# 76
Каква новина само! Честито Кактусче, желая ти лека и безпроблемна бременност ❤️❤️❤️
Буба, стискаме палци и за теб 🥰

# 77
Благодаря ви от сърце, мили момичета! 🤗❤️🥰🌷 Всички вие сте герои и пожелавам скорошен успех на всяка една от вас! Искрено вярвам във вашия успех! ❤️🤗❤️

# 78
Момичета, бях на преглед за установяване на бременността. В момента съм 6 г.с. Оказва се, че плодния сак е малък за този срок и честно казано малко се притесних.. Чудя се ако направя чхг през 2 дни дали ще получа своите отговори, понеже лекарката ме вика след 10 дни отново 😕

# 79
Аз съм на мнение, че след визуализиране на бременност, единствено следенето с УЗ е показателно. При по-високи стойности ЧХГ вече не нараства толкова бързо и ще е само излишен стрес.
Колкото и да е трудно, остава чакането. Или второ мнение, но пак след най-рано 5-7 дни може би. Стискам палци всичко да е наред!

Нека има много плюсчета тази тема Heart

# 80
Днес ми е 7ми ден след трансфер на 2 петдневни ембриона, чхг=2.89.... мисля че въпреки ранния тест ситуацията е ясна...
Чудя се да пусна ли за всеки случай и на 8ми ден.

# 81
Момичета имам един въпрос, преди месец ми излезе уреаплазма положителна. Бях на лечение 10 дни с антибиотик аз и ММ...пуснах си преди няколко дена отново , за да видя как са нещата за огромно щастие излезе отрицателна. ( 15 дена след спирането на антибиотика е пуснато повторното изследване).
Въпросът ми , ще се обаждам днес по късно на Репрото за да видим и преценим кога ще удачно да се направи ЗЕТ. ( Понеже ми набиха филма ..) Според вас дали ще иска да мине поне един МЦ и тогава да действаме или това няма да е проблем ?! При наличие на отрицателен резултат.
Антибиотика съм го приключила на 13.08 ... Ако всичко останало е окей с мен самата на предстоящия цикъл , едвали ще представлява проблем да се прибегне към трансфер.

Вие как мислите ? Някоя в подобна ситуация?

# 82
Кактусче, каква прекрасна и очаквана новина! Браво, момиче! Много лека да ти е бременността и да си гушнеш здраво бебче на финала! Heart

# 83
Добавям снимката от ехографа, изглежда ми доста некачествена. Чудя се дали междувременно да потърся второ мнение с по-добра апаратура, не знам дали има смисъл да насилвам нещата или просто да се кротна малко и да си изчакам следващия преглед 🙄

# 84
Amelin, благодаря ти 🤗❤️
Smiley88, отиди на второ мнение, за да ти е по-спокойно ❤️🍀🍀🍀

# 85
Здравейте, записвам се и аз в темата и пожелавам успех на всички!
Вчера ми беше ЗЕТ на 1 брой петдневен ембрион. Днес след обяд ми беше много зле, много ми падна кръвното и имам силно сърцебиене (все още не е минало съвсем). Помислих си, че може да е от лекарствата, свързах се с доктора и той ме увери, че не е от тях и да си продължавам терапията. На някоя от вас случвало ли и се е такова нещо?
П. П. Това ми е втори трансфер, при първия (неуспешен) преди година не съм имала проблем с терапията.

# 86
Kactus, честито! Много се радвам за теб! През какви неща си преминала само… Но не си се отказала и не спря да помагаш с ценни съвети. Историята ти вдъхва надежда за всички нас.
Желая ти лека и безпроблемна бременност 🍀

# 87
Момичета,подарявам останали три ампули пролутекс 25мг със срок 10.2025.
Ако някой има нужда да ми пише ще му ги изпратя.

# 88
Момичета имам един въпрос, тъй като ще ми е за пръв път ЗЕТ живот и здраве. Човърка ме любопитството докато дойде моментът , след като ви настъпи МЦ , на кой ден ви викат на преглед при репрото?!

# 89
Момичета имам един въпрос, тъй като ще ми е за пръв път ЗЕТ живот и здраве. Човърка ме любопитството докато дойде моментът , след като ви настъпи МЦ , на кой ден ви викат на преглед при репрото?!
Мен ме викат от 1ви до 3ти ден на мц.

Общи условия

Активация на акаунт