Дългото чакане след трансфер- тема 114

• 43 359
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
  • Благоевград
Момичета, чхг днес е 350. Качило се е. Днес ми е 16 ден след трансфер. Кошмарът продължава. По-късно съм на преглед.

# 316
Кръвен ми е за събота.Утре ще напишкам един домашен

Не го отписвай толкова бързо опита. Пусни си утре кръвен тест. Може кафявото зацапване да е съвсем безобидно.

# 317
  • Варна
10 дни след трансфер на 5 - дневен ще ти покаже кръвен със сигурност Wink

# 318
Здравейте момичета.Днес ми е 9 ден от ЗЕТ на 5 дневно ембрионче.Появи ми се кафяво зацапване.Не е обилно,но супер много се притесних.Звънях в Надежда и ми казаха за няколко дни да спра Акарда.И щом не е обилно кървене нямало страшно.Не се успокоих изобщо.Явно и този опит ще е неуспешен Sad

И при двата трансфера с + резултат на 9 ден имах имплантационно кървене - оскъдно кафеникаво зацапване. Точно около датата на евентуалния цикъл. При първата бременност в 9 ден, а при сегашната в 8 и 9 ден. Спирах акард/аспирин протект за няколко дни. Случва се често и дано и при Вас е на хубаво! Стискам палци да се похвалите с хубав резултат Simple Smile

# 319
Да и аз се надявам да е имплантация, но все пак се притесних...

Здравейте момичета.Днес ми е 9 ден от ЗЕТ на 5 дневно ембрионче.Появи ми се кафяво зацапване.Не е обилно,но супер много се притесних.Звънях в Надежда и ми казаха за няколко дни да спра Акарда.И щом не е обилно кървене нямало страшно.Не се успокоих изобщо.Явно и този опит ще е неуспешен Sad

И при двата трансфера с + резултат на 9 ден имах имплантационно кървене - оскъдно кафеникаво зацапване. Точно около датата на евентуалния цикъл. При първата бременност в 9 ден, а при сегашната в 8 и 9 ден. Спирах акард/аспирин протект за няколко дни. Случва се често и дано и при Вас е на хубаво! Стискам палци да се похвалите с хубав резултат Simple Smile

# 320
Гери, със сигурност ще е положителен тестът 🤗🍀❤️ Нормално е да има кафяво зацапване. Правилно са ти спрели аспирина за няколко дни. Ще те чакам с хубаво ЧХГ.

Сигнора, много съжалявам.....изглежда точно като извънматочна 🥺

# 321
Ще видим, аз нещо се притесних.
Преди 10 години след като ми беше положителен теста имах кървене ярко червено.На прегледа всичко беше наред и сега господина е на 9 години ученик.При предния трансфер още от самото начало не вървяха добре нещата.Персенска не беше хич обнадеждаваща.Нямах кървене или зацапване, но и резултата беше 0.Правихме имунолпгична биопсия и такава за прозорец.Сега бях на естествен цикъл.След като мина овулацията ми назначиха дуфастон и циклогест.След трансфера и имуран,програф и акард.Не знам как ще успя а изчакам до събота.
Гери, със сигурност ще е положителен тестът 🤗🍀❤️ Нормално е да има кафяво зацапване. Правилно са ти спрели аспирина за няколко дни. Ще те чакам с хубаво ЧХГ.

# 322
Ще видим, аз нещо се притесних.
Преди 10 години след като ми беше положителен теста имах кървене ярко червено.На прегледа всичко беше наред и сега господина е на 9 години ученик.При предния трансфер още от самото начало не вървяха добре нещата.Персенска не беше хич обнадеждаваща.Нямах кървене или зацапване, но и резултата беше 0.Правихме имунолпгична биопсия и такава за прозорец.Сега бях на естествен цикъл.След като мина овулацията ми назначиха дуфастон и циклогест.След трансфера и имуран,програф и акард.Не знам как ще успя а изчакам до събота.
Гери, със сигурност ще е положителен тестът 🤗🍀❤ Нормално е да има кафяво зацапване. Правилно са ти спрели аспирина за няколко дни. Ще те чакам с хубаво ЧХГ.

Винаги има надежда. Не се отчайвай горе главата. Всичко ще бъде наред и се опитай да бъдеш спокойна.

# 323
Аз имах обилно кафяво течение придружено с болки на ден 7ми. На следващия ден пуснах кръвен и беше положителен 🤗🙏❤️

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 18:54 от Kactus

# 324
Според мен 9 дни след трансфер ще покаже и уринарен тест! Стискам палци !

# 325
При първото инвитро имах много различни усещания преди цикъл, а мен си ме боли от самото начало и всички жени в семейството сме така до прабаба ми. Понеже добре се знам, реших, че е станало, но тези усещания предполагам са били от пункцията, от хормоните и пр. Сега при второто тук ме придърпва, там къркори, ама нищо неестествено не виждам или различно.

Утре се чудя да ходя ли на работа, но като гледам мейла май ще се стресирам доста и ще остана вкъщи да си почивам. Дори и да има съвсем малка вероятност от стрес да не стане имплантацията, не искам да експериментирам.

Стискам палци на всички с усещания, без усещания, с тревога, с радост, всички сме с едни и същи емоции - ту нагоре, ту надолу... Днес си купих "Всичко започва с яйцето" и съм на мнение, че тази книга е трябвало много отдавна да я прочета, а после да й стана незаконен дилър:-)

# 326
Благодаря момичета.Трябва по скоро да се успокоя.Мислех че като е пореден няма да е чак толкова напрегнато, но не съм познава.Хубаво е човек да може да сподели с хора,които ще го разберат.Стискам палци за всички!

# 327
  • Варна
Здравейте, Дами!
При мен дългото чакане, приключи преди 18 дни с негативен кръвен тест, спряха ми инжекционния прогестерон, за да ми дойде цикъла… дойде си, кървях обилно 5 дни и си поцапвах още 2-3…(казаха, че е нормално), до тук добре…
Обаче сега цял ден съм със стабилно кафяво течение от днес (18 ден), а не откривам логика в това, защото очаквам цикъл след поне 9-10 дни…
На някой случвало ли се е?
Не трябваше ли аномалиите да са в първия цикъл след трансфера?
Ще звънна утре разбира се в клиниката, но ми е притеснено, от това което прочетох в интернет, та за това предпочитам вас да питам сега!
Благодаря, че ме изчетохте!
Успех на всички чакащи! 🍀❤

# 328
Сега проверих, че при мен след неуспешния трансфер, следващия цикъл е бил 20 дни. Според мен целият организъм се разбутва и му трябва малко време да се балансира.
Разбира се, консултирай се, но моята докторка не обърна особено внимание като й казах.

# 329
Днешния тест:

Мисля,че чакам цикъл, все пак ще си направя и кръвен тест.

Общи условия

Активация на акаунт