Дългото чакане след трансфер- тема 114

• 43 347
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Здравейте!
ЧХГ 12.09 - 50.5
14.09 - 121.2
18.09 - 560.2
24.09 - 4171
Трансфер на 05.09 на 5 -дневен.
Как ви се вижда? Добре ли е?
В лабораторията вече ме запомниха.
Чак другата седмица ми е първия преглед.
  здравей Нели! Аз не съм пускала повече Чхг само 2 пъти ,чудя се да пускам ли още? Мен ме викат на 01.10 на първи преглед ти кога си? Иначе на 18.09 бях с 722... (и моят трансфер беше на 05.09) Мисля че си супер щом се покачва ! А как се чувстваш? При мен освен подути гърди и огромен апетит друго не усещам.🥰
Пуснах, за да видя там ли е. Направо ми е нереално все още.
Иначе днес съм супер изморена. Лежа и ме боли глава. Леко ми се догажда, никакъв апетит. От две седмици само супа ми се дояжда. На 03.10 ми е прегледа.

# 346
Здравейте!
ЧХГ 12.09 - 50.5
14.09 - 121.2
18.09 - 560.2
24.09 - 4171
Трансфер на 05.09 на 5 -дневен.
Как ви се вижда? Добре ли е?
В лабораторията вече ме запомниха.
Чак другата седмица ми е първия преглед.
  здравей Нели! Аз не съм пускала повече Чхг само 2 пъти ,чудя се да пускам ли още? Мен ме викат на 01.10 на първи преглед ти кога си? Иначе на 18.09 бях с 722... (и моят трансфер беше на 05.09) Мисля че си супер щом се покачва ! А как се чувстваш? При мен освен подути гърди и огромен апетит друго не усещам.🥰
Пуснах, за да видя там ли е. Направо ми е нереално все още.
Иначе днес съм супер изморена. Лежа и ме боли глава. Леко ми се догажда, никакъв апетит. От две седмици само супа ми се дояжда. На 03.10 ми е прегледа.
    аз последно на 20.09 пуснах беше 1470...ама май до прегледа няма да издържа и аз ще пусна още веднъж 😁 отвреме на време усещам тежест ниско долу и стягане (около датата на цикала ми)Желая успех и стискам палци 🥰🥰

# 347
Здравейте борбени момичета. Надявам се да бъда приета в тази тема. От няколко дни чета подробно написаното от вас и много ме зареждате. На мен трансфера ми беше на 13.09 точно на връх рождения ми ден на 2 3дневни сладури. И от 16.09 доста ми се подува корема и имам от време на време болки в областта на матката. Някоя дама била ли е така. И от 3 дни често уринирам .
Здравей!
Направи ли вече теста?
Ще споделиш ли с нас резултата?
Здравей на 11дни след ЕТ е 250 🥰😍

# 348
Здравейте,

Дали сте яли или чували за храни, билки и подобни, които да помагат за качеството на яйцеклетките?

# 349
Това за ниското ЧХГ-момче и високо ЧХГ-момиче аз май го пуснах като муха, ама е пълна глупост май. На 7 ден на 5дневен ембрион - ЧХГ35, синът ми беснее оттатък. Сега пак на 7 ден на 5 дневен ембрион -  ЧХГ 124... е пак ще е момче. Няма да има панделки в наш'то семейство. Ама живи и здрави, дано всички си видите поне двуцофрена стойност и успех до финал.

# 350
Chuhaleesi, не е от теб 😁 много рядко има изключения, хаха. Говорих с много жени с ниско ЧХГ в началото и всичките с момчета 🤗😅

# 351
Chuhaleesi, не е от теб 😁 много рядко има изключения, хаха. Говорих с много жени с ниско ЧХГ в началото и всичките с момчета 🤗😅
Жената, с която бяхме заедно на инвитро процедурите, имаше ЧХГ около 1000 на 14 ден, и тя е с момче.

# 352
За високите стойности няма значение, става въпрос за наистина много ниски стойности на ЧХГ в началото, когато дори не е сигурно дали ще се развие бременността. Все са момчета 😁 Тези пък с по-бавно покачване на ЧХГ в началото по-често са момичета.

# 353
Съни и аз съм в същата ситуация, първи цикъл след неуспешен трансфер, днес ми е 16 ден и имам кафяво зацапване, но нямам усещане като да ми идва, никакви симптоми. Ще изчакам да видя ще ми дойде ли и ще го коментирам и с доктора. Пиши при теб как са се развили нещата.
Иначе покрай биопсиите съм имала месеци, в които въпреки прогестероновите препарати ми е идвало през две седмици, казвала съм на доктора и той не беше впечатлен, което за мен означава, че е нормално.
Не чети в интернет, защото там обикновенно винаги диагнозите са гръмки и само ще го мислиш. Според мен в интернет се пише в общия случай и не е съобразено с всички неща, на които са подложени организмите ни по време на инвитро.
Здравейте, Дами!
При мен дългото чакане, приключи преди 18 дни с негативен кръвен тест, спряха ми инжекционния прогестерон, за да ми дойде цикъла… дойде си, кървях обилно 5 дни и си поцапвах още 2-3…(казаха, че е нормално), до тук добре…
Обаче сега цял ден съм със стабилно кафяво течение от днес (18 ден), а не откривам логика в това, защото очаквам цикъл след поне 9-10 дни…
На някой случвало ли се е?
Не трябваше ли аномалиите да са в първия цикъл след трансфера?
Ще звънна утре разбира се в клиниката, но ми е притеснено, от това което прочетох в интернет, та за това предпочитам вас да питам сега!
Благодаря, че ме изчетохте!
Успех на всички чакащи! 🍀❤

# 354
Да се отчета и аз.10 дни след трансфер чхг - по-малко от 0.2.Трябва да запиша час при лекаря да коментираме и да видим как продължаваме....Успех и много стиснати палци на всички чакащи.

# 355
Момичета, имам нужда от вашия съвет и опит. Миналата година точно по същото време изкарах ковид. Два поредни месеци правих биопсии, в които нагласихме и оправихме всичко,особено имунология. Разболях се от ковид(2-3дни бях зле) и пропуснах месеца. На следващият месец направих трансфер на балансиран ембрион,  без никаква имплантация. Коментирах с доктора, че може би Ковид скапва нешата. Отрече, даже каза, че Ковид отслабва имунната с-ма, което е в наша помощ

Сега съм в същата ситуация-2 поредни месеца биопсии, оправени имунолог.показатели. Разболях се от Ковид    на 20-ия ден от цикъла си. Отново 2-3дни бях зле. Днес ми дойде и вече сякаш няма следа от вируса, но се чудя да отлагам ли трансфера?
Вие колко време сте почивали след Ковид преди трансфер?

# 356
Не съм почивала по същата причина и на мен ми казаха, че имунитета се срива след Ковид и това ще ми помогне. Е не ми помогна де, нямах положителен резултат.

# 357
  • Благоевград
Аз правих стимулация 5 месеца след много тежък ковид, бях 14 дни в болница, припаднах 3 пъти, косата ми отпада. С кой акъл правих стимулация не знам. От тази партида имам 10 ембриона, на 5 от тях трансфери, само последният се захвана като в момента е извънматочна бременност. Моят съвет е да изчакате няколко месеца да се възстановите. Проверете общите кръвни изследвания, Витамини, щитовидна. Ковид е коварен. На мен ми трябваха 2 години да ми се възстанови косата, представям си целият организъм колко е бил скапан.

# 358
Здравейте, мили момичета. Днес реших да направя кръвен тест 8ми ден ми е след трансфер на едно 5 дневно. Преди малко излезе резултата 24,48 и не смея да се зарадвам. Мисля, че резултата е малко нисък, но надеждата умира последна са казали хората. В събота ще пусна отново ще изследвам и прогестерон. Пиша ви за кураж и за подкрепа. Възхищавам се на всички вас колко сте силни и вярвам, че всяка една от нас ще успее.  🙏🍀

# 359
Здравейте, не разбрах дали ще правите само трансфер или и пункция.
Аз имах успешен трансфер през месеца след Ковид, но ембрионите бяха от преди това. Не знам дали има значение. Преди това имах два неуспешни трансфера. Успех

Момичета, имам нужда от вашия съвет и опит. Миналата година точно по същото време изкарах ковид. Два поредни месеци правих биопсии, в които нагласихме и оправихме всичко,особено имунология. Разболях се от ковид(2-3дни бях зле) и пропуснах месеца. На следващият месец направих трансфер на балансиран ембрион,  без никаква имплантация. Коментирах с доктора, че може би Ковид скапва нешата. Отрече, даже каза, че Ковид отслабва имунната с-ма, което е в наша помощ

Сега съм в същата ситуация-2 поредни месеца биопсии, оправени имунолог.показатели. Разболях се от Ковид    на 20-ия ден от цикъла си. Отново 2-3дни бях зле. Днес ми дойде и вече сякаш няма следа от вируса, но се чудя да отлагам ли трансфера?
Вие колко време сте почивали след Ковид преди трансфер?

Общи условия

Активация на акаунт