Термин Август 2024 ♥ - тема 10

• 37 600
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
И аз приемам pregnacare, ако не забравя. Има ли някоя мама след секцио, която да се е отпуснала да прави упражнения? Аз съм със сериозна диастаза, вече се чувствам доста добре и само чакам докторът да ми разреши.
Аз имам огромна диастаза , миналата бременност след близнаците не се затвори напълни и сега е близо 3-4 пръста.
Днес съм на преглед след секциото да видим дали ще дадат зелена светлина поне за леки упражнения.
Въпреки , че в ежедневието си вдигам тежко  , натоварвам се доста , просто нямам избор.
И вече искам да правя нещо за тялото си , защото месеците лежане са оказали пагубен ефект върху мускулатурата ми.

# 511
И аз приемам pregnacare, ако не забравя. Има ли някоя мама след секцио, която да се е отпуснала да прави упражнения? Аз съм със сериозна диастаза, вече се чувствам доста добре и само чакам докторът да ми разреши.

Чакам да минат 40 дни и ще започна сл упражнения вкъщи след като се видя с АГто.

Отколко витамините кой вид пиете

# 512
Аз си доизпивам витамините от бременността - сега съм на В6,В12 и омега, после ще си изпия комбинираните и после ще си взимам отделно витамини - Д, В6, В12, омега най-вече

# 513
Аз пия Премама Дуо, пиех ги предната бременност и кърмене, сега пак. Много ги харесвам и се усеща като ги спра, кожата ми веднага става суха, безжизнена, косата също, почват крампи, явно си смучат човечетата каквото имаме и им е нужно, а с храната 100% не си набавяме всичко необходимо. Ползвам и келтска сол, в която има доста минерали.

# 514

Чакам да минат 40 дни и ще започна сл упражнения вкъщи след като се видя с АГто.

Отколко витамините кой вид пиете

Аз съм ба вторите , за кърмачки.

# 515
Вашите деца започнаха ли да реагират на звуци?

# 516
Имам въпрос към кърмещите мами:  какво пиете след както родихте като витамини/добавки?
Продължавам с тези които пиех през бременността
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010010495

# 517
Някоя мама да е ползвала сребърни чашки за зърна? Имат ли ефект?

# 518
Момичета,как се справяте с коликите ,какво давате на вашите бебчета и има ли ефект?
Ние даваме лефакс,но бебка се запича от него?

# 519
И ние даваме Лефакс, но само ако доста реве и се превива, точно заради запека. Не съм сигурна дали има ефект. Гушкането и топленето на коремчето дават резултати. Бебка е с такива колики в момента, че като я оставя в леглото, така се превива, че започва да връща мляко. Случвало ли се е и на някоя друга мама?

# 520
По препоръка на познати взех абоколикен, но никаква разлика не видях аз с преди. Също съм давала и колактаз и там същата работа. В момента е само на еспумизан за газовете. И само гушкането го успокоява 😔

# 521
Да при нас е по същият начин след като започне да се напъва и превива и връща млякото ..
И ние даваме Лефакс, но само ако доста реве и се превива, точно заради запека. Не съм сигурна дали има ефект. Гушкането и топленето на коремчето дават резултати. Бебка е с такива колики в момента, че като я оставя в леглото, така се превива, че започва да връща мляко. Случвало ли се е и на някоя друга мама?

# 522
Момичета, трябва ми съвет с това пусто кърмене. Откачам вече.
Цока по 30-40мин на двете, започва да ги бута, не ги иска и изяжда 120мл АМ- не не става само с 30мл, яко се сърди. Ако изцедя от тях излиза общо 30мл след него, не повече.
По цял ден виси на тези цици, ама те не се пълнят толкова бързо, колкото той иска. Нито пък има достатъчно количество.
Не знам какво да направя вече. Вечер го кърмя към 10 и после 3-4. Тогава се е насъбрало и му стига да се наяде. Но през деня абсурд.
Това че е само на цици не усещам да увеличава нищо. По скоро перманентно няма и той постоянно е гладен.
Не искам да се отказвам. Важно ни е, защото ще пускам каката на градина. Искам да кърмя поне болнавия сезон.

# 523
Момичета, трябва ми съвет с това пусто кърмене. Откачам вече.
Цока по 30-40мин на двете, започва да ги бута, не ги иска и изяжда 120мл АМ- не не става само с 30мл, яко се сърди. Ако изцедя от тях излиза общо 30мл след него, не повече.
По цял ден виси на тези цици, ама те не се пълнят толкова бързо, колкото той иска. Нито пък има достатъчно количество.
Не знам какво да направя вече. Вечер го кърмя към 10 и после 3-4. Тогава се е насъбрало и му стига да се наяде. Но през деня абсурд.
Това че е само на цици не усещам да увеличава нищо. По скоро перманентно няма и той постоянно е гладен.
Не искам да се отказвам. Важно ни е, защото ще пускам каката на градина. Искам да кърмя поне болнавия сезон.

И ние напоследък сме така следобедните часове. Слагам я винаги като иска, за да си стимулира повече мляко и аз ям и пия като невидяла, за да има малко.

За колики давам биоамика и борим, прочетох, че и чай ит копър и анасон помага и вчера взех да пия този.
На сутринта заварих това. Някой. Да е имал с подобен обрив? Нищо различно не съм яла, сако почнах да пия този чай

# 524
  • Пловдив
Претоплена е.

Не приемам добавки/витамини.
Лефакса го давам с кокосово мляко да не запича.

Общи условия

Активация на акаунт