Изневярата и след това ...

• 56 264
  • 1 574
  •   1
Отговори
# 1 395
Mirena, твоя бивш не иска повече деца с теб, ама с другата кой го знае. Да говориш от негово име и да хвърляш кал по любовницата му говори, че още не си простила. Ми вината не е в другата жена само. Изобщо ако има вина тя е за всички ви.
И защо смяташ, че изневярата/предателството е след брака? Ами ако половинката ти след много години заедно се жени за другата? Междувременно е имало и бременност от двете страни? Та случаи всякакви.
Кой е казал че съм простила?Аз съм му казала,че прошка от мен никога няма да получи.
Аз лично любовница никога няма да бъда.
Вмомента не търся връзка ,още се възстановявам след развода ни,но вече се пробва един женен,уж нещастен,е отсвирих го веднага.
Затова и задавам този въпрос:с какви очаквания започвате връзка с женен/омъжена?Особено се чудя на такива момичета които твърдят ,че искат да създадат семейство,да станат майки,а накрая любовница на някой който дори не иска да се разведе.

# 1 396
Предложения от женени, сигурно е  имало всяко младо момиче, а също и  омъжените жени,защото уж нищо не искали. Но, лично аз винаги съм бягала от такива конфигурации, въпреки различните възможности през годините, защото не съответства на моите разбирания и ценостна система.
А най- малкото, не виждам как аз ще съм втората цигулка.
Това в тоя живот няма да ми се случи, със сигурност.

# 1 397
  • Мадрид / София
Моля ви не твърдете такива работи, защото може и да не ви кажат, че са обвързани и да го разберете когато вече не можете лесно да напуснете връзката. Ако ви го кажат още в началото хубаво. Ама ако не?

# 1 398
То не е нужно да ти го казват.
Дори и не веднага,да разбереш, винаги има признаци, че един мъж е обвързан. Сега, че някои жени не си махат превръзката от очите, е друго.

# 1 399
Mirena, твоя бивш не иска повече деца с теб, ама с другата кой го знае. Да говориш от негово име и да хвърляш кал по любовницата му говори, че още не си простила. Ми вината не е в другата жена само. Изобщо ако има вина тя е за всички ви.
И защо смяташ, че изневярата/предателството е след брака? Ами ако половинката ти след много години заедно се жени за другата? Междувременно е имало и бременност от двете страни? Та случаи всякакви.
Кой е казал че съм простила?Аз съм му казала,че прошка от мен никога няма да получи.
Аз лично любовница никога няма да бъда.
Вмомента не търся връзка ,още се възстановявам след развода ни,но вече се пробва един женен,уж нещастен,е отсвирих го веднага.
Затова и задавам този въпрос:с какви очаквания започвате връзка с женен/омъжена?Особено се чудя на такива момичета които твърдят ,че искат да създадат семейство,да станат майки,а накрая любовница на някой който дори не иска да се разведе.

Аз, доколкото схващам, е игра на съблазан, да "имаш" някого, който уж вече се е венчал с друг.

Това е вид сладострастно и леко цинично надсмиване над живота и демонстрация на вървежност и жизненост.

За забременяване - не мисля, че масово се цели, но и никой не пази. Знаете лафа "чужда кола и чужда булка не се пазят". Затова фалове са възможни.

На мен също не ми е в ценностната система да атакувам омъжени.

# 1 400
Любовници, които и двамата са женени - очевидно искат само секс и забавление.
Любовница на женен мъж - очевидно иска да го разведе и да го ожени за себе си.

# 1 401
А любовник ергенче Wink на омъжена жена? Или такова животно няма?

# 1 402
А любовник ергенче Wink на омъжена жена? Или такова животно няма?

А, таквиз животни много има.

# 1 403
Почти жиголо 🙂

# 1 404
Питам, щото от тук прочетено оставам с впечатлението, че мъжа е безотговорен когато не предложи брак, пък омъжената жена нали вече е сключила брак?
Та за какво ѝ е някакъв, за когото няма да се омъжва?

# 1 405
  • София

От тук и произтича следващият ми въпрос който искам да задам на всички в темата.
Има ли такива от вас които са били любовници?С какви очаквания вие се хванахте с женен мъж/жена?

Не съм била любовница, но имам 2 приятелки, които са били/бяха дълги години. Общото е, че много им куца самочувствието и се опитват по компенсаторен начин да го вдигат. Бяха горди, ч мъжът е предпочел тях (реално не е, ама нали жените им били задръстени и не спят с тях).
Не са имали конкретни намерения, просто си тъчаха, бяха развили чувства и то времето (години...) мина. И двете НЕ бяха лъгани, че ще напусне съпругата си. Единият въртеше и други. Не знам защо стояха. Всъщност знам, според мен и двамата любовчии бяха нарцистични и ги манипулираха, те си знаят как, не споделяха много много какво им говорят.

# 1 406
Аз поне не вярвам във възможността да изпитваш любов към двама души едновременно.
Дори желанието за пеперуди и прочее насекоми говори за това, че е спрял да обича жена си.
Добре де, а мюсюлманите като имат по 4 жени, само едната обичат, а другите 3 мразят - така ли? Защо тогава са ги взели се питам - само за драми в къщи?
жената е длъжна да работи, наравно с мъжа, и освен това да си гледа децата, къщата, че и родителите на мъжа. И да бъде винаги вярна, послушна и добра. Докато на мъжът, нищо, че и на 50 години да стане, и не може да се отлепи от фустата на майка си, и живее в наследственото жилище на жена си, му е позволено да хойка колкото може, щото такава била мъжката природа, видиш ли ти🤣    А жена му е длъжна да търпи и мълчи
Редовно плюете така по мъжете и давате пример все с разни подобни, каквито аз в живота малко познавам, но доколкото има такива, говори лошо не само за тях, а за жените, които баш на тях са спрели избора си. Разбирам, че "нямало свестни мъже" ама като няма стой си сама, вместо да вземеш такъв. Освен ако никой друг не те е поискал?

# 1 407
  • Мадрид / София
Добре де, а мюсюлманите като имат по 4 жени, само едната обичат, а другите 3 мразят - така ли? Защо тогава са ги взели се питам - само за драми в къщи?
Мюсулманите могат да имат до 4 жени ако са достатъчно заможни, че да осигурят на всичките еднакви условия за живот. Първата е главната, но не задължително да е любимата. Другите жени се съобразяват с първата. Важно е да има наследници мъже. Това знам директно от извора 😄 Е, има и драми, но там незнам кой разрешава въпроса. Но има и случаи, когато жените живеят в мир и спокойствие.

# 1 408
  • София
На някои религии им е толкова изкривено мисленето спрямо жените, че изобщо не знам за каква любов може да става дума, предвид че са готови собствените си дъщери да убият за някаква извратена представа за "чест".

# 1 409
Ако харема има басейн и спа и другите жени си ги бива и по между си се забавляваме "по женски", защо не. То в тоя свят, дето върви на майната си, вече малко неща ми се виждат извратени Simple Smile)))))

Общи условия

Активация на акаунт