Рок и хевиметъл поклонници

• 21 601
  • 635
  •   1
Отговори
# 15
Как мина на Judas Priest? Видях, че има доста възмутени заради залата.
Никога не съм ходила на рок/метъл концерт, а ми е мерак поне веднъж да отида на някой от легендите. Любими са ми Iron Maiden. Харесвам също AC/DC, Black Sabbath, Metallica, Scorpions не са лоши.

Последна редакция: ср, 21 авг 2024, 22:13 от Анонимен

# 16
  • София
Highspeed, офтопик, но ММ си сложи комуникатор на каската и е супер доволен. Той не е металягата вкъщи, но си слуша неговите неща, имаме връзка по телефона,  много е удобно. На едно уше е музиката, другото за пътната обстановка.

# 17
  • Варна
Да ти кажа, мислила съм го, знам, че има начин да стане, но проблемът при мен е, че не обичам тихо да слушам музика. Аз и в колата дъня като за последно, на два пъти щях да се блъсна в линейки, на които не чух сирените заради музиката в купето. А с мотора бездруго ме бие адреналина и карам като изоглавена (на дълъг път, не в града), а ако пусна и любимата музика с нужната сила, направо ще му извадя душичката и сигурно ще се пребия някъде. Та затова си кротувам като съм на две гуми Simple Smile

# 18
Има такова нещо, хубаво е че подхождаш разумно.
Тя повечето музика дето слушам, няма да ме остави вкъщи както съм да седя мирна, представям си на мотора как ще ти иде да литнеш Grinning

# 19
Не зная как е бил концертът в София, но в Лондон си беше нормално. А няма такова удоволствие да бъдеш за трети път на концерт на AC//DC, макар че си мисля че ще бъде за последно Disappointed Остаряха старите дяволи и не само те -  Scorpions, White snake, Foreigner ,Deep purple ... и още много други обичани групи

А  живите изпълнения са ми като наркотик

# 20
Как мина на Judas Priest? Видях, че има доста възмутени заради залата.
Никога не съм ходила на рок/метъл концерт, а ми е мерак поне веднъж да отида на някой от легендите. Любими са ми Iron Maiden. Харесвам също AC/DC, Black Sabbath, Metallica, Scorpions не са лоши.

На Джудас беше чудесно, въпреки, че залата е малко тегава за озвучаване. Ходя за втори път на техен концерт и има много емоции. Скачахме, викахме и пяхме въпреки, че си взехме седалкови места заради малкия.

Трябва да идеш поне веднъж на голям концерт. Страхотно изживяване е. Аз лично седмици преди шоуто слушам много текущия албум и се настройвам. След шоу обикновено оставам без глас от пеене и викане.
Като млада обичах да се навирам отпред в мелето, но вече не мога да издържам на пресата там.
Отзад също става купон обаче. Е не баш така,ама пак...

На фестивал също иди, там е съвсем пък друго Simple Smile
Абе трябва да се изживее, ако не ти пречат тълпи.

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 09:11 от metal.vixen

# 21
И аз тук.
Тежко от мен, не понасям лигавите нео измишльотини и мразя женски вокали като цяло.
За концертите ще се въздържа, че е зле положението.

# 22

За добро утро Контрол манджа - Металика, танц със саби - Хачатурян и Леле како Musical ScoreNotes

И специално за HighSpeed ако искаш

И учудващо не са никак скъпи билетите, май ще се ход и на него Smile Hands Metal Желаещи за компания?

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 10:18 от Danifin1

# 23
  • Най-сетне у дома

В тежкия спектър съм аз, black metal, death metal и напоследък (въпреки преклонната си възраст) deathcore, особено Lorna Shore.

Обмислям да видя Ihsahn, вокалист на Emperor, на концерт в Пловдив на 6. 9 (ако помня добре). Доста прогресив завой е направил в соловата си кариера, но звучи интересно.

# 24
Ами и аз да се запиша - за стилове май нямам ограничения - и по-леки и по-тежки слушам, по-скоро е до настроението това. За концерти в последно време съм занемарил нещата но трябва да почвам да даваксвам.

# 25
https://www.youtube.com/watch?v=tL25rbnvM4o&list=RDtL25rbnvM4o&start_radio=1

Любима компилация опера и твърда музика в едно Blue HeartHands Metal

Да си призная, бях скептична като пуснах темата, не очаква такъв отклик. Но все си мисля ,че трябва тук да са много повече почитателите Thinking  Може би се дължи на отпускарския сезон Wink

# 26
А, много сме, във всички сезони Grinning А и поне моето впечатление е че точно фенове на метъла са едни от най-толерантните меломани, рядко ще видиш някой който слуша само и единствено един стил и не толерира нищо друго. Много по-често съм срещала хора които само като чуят метъл и искат да си запушат демонстративно ушите и да избягат, отколкото обратното.
Което пък води до успеха на такива хубави неща като от линка ти Grinning То не че е и точно опера това, но на метъл концерти и по-оперни неща може да се чуят Grinning

# 27
Абсолютно съм съгласна с теб. Моите наблюдения са ,че такива почитатели като нас на този вид музика сме широко скроени меломани - слушаме разнообразна от към стилове и вид музика. Аз съм от всеядните от опера, класическа, през диско, поп, рок, мешании та до рок и по-твърда метал музика. Стига да е хубава качествена за слушане музика.

Моля споделяйте и клипове за да се насладим максимално на любимата ни музика.

# 28
Абсолютно съм съгласна с теб. Моите наблюдения са ,че такива почитатели като нас на този вид музика сме широко скроени меломани - слушаме разнообразна от към стилове и вид музика. Аз съм от всеядните от опера, класическа, през диско, поп, рок, мешании та до рок и по-твърда метал музика. Стига да е хубава качествена за слушане музика.

Моля споделяйте и клипове за да се насладим максимално на любимата ни музика.
Ето пример как на метъл концерт нещата минават на класика и всички се кефят без резерви Grinning

Това не мисля че при много други жанрове би се случило чак така.

# 29
  • София

Това ми е любимото през последните няколко седмици.

Общи условия

Активация на акаунт