Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №29

• 44 257
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
Не е добре да си яла, направиха ми забележка последния път, а бях хапнала поне час преди прегледа.

# 676
На празен стомах и сравнително пълен пикочен мехур.

# 677
Космите да са ни проблема. Аз си минавам всяка сутрин с пинсетата преди гримирането. Лошото е, че сега като сменят времето сутрин ставаме по тъмно, вечер се прибираме по тъмно, та опипум действам, щото не се вижда всичко на лампа. Като се разгледам уикенда....лелее, то имало какво да се желае.😄

# 678
Космите да са ни проблема. Аз си минавам всяка сутрин с пинсетата преди гримирането. Лошото е, че сега като сменят времето сутрин ставаме по тъмно, вечер се прибираме по тъмно, та опипум действам, щото не се вижда всичко на лампа. Като се разгледам уикенда....лелее, то имало какво да се желае.😄
Аз съм същата. С пинсетата съм на прозореца, преди да сложа крем, спирала и малко молив на веждите. Поне не излизам по тъмно, де. Ама ако се огледам добре с очилата - леле!
За цинка - само гледайте да не го взимате наблизо с желязо и магнезий. Най-добре далече от всички други добавки. Добре е само заедно с кверцетин.

# 679
  • Бургас
Защо не може с магнезий?
Пих един турски магнезинк бая време. Беше комбинирано цинк с магнезий.

# 680
Ами не се усвояват пълноценно заедно. Цинка си е особен, магнезият също. Желязото пък и с храни взаимодейства. Затова никога не купувам комбинирани добавки.

# 681
  • Пловдив
Дами, добър вечер! 🍀
Да питам, трябва да пускам пролактин и чаках да ми дойде, днес ми зацапа, демек може вече, но съм с грип все още, вероятно Ковид, защото имам достатъчно симптоми, включително загуба на обоняние, а съм минала 2 пъти по таз пътечка 🙄. Та питането ми е трябва ли да изчакам да оздравея или няма проблем да пусна изследването утре или вдругиден? Като се гледам в момента как е най-рано петък или събота ще съм ок, а най-вероятно няма да съм в цикъл тогава, на 49 съм и общо взето ми е към  4-5 деня макс цикъла.
Благодаря и лека!

# 682
  • гр.Пловдив
Няма да стане по-зле - цял живот си скубем краката, веждите и други работи и никъде не става по-зле, няма причина точно на брадата да стане. Евентуално от отскубване може само да се раздразни мястото или косъмът да поникне подкожно, ако си склонна.
Това казах горе, а не че не съм била схванала, че някоя си няма гъста брада.

Именно!
Спомням си с носталгия преди 15г като се скубех като откачена мустак,ръце,крака,на триъгълник ходех на козметик...сега няма и помен от това ,оредяха със 70% и само минавам по една самобръсначка веднъж седмично,а по ръцете,краката и мустака окапаха Weary

# 683
Пролактин се изследва в чист ден от МЦ.

По-добре се излекувай първо, защото това е стресов хормон и заболяването (като вид стрес за организма) може да окаже влияние върху стойностите.

# 684
Теди, за мустака няма що да плачеш! 😂

# 685
Теди, за мустака няма що да плачеш! 😂
Joy

# 686
  • Бургас
Всеки с проблемите си Smiley Как ми е омръзнал този ангажимент-косми.

La Gitana,
имали конкретен  цинк с мед, който да препоръчаш? Досега цинка го ползвам само при разболявания точно заради ефекта изчерпване на медта.

# 687
По време на ковида ми бяха препоръчали Цинкорот. Дали това е най-удачната форма на цинк?

# 688
Тогава не го прави, защото рискуваш да се сдобиеш с "мустаци" петна. Скуби си ги.

А на брадичката има ли вариант да се появят пигментни петна?

# 689
  • Пловдив
Stella, АГ докторката изрично ми каза 3-ти или 4 - ти ден от цикъла, затова чаках 2 седмици след като минах преглед. Иначе й звъннах, каза че нямало проблем да пусна пролактин - а, не влияело, че съм все още болна.. А на мен ми малко странно това и доколко наистина ще са актуални резултатите..
Иначе благодаря за включването! 🌹
Пролактин се изследва в чист ден от МЦ.

По-добре се излекувай първо, защото това е стресов хормон и заболяването (като вид стрес за организма) може да окаже влияние върху стойностите.

Общи условия

Активация на акаунт