Свалки в интернет

• 9 528
  • 203
  •   1
Отговори
# 195
Абе, пичове, минавайте на лично, не че ми пречите, ама все пак, ако не сте де, ама няма логика и тука. Wink Sweat Smile
Че е забавно, забавно е, признавам. Simple Smile

Ронин, две са ти навити, браво. Simple Smile
Не знам дали се усети, ама Ани ги изпревари другите. Joy

Персона, приятелко, въобще не може да става дума за леля на 35, но има състарени жени, изглеждащи лели.
Мая ми е противоречива, но е сладка в главоблъсканицата си, една одохутворена такава, дразнеше ме по едно време, са бих дробил лаф с нея е така, но и не бих я заблуждавал, защото жена с дете, деца не искам. Simple Smile
Има една приказка да не съдим книгата по корицата й. Simple Smile
Не разбрах. Тези с деца изпята ли ни е песента ? Щото аз имам дъщеря !!!

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 09:30 от RoninBG

# 196
  • Out of the Mix
Скрит текст:
Скрит текст:
Добре, Гери. Simple Smile
Уважавам разсъжденията ти.
Просто явно аз съм много широкоскроен и часът и мястото на срещата нямат значение, както казваше един журналист. Wink
Иначе, говорейки за конкретика си права, разбира се.
На малко по-особено мнение съм за "целевото" търсене.
При мен такова няма, просто се кефя на себе си и на живота, каквото предлага - обстоятелствата, които ти създаваш и тези, които те срещат с други хора и тези, около тях. Общуваш, като има нещо по-така, си казваш защо пък не, като си свободен, и се заговаряте с човека, а не че целево давай юруш искам партньор. Въпреки че много жени така правят, като "затиктакат" към 30-35+ Wear WatchMisc Alarm Clock.
Очаквания и желания се изговарят в началото, както и по време на връзката, когато се появят нови, че все пак търпи развитие.
Не бих седял в неясни отношения, само и само да съм с някой.
Носенето по течението, приемането за даденост, влиза в една рутина, която в повечето случаи убива връзката.
Не винаги и не непременно, защото винаги след определено време се влиза в някакъв коловоз, който може както да върви гладко и вдъхновяващо, пълноценно, така и да дерайлира. Simple Smile
Хмм, бих си представила, че на подсъзнателно ниво всяко търсене е "целево"...
Ако един човек мечтае за сватбени камбани и бебешки кошарки, на друг в главата му са забавления и пътувания и иска компания за това, трети просто може да търси безплатни или платени услуги, четвърти може да е в депресия, че е сам/а и да иска да се разведри с рандъм разговори или пък да си докаже, че е по-добре, че е сам/а, пети...
Бреййй 😵‍💫
И как реши, че жените затиктакват на 30-35? Аз последно като бях покрай майка ми, която е десетина години над това, не съм я чула да тиктика. Като я видя следващия път, ще се ослушвам по-добре, може пък моят слух да е отслабнал... сигурно остарявам...😱
Ти как си, тиктакаш ли или не чуваш...⏰️🦻😄
По първата част - да, така е, всичко описано е възможно.
Имам вече голям житейски опит(въпреки че съм сравнително млад все още), общувал съм и излизал с 10-ки жени последните 15 г. С малко от тях съм имал връзка, както е нормално да се предполага. Смятам, че съм правил правилни избори за тогава. Сега е друго, надградил съм и мръднал едно, две стъпала нагоре, чувствам се все по-добре, със себе си, натюрела си, акъла си, приоритетите, знам какво искам и защо, кореспондиращо с това, което съм способен да дам в личностен, емоционален и любовно-партньорски план на една жена. Simple Smile

Големият % от съвременната млада жена 23-24 докъм 30-33 не искат обвързване, гонят кариера, или търсят спонсора, който да ги изтика нагоре, от всякакво естество може да е - кариерно, семейно и т.н., с връзки, контакти. Също не искат да раждат. И аз не съм искал на всяка цена деца, и сега не ми е задължително, зависи.
Напълно възможно е да не съм срещнал точната жена, с която аз лично за себе си да го пожелая. Истината е, че и двамата трябва да го поискат едновременно, иначе ще е компромис.

Годините минават, жената станала на 30+, окултурила се, знае вече че между 30-35 яйчниковият резерв пада с около и над 50%, следователно ако иска деца трябва да се "разбърза". Оттук "тиктакането". Simple Smile

Майка ти не е правилен пример в случая, бидейки на ~45 в момента, по твои думи и вече родила, имайки теб на ~20-25 г. Wink

Още веднъж, с правилната бамбина, нищо чудно да се "разтиктакам" и аз. Sweat SmileSmirk

Ronin, супер сте си, нищо ви няма. Просто личен избор, а всеки има право на такъв. Simple Smile

# 197
Що? Тоя, сегашния, не ви ли удовлетворява? Вече?
На мен си ми харесва "сегашния".
Другия просто ще е по интереси Simple Smile Joy

# 198
Аз това никога не съм го правил. Даже по най-бързия начин искам да разбера статуса й (ако не съм го видял предварително по някакъв начин), а именно свободна ли е като мен
Аз знам сега, че банална песен пея, ама ако ти каже, че е свободна, може да си има фък-бъди - тук жените нали викат, че това не се казвало, защото не се брояло?
Та ти тепърва тръгваш по срещи с нея, вечери, вземаш я от тях, изпращаш я... а на Васко от фитнеса тя му ходи на крака два пъти седмично да си задоволява нуждите. ОК ли си така?

# 199
  • София
Какви сладки приказки вървят онлайн...

# 200
  • Out of the Mix
Не, естествено, Крис.
Декларира се в началото категорично какво искаш, естествено непринудено и с течение на приятните разговори.
По принцип риск от премълчаване на какво ли не има, наясно сме с това, затова се водят разговори.
Отваряш си очите, не бързаш с нищо, то си показва. От самото начало й казвам, а и тя разбира, че със схеми, лъжи, недомлъвки, няма да стане, и да си каже по-добре отсега, каквото има, ако има, каквото и да е, защото просто после няма да има връщане назад. "Слепите недели" мен не ме ловят. Sweat Smile Това да е останало в тийн годините с влюбвания и разлюбвания през 1 ч. Някои неща изискват повече време, доверие, отпускане и т.н. Все пак подбираш малко или много с кой да се "ангажираш". Затова са срещите. Ако някой иска да е с теб, харесва те много, и ти него, няма място за други в отношенията.

# 201
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Добре, Гери. Simple Smile
Уважавам разсъжденията ти.
Просто явно аз съм много широкоскроен и часът и мястото на срещата нямат значение, както казваше един журналист. Wink
Иначе, говорейки за конкретика си права, разбира се.
На малко по-особено мнение съм за "целевото" търсене.
При мен такова няма, просто се кефя на себе си и на живота, каквото предлага - обстоятелствата, които ти създаваш и тези, които те срещат с други хора и тези, около тях. Общуваш, като има нещо по-така, си казваш защо пък не, като си свободен, и се заговаряте с човека, а не че целево давай юруш искам партньор. Въпреки че много жени така правят, като "затиктакат" към 30-35+ Wear WatchMisc Alarm Clock.
Очаквания и желания се изговарят в началото, както и по време на връзката, когато се появят нови, че все пак търпи развитие.
Не бих седял в неясни отношения, само и само да съм с някой.
Носенето по течението, приемането за даденост, влиза в една рутина, която в повечето случаи убива връзката.
Не винаги и не непременно, защото винаги след определено време се влиза в някакъв коловоз, който може както да върви гладко и вдъхновяващо, пълноценно, така и да дерайлира. Simple Smile
Хмм, бих си представила, че на подсъзнателно ниво всяко търсене е "целево"...
Ако един човек мечтае за сватбени камбани и бебешки кошарки, на друг в главата му са забавления и пътувания и иска компания за това, трети просто може да търси безплатни или платени услуги, четвърти може да е в депресия, че е сам/а и да иска да се разведри с рандъм разговори или пък да си докаже, че е по-добре, че е сам/а, пети...
Бреййй 😵‍💫
И как реши, че жените затиктакват на 30-35? Аз последно като бях покрай майка ми, която е десетина години над това, не съм я чула да тиктика. Като я видя следващия път, ще се ослушвам по-добре, може пък моят слух да е отслабнал... сигурно остарявам...😱
Ти как си, тиктакаш ли или не чуваш...⏰️🦻😄
По първата част - да, така е, всичко описано е възможно.
Имам вече голям житейски опит(въпреки че съм сравнително млад все още), общувал съм и излизал с 10-ки жени последните 15 г. С малко от тях съм имал връзка, както е нормално да се предполага. Смятам, че съм правил правилни избори за тогава. Сега е друго, надградил съм и мръднал едно, две стъпала нагоре, чувствам се все по-добре, със себе си, натюрела си, акъла си, приоритетите, знам какво искам и защо, кореспондиращо с това, което съм способен да дам в личностен, емоционален и любовно-партньорски план на една жена. Simple Smile

Големият % от съвременната млада жена 23-24 докъм 30-33 не искат обвързване, гонят кариера, или търсят спонсора, който да ги изтика нагоре, от всякакво естество може да е - кариерно, семейно и т.н., с връзки, контакти. Също не искат да раждат. И аз не съм искал на всяка цена деца, и сега не ми е задължително, зависи.
Напълно възможно е да не съм срещнал точната жена, с която аз лично за себе си да го пожелая. Истината е, че и двамата трябва да го поискат едновременно, иначе ще е компромис.

Годините минават, жената станала на 30+, окултурила се, знае вече че между 30-35 яйчниковият резерв пада с около и над 50%, следователно ако иска деца трябва да се "разбърза". Оттук "тиктакането". Simple Smile

Майка ти не е правилен пример в случая, бидейки на ~45 в момента, по твои думи и вече родила, имайки теб на ~20-25 г. Wink

Още веднъж, с правилната бамбина, нищо чудно да се "разтиктакам" и аз. Sweat SmileSmirk

Ronin, супер сте си, нищо ви няма. Просто личен избор, а всеки има право на такъв. Simple Smile
Вече има замразяване на яйцеклетки, а генетичен материал от мъже се запазва по същия начин от мноого време. Няма нужда никой да тиктака...

# 202
  • Out of the Mix
Да, има, Гери. Simple Smile
Не са много и не е масово това да се прави, обаче. Simple Smile
И към 35-37+ става много трудно за жената с целия стрес, тепърва търсене на партньор, потенциално ходене по клиники и т.н., травми от миналото, претенции, характеропатии. Аз през такова нещо категорично не искам да минавам.
И преди съм казвал, че се хващам с някой не да му оправям живота, а за да го прекарвам с него. Wink
Ако чрез мен попие важни неща, надмогне, израстне, само мога да се гордея, ако виждам и благодарност.
Да кажем двупосочен е процесът.

Но да говорим за по-интересни неща.

Окей, няма да "тиктакаме".
Да си живеем живота тогава? Wink

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 13:59 от Revoker

# 203
  • София
Аз съм се натиктакала и този въпрос въобще не ме мъчи.

Общи условия

Активация на акаунт