💪"Игри на волята: България" - преди сезон 6 + всичко за сезон 5

• 67 936
  • 1 202
  •   1
Отговори
# 1 185
Съвсем друг е въпроса, че Марто със сигурност го знае как се реди този пъзел и го е редил сигурно много пъти преди това, защо е зацепил там тогава, само той си знае

И аз вчера се усъмних именно в това. Дали не саботира, за да може да отиде в друго племе? Но всички от червените харесват и искат да играят именно с него.

# 1 186
Този Димитър има супер плашещ поглед, не мигва докато говори
В интерес на истината, като си говориш с него не изглежда така, даже е доста симпатяга. Но сега като го гледам, наистина излиза на камета като някой лунатик.

Димитър сто пъти каза, че може да нареди пъзела. Малко ме съмнява. Да не ги прецака накрая.
Той наистина решава много пъзели. Всякакви пъзели и засича време. Но по-скоро ги наизустява. Знае всички от игрите, но не знам дали ако му дадат някой нов, ще може да се справи.

Димо е много зле! На Изабела вика Изабел, а на истинската Изабел (русичката) вика по фамилия Крамарска.
Те винаги гледат да използват запомнящи се обръщения. Ако фамилията ти е специфична, 100% така ще те зоват. А „Крамарска“ е доста запомняща се фамилия и мен също ме кефи да й викат така. А и по този начин става отличаване от играчи от предишни сезони.

Наистина има прекалено много хора по терена. Още не ги знам и Димо крещи някакви имена ама кое на кой е и от кой отбор е нямам никаква идея.
Пълен хаос ми е. Единствено Раду запомних с добро за тия два дни.
Защото е като РаНду от „Касандра“

Учат ли някъде за оператори или ако си снимал с телефон в парка си вече оператор? Отвратителни снимки. Пълна бъркотия и неразбория, безумен монтаж. Не създава драматизъм , а визуален хоас. За пръв път тази године след 5 сезона това много ме дразни. Не съм професионалист в тази област, но качеството пада не заради обстановката в резиденцията, а от това, че не виждам добре игрите. Да не говорим, че все още не знам кой кой е и има смисъл да има дни за капитански битки поне да научим имената на племената и капитаните. Да ни въведат постепенно. Ако така си мислят, че борят някаква конкуренция?  Ама те си знаят- все пишат че са с най-висок рейтинг... Имаше една участничка, на която не помня името, но имаше култура да дава мнение тук по такива въпроси. Липсва ми. Беше доста активна.
Предполагам не говориш за мен, защото аз съм мъж? Иначе, да - учим, но от един випуск 80 души, завършват 8-10. Проблемът е в заплащането. Дават много малко пари и кадърните оператори, звукари, асистенти, организатори и т.н., предпочитат да бачкат за други продукции. Не ти ли направи впечатление, че за пръв път тази година пуснаха пост от игрите, в който призоваваха, ако ти се бачка за тях, да си пуснеш CV? И когато 70% от екипът ти е аматьори, които не са били никога на терен, не знаят понятия, техники и план на кадъра и т.н., не занм какво очакваш. Телевизиите тази година много намалиха парите за екипите или по-скоро, усвоиха много от бюджете. Това е сериозен проблем, защото кадърните хора отказаха да се занимават. Аз знам за няколко души, които директно им казаха, че ще работят за 3 пъти по-малко пари и те директно пожелаха много поздрави на майките на шефовете. Да не говорим, че много от монтажистите на продукциите се навиват да бачкат 2-3 хиляди лв. на месец, само и само да се намърдат в средите, но не осъзнават, че така сриват пазара и индустрията започва да колабира. Мога да ти разкажа за една от продукциите, където групата притежаваща правата на формата, направо искаше да прекрати договора, защото качеството било аматьорско. Та това се случва.

Аз съм потресена колко не могат да го измислят този пъзел... Само като го видиш тоя квадрат, който трябва да излезе от средата, трябва да насочиш двойните хоризонтални парчета над него...
Миналата година не си спомням на кого беше, ама някъде за класиране го дадоха и на единия и като го снимаха отгоре още преди да започне, се нуждаеше от 4 хода, за да излезе....и го обатачи.

Не, не истина това просто JoyJoyJoy
https://www.facebook.com/reel/829945072290295

Това го пускат на страницата си във ФБ буквално часове след като се оплаках от същото в тази тема. И после кажете, че не ни четат JoyJoyJoy
В името на детето ми, аз никога не искам да го усещам и да го чувствам отвътре Joy

Айде безмозъчното прехласване по боклучавите кренвирши, салами и пакетирани протеинови химийки започна за пореден път...
Едната крещи на бисквитата Born Winner - "Това са ми любимите". Сигурен съм, че повече от веднъж, не е яла бисквита за 5 лв., че да са й любими.

Рени иска самостоятелна тоалетна да се уединява.
Две неща ми идат на акъла - 💩 и {|}👈

Има ли тема за сезон 6 ? Не откривам
Хахаха...добре, че ти схванаха шегата 😉

Шефчетата на този сайт трябва да напраят възможност за реакции на коментарите. Искам да сложа смееща се емотиконка на някои, ама няма братче.

# 1 187
Дори по-далеч ще стигна в предположенията. Според мен Галина е плъх на продукцията и саботира.

# 1 188
Димо е много зле! На Изабела вика Изабел, а на истинската Изабел (русичката) вика по фамилия Крамарска.
Те винаги гледат да използват запомнящи се обръщения. Ако фамилията ти е специфична, 100% така ще те зоват. А „Крамарска“ е доста запомняща се фамилия и мен също ме кефи да й викат така. А и по този начин става отличаване от играчи от предишни сезони.
Да де, разбирам го това, нека ѝ вика Крамарска, но на онази другата името ѝ е ИзабелА, а не Изабел... Все едно да викаш на Николина Никол. Не знам, но за мен има разлика.

# 1 189
  • София
Има ли вече тема с профилите на участниците, зодии и пикантни подробности около тях? Simple Smile

# 1 190
  • София
В момента активно правя новата тема. Напреднал съм доста. Търпение.
Толкова много работа не съм имал никога. Това е истински кошмар. 5 племена, 40 човека, 4 локации и какво ли не.

😮😥

# 1 191
Дяволче 5 тото племе ..за какво ни е . Симпатяги имаше, дано някои ги видим в игрите 7 . АркЪта ( с ударение на Ъ) , вие разбрахте ли какво крещи невротичния капитан на жълтите , аз до последно не схващах

# 1 192
Дяволче 5 тото племе ..за какво ни е . Симпатяги имаше, дано някои ги видим в игрите 7 . АркЪта ( с ударение на Ъ) , вие разбрахте ли какво крещи невротичния капитан на жълтите , аз до последно не схващах
Да минел през арката Благой акулата като излезе от морето на брега. А той мина 50см макс покрай нея, Димо нищо не каза, тоя за какво крещя не знам. Същински Крум ми е по гласово дране тоя.
И между другото някой по-назад писа, че не приличал на Мартин от сезон 5, този Кралев ли беше?, но Мартин беше също толкова истеричен и с къс фитил, само че не се дереше на арената, а когато си бяха на резиденции и стопанства. Няма да забравя как крещя в лицето на Мастагарков като абсолютен кретен. Много хора обаче ги пропускат тези неща.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 14:31 от Ne0n

# 1 193
Благодаря за усилията и темата. Аз снощи не успях да догледам, заспах. Днес пуснах гривните, ептен не ми хареса.
Не знам какво да дискутираме. Подготвени са, уж, всички, главно от няколко бивши участници, което явно им стана сериозен бизнес. И все пак на терен вече е друго. Но още не ги познавам достатъчно, та да следя с интерес. И стават " оная с джуките" и " оная с яйцата"....

# 1 194
Сега може да напиша и глупост, но за мен тази психоложка набедена е духовен вампир и блокира момчето- пъзелист. Има такива хора, които от високата отговорност се парализират, а наличието на дразнител като тази ненормална жена може да те  блокира още веднъж- Тя не спря да дудне. Как изобщо я допуснаха да е до него... Аз поне така си го обяснявам...

Не съм запозната с кариерния път на тази жена; не знам дали да ми е странно, че не ми е позната дори като име, имайки предвид, че се развиваме в една област. Доколкото разбрах, била и университетски преподавател — нямам си хал хабер, признавам. Пък съм наскоро завършила и аз…

Ясно е, че участниците се притесняват от нея и са я приели като някакъв „авторитет“ — не е случайно, че множеството твърди, че е „непредсказуема” (не знаят комплимент ли им прави, провокира ли ги). Покрай нея се парализират — работи ги много добре, тя си знае как.

Направи ми впечатление, че продукцията също явно индиректно „подкрепи” стратегията, за която тя сама сподели още във визитката си (с момчетата във вече разпадналото се племе). Сега обаче предвид обстоятелствата вероятно ще се активизира по друг начин, любопитно ми е да видя какъв.

Относно Мартин — не съм изненадана, че „замръзна” пред пъзела. Изглежда ми тревожен; това е човек, който не действа много-много. Психологът според мен 100% го остави „на самотек” нарочно, за да го компрометира пред групата. За мен е съмнително, че никой не се усети — тя стоеше усмихната и го чакаше да мръдне, а той, милият, абсолютно вкоченен. Посланието беше ясно — „Този не е за тук”.

Хмм, ако е така, доста смело от нейна страна, защото така, освен че го компрометира, изпрати всички в трета глуха. Толкоз да е уверена в себе си, че ще оцелее в нещо като Чистилището след всички битки ли?

# 1 195
  • София
От толкова дълги епизоди не ми остана време да проуча една следа (която я мернах спомената в един чат).
Става дума за лилавото племе, хм става интересно:
Ето това са им дали като екипи преди битката в неделя:

Те я губят и нали си тръгват към вкъщи. Обаче има синхрон на доктора където той е със...

какво? Горнище Joy. Защо ще им дават след битката допълнителни дрехи след като си тръгват веднага след играта? На мен поне този детайл ми убягна в неделя, но сега след малко превъртания го намерих този синхрон. Само на мен ли почва да ми се струва малко съмнително? Joy
П.С Ще пиша и в другата тема, защото имам и още малко нещица

# 1 196
Аз си оставам на Игрите, в конкурентното предаване засега само Диляна с нейните аутфити, грим и прическа ми е интересна Grinning

И едно нещо не разбирам - Диляна я правят да изглежда супер секси екзотична спортна мацка с тези къси гащирезончета, готини кецове, къси потничета, показващи сутиена. Гримът ѝ е топ откъм свежи цветове, форма, техника. Косата ѝ невероятно направена. А на Ралица само дето една дълга метла не са ѝ дали още.

# 1 197
Абсолютно! Право в десетката! Sweat Smile

Аз си оставам на Игрите, в конкурентното предаване засега само Диляна с нейните аутфити, грим и прическа ми е интересна Grinning

И едно нещо не разбирам - Диляна я правят да изглежда супер секси екзотична спортна мацка с тези къси гащирезончета, готини кецове, къси потничета, показващи сутиена. Гримът ѝ е топ откъм свежи цветове, форма, техника. Косата ѝ невероятно направена. А на Ралица само дето една дълга метла не са ѝ дали още.

# 1 198
Как сте успели да ги запомните...аз се омотах след 15-тия май. Само Галина запомних, и то щото е супер отвратителна

# 1 199
От това, което успях да проследя - много ми е криво за лилавите. За мен там имаше наистина участници с потенциал, дори в по-голямата си част. Късата клечка, за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт