Случи ми се нещо странно XXX

• 73 107
  • 793
  •   1
Отговори
# 180
  • Мадрид / София
Днес ми се случи нещо странно наистина. Сутринта в работата ми имах чувството, че живея в два паралелни свята. И в двата правех еднакви неща, но не 100% еднакви. Имаше разлики, макар и не големи. Ще опитам да го обясня:
Значи правя "сандвичи" (слагам го в кавички защото на български няма нужната ми дума ), работейки имах реалното усещане, че това вече съм го направила преди малко, но реално нямаше как да съм го направила, защото още не беше свършено и предстоеше. Хем го виждах свършено, хем ми предстоеше да го свърша. Възникваха ми реални картини в съзнанието за нещо вече направено, което още не бях свършила в действителност. Някакво особено раздвояване, като паралелност с да кажем 15 мин разлика. За първи път ми се случва. Хем като нещо вече свършено, а реално предстоящо за свършване. След известно време (около час) вече си бях само в сегашната реалност. Много е шантаво.

# 181
Добре дошла в отбора! 😁

# 182
  • Варна
teddynm,    обмислих добре и ще споделя само това  :
Моята приятелка , естествено, разказала на кого ли не случката. И се почна - където и да съм, все някой нещо ме пита и  иска да му ,,гледам". Приемах  го повече като забава, ако има карти или са направили турско кафе, ако не - на длан/ръка, е и боб хвърлях... Щуротии.
 Обаче се е случвало ( аз почти не помня какво съм ,,гадаела") да казват, че нещо конкретно няма откъде да го знам или след време да споделят, че съм,,предрекла'' друго. И, разбирате, стана навалица, още повече , че не съм искала нищо в замяна.
  Та, краят дойде когато ,,видях" черен кръст в утайката от кафе, пребледняла съм и след пауза съм промълвила нещо като ,, а, не, не, лошо е / лошо ми е...''. Като се съвзех всички ме гледаха странно. Извиних се и отидох до WC. И там, гледайки се в огледалото ,,чух" точно тези думи за вратите.
  P.S.  Ох, публикувах го и леко треперя, а в главата ми...Както и да е. Не споменах, че бяхме колежки. След ден й се обадиха, че съпругът й е починал. Толкоз.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 17:47 от Пеева

# 183
  • гр.Пловдив
Пеева,благодаря ви,не исках да ви се отрази така споделеното,но много добре сте направила ,това не е за всеки и не всеки може и е нужно да го понесе...според мен правилно сте постъпила ,че сте оставила нещата някъде там...

# 184
  • Мадрид / София
Време е вече да се говори открито за тази част от реалността, за която до сега беше почти табу. Иска се смелост, въпреки насмешките. Време е.

# 185
От пубертета мога да гледам на карти. Научих едно циганско гадание и значенията на картите от някаква книга. Еми веднъж не знам какво видях, но казах на леля ми да внимават за катастрофи в семейството. Дъщеря и катастрофира и беше в кома. Хвърлих картите и забравих значенията им.

# 186
  • София
Относно каратите. Една съседка преди около 25 години беше подарила на майка ми карти Таро. Мама беше много притеснена. Сложи го в един шкаф и не ги отвори дори. Забрани да ги пипаме. Обясни, че може да донесат много беди на семейството ни . Съвпадение или не, след появата на тези карти наистина започна дълъг период на неприятности.
Вероятно мама е имала предвид, че трябва само обучен човек да ги използва тези карти.  Беше интелигентна жена, образована и се интересуваше от паранормална тематика доколкото в онези години успяваше да намери литература по въпроса. Съседката, която подари картите беше злобна. Подливаше вода с удоволствие, ако намери удобен случай. Но  се правеше на добронамерена.
Не знам какво стана с картите. Изчезнаха някъде. Може да са изхвърлени. Но до ден днешен се питам имат ли те общо със серията неприятности, която започна с появата им .

# 187
Майка ти сигурно е имала интуиция и е предчувствала неприятностите. Може би, ако очаква само лоши неща от съседката ви да е навързала нещата. Казват, че предметите носят енергия и могат да причинят проблеми.

# 188
Глупости! Таро не носи неприятности,пипа се спокойно и не е нужно да св правят ала-бала пречиствания.
Неприятностите са били случайност В живота на всеки има върхове и падения.

# 189
  • Мадрид / София
red soul случайности няма. Има синхронности. Ако не ми вярваш направи справка с Карл Юнг.

Сега, много хора се научават да гледат с карти Тарот. Вече се намира доста инфо (книги, интернет) кое какво означава. Но някои медиуми в началото започват с картите заради останалите хора, един вид маскировка. Те не гледат картите, просто "виждат" информацията по дадения въпрос.
Не е изключено гледайки на карти, човек да получи някаква информация. Съсредоточавайки се в картите мислено се настройва (несъзнатело или съзнателно) на режим получаване на инфо. Не съм много сигурна дали не се изпада в тета вълни. Тоест медитативно състояние и тогава да получи някакво инфо по зададения въпрос. Тогава се стряскат и захвърлят всичко, а то си е естествен процес. Всички го имат заложено да могат да получават информация, която е около нас, че и в нас самите.
Приели сме, че сме само едно физическо тяло и толкова, а сме много повече.

# 190
Изчела почти всичко от Юнг.Имам и Таро от над 10 год.Само казах че таро не носи нещастия,синхронностите сами си ги предизвикваме.
Дамата точно това писа-получили картите и започнали лоши събития при тях и се схрахували да ги пипат.Аз пиша за това😊

# 191
Ноцебо ефекта не е за пренебрегване, най - често сами се сугестираме, а и неприятностите вървят ръка за ръка с негативна настройка, пък и не само, живота, за съжаление, е изпълнен и с нещастия. Да не говорим, че най-податливи и "отворени" са именно хората, клонящи към подобни тематики. Аз не разбирам защо въобще ги е приела, или поне да ги беше хвърлила, защо носи такова нещо в дома си, като има такова вярване/усещане?

# 192
Глупости! Таро не носи неприятности, пипа се спокойно.

Скрит текст:
Позволявам си да влезна и да ви напиша моята гледна точка.
Жена ми имаше приятелка която гледаше. Аз съм християнин.
Беше оставила едни карти да си гледа сама.
В къщи започнаха да се случват странни неща. Като се прибера, отивам да се мия, и или чаша или чиния ще падне, ида ли в банята и някой леген все падаше от купчината. На сутринта имаше разместени предмети. Сънувахме кошмари. През ноща чукане и тракане. Жена ми чувстваше присъствие вечер до леглото като дишане.
Четох в Библията, че бясовете влизат във домовете ни чрез карти таро, книги астрология, дъски за гледане чрез мъртвите. Изхвърлих ги окадих, на другия ден осветиха трима отеца.
Понеже ви чета и ще ви споделя, че Бог не позволява на умрелите да имат срещи и да говорят с живите.

Има една случка от книга в църквата, която прочетох. Там имаме библиотека. Един човек правил реклама че говори с мъртвите в Русия. Доста хора е заблудил.
Повечето които идвали чували почукване под масата под дъската с букви. Той ги уверява че това е духа. Всъщност дявола му е казвал информация за миналото му защото всеки човек има дявол който записва случки от живота ни. Както имаме и ангели, така и те следят и са с нас до края.  Минало време, повечето посетители спрели да ходят на църква. Питали са мъртвите и по тяхно усмотрение са вземали решения. Една жена, работеща в манастир която е била близка приятелка със семейството което ходели всяка събота на гадаене, сънувала на един празник Св. Богородица и тя е казала, че никой дух не иска да смущава живите. Да се опита да ги отклони от там, защото дявола може да направи така че дори тялото-опаковката на човека да му се появи и гласа му да използва за да вкара повече хора в грях. След това тя разказала на нейните познати. В същата нощ един човек от групата също сънували сън. Казало се, че да викаш духове е грешно. И светеца в съня е казал, че още имат време да се покаят. На другия ден се изповядвали и започнали да се борят с въпросния човек и картите.
Да не казвам какво четох им се е случило. Чували са гласове насън и всякакви ужаси се случвали.
Един ден в сън едната жена чула гласа на мъжа си в ухото
Защо не искаш да се чуваш с мен? Не ме ли обичаш? Но се сетила и се прекръстила, казала молитва и гласовете спрели.
Другата жена се чувствала като обладана. Въпреки, че е спряла да ходи при човека с дъската, тя чувала мисли в главата. Ако не отидеш отново ще дойдеш при мен.
Вместо да се моли на Бог за изцеление и да и четат молитви, тя се молила на мъртвия да я остави на мира. Един ден просто не издържала на заповедите в главата и се смоубила. В текста пише, че тя е била тази която завлякла всички да се чуят с умрелите си роднини.
Много е опасно да политнете в тази така приятна сфера която води до дълбините на ада.
Моля не се занимавайте с духове. Оставете ги да почиват.
Понеже имам колега много добър приятел и ще ви кажа случка. Отивам у тях и чувствам злобна енергия. И видях жена му има книга за таро и карти. Поговорих с нея и приятеля ми. Оказа се, че и той чувствал някакъв дух и сутрин и вечер чувал тропане и такива неща.
Всичко това, книги хиромантия, магии, таро, нумерология, астрология, и др. са портал за влизане на зли сили-демони.
Ако искате бъдете робове на антихрист, но не забърквайте и други хора.
Бях длжен като добър човек да ви убедя. Тази същата жена на приятеля ми беше разочарована че нямаха деца и от там почна да се занимава с карти с глупости. Вместо да се моли на Създателя.
Извинявам се, досега ви четях, но не можах да се въздържа.
Ако намеря книгата онлайн ще ви пратя да прочетете историята която е реална.
Аз имах приятел, жена му почина от лошата болест. Постоянно си е казвал ако сега това се случи, да кажем във метрото ако този човек мръдне левия крак, ще направя това. Или обратно.
Започна да се чувства обладан. Според мен някой дух от починал беше в него.
Беше неадекватен на работа. Съвсем разлипно поведение. Един ден се качва в метрото и за малко да си счупи ръката, носел раница, а само тя останала да се вее навън..
Отведох го, четоха му молитва няколко пъти. Отеца който му чете каза че е луд, но Бог му даде втория шанс.  Когато си дойде на себе си прави курбан.
Казва само на мен. В деня на курбана ходил в църква и паднал пред Бог и светците за прошка. Нали там има кутии за пари. Пред иконата на Арх. Гавраил чул глас в дясното ухо: "Този път си спасен, ако продължиш да търсиш контакт с умрелите ще умреш. Търси и се надявай в Бога". Това за секунди. След този ден този човек стана ревностен християнин и разказва на всички за да не се заблуди никой.

"Не можеш да имаш двама богове, единия ще намразиш, а другия ще обикнеш повече". Това има предвид Бог. Ходене по врачки и такива неща са противни на Него. Откажете се и се изповядайте докато е време. Спасих няколко човека. Вие преценете.
Пеева и Ред соул, както и всички които гледате, злото ви използва за злите си цели. Поправете се.

Молитвата към мъртвите е строго забранена в Библията. Второзаконие 18:11 ни казва, че всеки, който „вика мъртвите", е „омразен за Господа". Историята на Саул, който се допитва до медиум да му извика духа на мъртвия Самуил, има за резултат неговата смърт, защото беше „против Господното слово, което не опази, а още, понеже бе се съвещал със запитвачка на зли духове, за да се допита до тях" (1 Царе 28:1-25; 1 Летописи 10:13-14). Ясно Бог е заявил, че такива неща не бива да се правят.
Всички които искат да знаят отговори, молете се на Бог, понякога при чисти хора отговора се дава бързо. Само трябва да се молите редовно.

Няма да влизам повече. Исках да ви предпазя. Успех. Пиша всичко това и гледам страница 13.
Добавих това за подкрепа.
https://blitz.bg/article/3290

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 18:26 от pisnami42

# 193
  • Мадрид / София
pisnami42, това в скрития текст има много неверни неща, но сега не ми се спори и разнищва. С мъртвите може да се комуникира. Не е забранено изобщо.

# 194
Ангела,жена на възраст си.Не говори глупости.Християнството отрича тези неща,разбира се
https://dveri.bg/component/com_content/Itemid,38/catid,21/id,3507/view,article/

Писна ми,уважавам гледната ти точка.Имам любим човек,който е ревностен християнин.Знам я тази позиция.

Общи условия

Активация на акаунт