Случи ми се нещо странно XXX

• 73 095
  • 793
  •   1
Отговори
# 195
Ето една странност от мен: имам неприятна съседка - шумна и изобщо не ме харесва от ден 1, заради някакви нейни причини, които отдавна се отказах да разбера. Тези дни беше спокойно, защото същата беше на почивка. Днес бях цял ден вкъщи и от нищото ме заболя адски много главата, чак исках да си легна. Докато прекося коридора, я чух как започна да вика по стълбите, говореше по телефона (много е гръмогласна и кънти във входа, не че се кара с някой) - тъкмо се прибираше от морето. Стана ми адски тъпо. От както сме съседи хроничните ми заболявания се обостриха, често се разболявам. На моменти имам чувството, че ме "кълне", защото не ми е променен начина на живот кой знае колко, за да съм все болна, само адресната ми регистрация е различна от преди.

# 196
Нищо странно няма в силното главоболие. Не си внушавай глупости, че ще трябва да си сменяш жилището, ако не потърсиш друга причина за болежките си. А може и да е просто психосоматична, каквото и да ме е боляло с годините , ако го отдавах на неприятни комшии, трябваше да се преселя в гората. 

# 197
Да, най-вероятно причината е психосоматична и тривиална, но просто "нацели" момента. Close

# 198
  • Мадрид / София
Да, най-вероятно причината е психосоматична и тривиална, но просто "нацели" момента. Close
Подсъзнателно си причиняваш главоболието. Само от факта, че си я чула че си е дошла е достатъчен за проблемите ти. Работи над това и се успокой. Никаква отрицателна енергия не може да ти навреди, ако ти не ѝ дадеш силата.

# 199
Християнството не е позиция, а начин на живот. Успех.

# 200
И мен почва да ме боли глава само като чуя свекърва ми да говори. 😂
За картите Таро - изобщо не съм съгласна, че носят неприятности или внасят в дома негативна енергия, дори напротив.
Преди около 5 години започнах да се занимавам с тях и след това се случиха само положителни неща в живота ми. Неща, за които съм копняла години наред.
Друг е въпросът, че не знаех как да се защитя енергийно или по-скоро да се заключа за чуждите енергии, които неизменно ти влияят докато гледаш на някого на Таро и започнах много да се напрягам и изтощавам психически. А от приятел на приятел, взеха все повече да ме търсят и така. Като забременях с първото си дете ги затворих в един шкаф и година-две не ги пипнах. Наскоро приятели ме помолиха за 1-2 въпроса да погледна и честно казано не вярвах, че картите ми ще проработят, мислех, че сме изгубили връзката. Напротив. Работят си точно толкова добре, колкото и преди.

# 201
Една синхронничност от днес. Аз, както винаги, не знам каква дата е, само знам, че сме понеделник.
Сутринта, от бързане да не изтърва рейса, си забравих работните дрехи. И навлякох една отанжева футболка и едни горе-долу чисти дънки, и си почнах работа.
Минава колежката ми покрай мен и ми казва:"Знаеш ли, че днес е девети девети, а твоята фланелка е номер девет, любимото ми число". И аз веднага сметнах колко прави с годината, и се оказа моето любимо и лично число 8. 😜

# 202
  • Deutschland
Водна нимфа, дали картите ще покажат къде е вещ, която загубих, а е важна. Има лични данни вътре и ако ги пипне някой, не знам

# 203
Здравейте, от години чета темите и са ми любими  И на мен са ми се случвали странни неща и колкото и да съм реалист и да търся логика и обяснения на нещата, просто има такива, на които трудно или никак не намирам обяснение. За първи път пиша в темата, защото преди няколко дни бяхме с мъжа ми в Родопите и посетихме две от точките на свещения триъгълник - Белинташ и Кръстова гора. Беше уникално и невероятно магично, мистично и приказно. Но на Белинташ съм заснела нещо доста странно и необяснимо за мен, дори и за мъжа ми, който е ултра скептик и не вярва в странни и мистични неща. Публикувам снимката, както и два кроп-а от нея за по-добра видимост. Моля да погледнете в дясно, долу дървото, зелената светлинка. Мъжа ми я забеляза и като я увеличи беше доста стъписан. Искам да кажа, че бяхме само аз и той там. Никой друг нямаше. Направила съм доста подобни снимки от същия ъгъл и място, но на нито една от тях няма такова нещо (той и за това го забеляза). Помислихме си, че е пречупване на светлината, но и двамата снимаме много и знаем как изглеждат такива ефекти.

Това е супер странно. Ако прецените, че не е за темата, моля да изтриете поста ми, но много ми се искаше да го споделя, защото хем се убеждавам, че е светлинен ефект, хем знам някакси, че не е. Усещането на това място беше нереално.

# 204
На мен единствената ми може да се каже свръхестествена случка е, че видях точно такава топка светлина, с големина на футболна топка долу горе. Светеща по този начин. Та на мен съвсем ми се вярва това.

Наистина би могло и да е ефект от снимката, но "топката светлина", която аз видях навремето, беше почти същата.

# 205
B2022, може да си разказвала назад в темите, но можеш ли отново да припомниш при какви обстоятелства видя твоята светеща топка? 🙂 Ако предположим, че обектът е идентичен, поне да разнищим горе-долу какво би могло да бъде..
Светлината на снимката прилича на стерео/огледална сфера.

# 206
  • Мадрид / София
Аз видях едно летящо кълбо не много голямо, но цветовете му бяха от сребристо (самото кълбо) и други цветове като опашка. Летеше бавно в хоризонтална линия не много високо без звук, в късния следобед. Нея година се провеждаха военни учения в Балчик. Бяхме двама и двамата го гледахме. Знам, че където има военни действия често се наблюдават необичайни летящи обекти.

# 207
  • Sofia
Коя година е било?

Аз видях сребристи топки през 2012год,на Еньовден,24 юни.
С дъщеря ми ги видяхме в късният следобед.
Още нямаше китайски фенери и дронове.
Писала съм за тях в темата.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 09 сеп 2024, 18:59 от Doli

# 208
  • Мадрид / София
Ако питаш мен - 1984 плюс минус някоя година между Каварна и Балчик. В Балчик се провеждаха военни учения, съвместни за всички страни от Варшавския договор.

# 209
На мен ми прилича на насочен сноп светлина, минаващ през мрежа.

Общи условия

Активация на акаунт