Случи ми се нещо странно XXX

• 73 084
  • 793
  •   1
Отговори
# 585
  • Sofia
Моята любима шапка също често изчезва.
Мин.година така и не я открих.
Добре,че беше топла зима и не ми се наложи носене на шапка.

# 586
Аз онзи ден тръгвам за работа, вървя към колата, бъркам в джобовете, няма го ключа за колата. Бъркам в джоба на раницата, където го държа, няма го и там. Връщам се вкъщи, изсипвам цялата раница, ровя, няма го. Абсолютно отчаяна бъркам в джоба на якето, ключът там. Почувствах се като пълен абсолютен идиот. 

# 587
Такааа, като съм писала веднъж, редно е да довърша и да се отчета, за да не ви подвеждам неволно:
Разкри се мистерията със затворената кутия пликчета на Икеа.
Нали писах, че само една кутия взех и е така. Да, ама бях с ММ и той взел втора, а мислел, че аз съм взела само от големите (защото и такива купувах). Прибрал я в същото чекмедже, но под други неща, които аз съм изровила и вместо да ползвам отворената, съм взела неговата. Днес извадих същото чекмедже да си търся формички и установих две кутии, едната от които неотворена. Та така, момичета и момчета, част от нещата, които ни шокират и впечатляват при дадени обстоятелства и недостиг на информация, се оказват лесно обясними с житейско недоразумение. И така трябва да е, инак нямаше да можем да живеем в този свят.
Пожелавам ви повече разкрити мистерии и нови (истински обаче!), които да ни държат будни!

# 588
Това е за заблуда, да продължим да спим и сънуваме. 🥳

# 589
Точно затова трябва студена логика.
Аз изчаках, щото всички ще си намерят липсващите неща, колкото и да им се иска да е нещо екстраординално.😉
Намирала съм нови чорапи в хладилника Често действията са толкова механични, че сами не се усещаме.

# 590
И аз мисля, че в 100% от описаните случаи на изгубени шапки няма нищо тайнствено и необикновено. Всички имаме такива случки, които са по-скоро за мунската тема.

# 591
И аз мисля, че в 100% от описаните случаи на изгубени шапки няма нищо тайнствено и необикновено. Всички имаме такива случки, които са по-скоро за мунската тема.
Когато бях малка муня, си губех умишлено шапките, че много мразех да нося шапка и я свалях, като завия зад ъгъла на къщата, но мама на другия ден пак вадеше нова. Имам чувството, че извираха Simple Smile
Аз не бих се въобще впечатлила в случката в кутията, камо ли да пиша тук за подобно нещо, но знаех, че съм взела една, а ММ не пазарува такива неща без мен, най-малкото пита. Този път не питал и ето ти загадка в кухнята Simple Smile

# 592
Аз загадъчно си бях скрила 200 лв., намерих ги след 2 години.

# 593
Шест телешки пържоли купих днес. Спомням си - шест и по касов бон - пак шест. Е, прибирам се вкъщи - пет са...
Не че е странно, малко към мунската тема отиваме, но нали по Коледа стават чудеса...

# 594
Моят мъж 5 шапки изгуби. Аз също една и то два пъти, единия от които в автобус, много интересно беше като история, но това е за мунската тема.

# 595
Отдавна не ми се беше случвало нещо странно. Вчера отивайки на работа споделих на колежката, че съм сънувала шефа в болница, че не беше добре. Прегледа ме странно какъв е пък тоя сън.
Шефът два дена го няма, мислехме че е заминал на почивка. Е, слезе по едно време шефката и каза никой да не пита нищо, че шефът е в болница и не се знае кога ще го има. Като си тръгнахме групом шашнах и другите като питах колежката какво ѝ казах за съня ми...

# 596
Преди 10тина и повече години, когато бях млада майка и трудно свързвах двата края, майка ми ми плащаше отоплението всяка зима. Изпращаше ми пари за дърва. Една година ми беше пратила парите още май месец. Около 1500лв (тогава са били с друга стойност). Крия ги аз от себе си за да ги извадя преди отоплителният сезон. Майка ми обаче забравя, че ми е пратила и през септември ми праща отново. Тогава спорихме дали ми е дала или не пари. Аз имах спомен, че съм скрила такава сума, но тя никакъв спомен да ми е пращала ( тогава ги пращаше от чужбина по Western Union). Прерових цялата къща да ги намеря, но нищо. Всяко едно ъгълче, всеки шкаф, книга и т.н.т. по едно време наистина повярвах, че пари няма. Както и да е купих дърва с парите, които ми прати през септември, мина зимата, дойде пролетта и аз започнах да правя пролетно почистване. Много обичам по принцип да изхвърлям или подарявам вещи, които вече не ползвам. В единият гардероб намирам 5-6 дамски чанти, една от които виждам за пръв път - малка и бяла тип булченски клъч. Слагам и нея при всичко останало, което ми е за махане. Събирам дрехи, обувки, частни в големи чували да ги давам на жените, които метат нашата улица като всяко нещо проверявам по отделно. Нямаше нищо в чантите. На следващият ден виждам жените и ги викам да ми помогнат за чувалите, но нещо ме бута да проверя отново тази чанта. Отварям я и върти 1500лв. Бях в потрес, предният ден съм я проверила нямаше нищо. Мислих дълго от къде са тези пари и изобщо не се сетих за мистериозното изчезване на парите от месец май. Споделих на майка ми и тя не се сети да ми е давала някакви пари. Чак през септември като заговорих за дърва ми се нареди картинката. А чантата така и не стана ясно от къде дойде.

# 597
  • Мадрид / София
Правим неща несъзнателно, а и не обичайно ги слагаме пак несъзнателно на друго място. После забравяме и така изниква загадката. Нарушаваме рутината, а мозъка ни е свикнал с нея.

# 598
Признавам си, че на мен почти не са ми се случвали истории, подобни на вашата.
Само веднъж се шашнах, че секретния ключ на едно помещение внезапно от бял стана бронзов, за някакви минути се усъмних в здравия си разум, но после се оказа, че колежка си е позволила без да ме пита да направи дубликат и ми го е оставила обратно на връзката ключове/на която имаше и ключове от дома ми.

# 599
Не знам дали съм споменавала в темата, но аз веднъж купих един препарат за прозорци и го слагам на перваза на прозорците ( дървени, не дограма), след 2-3 часа отивам да мия прозорците, бутиклата почти празна - имаше 2 пръста препарат, около нея беше съвсем сухо ако е текло щеше да се вижда, че дървото  е мокро, но не. Нямаше никой друг вкъщи. Къде изчезна така и не разбрах

Общи условия

Активация на акаунт