Случи ми се нещо странно XXX

• 73 080
  • 793
  •   1
Отговори
# 600
Не знам дали съм споменавала в темата, но аз веднъж купих един препарат за прозорци и го слагам на перваза на прозорците ( дървени, не дограма), след 2-3 часа отивам да мия прозорците, бутиклата почти празна - имаше 2 пръста препарат, около нея беше съвсем сухо ако е текло щеше да се вижда, че дървото  е мокро, но не. Нямаше никой друг вкъщи. Къде изчезна така и не разбрах
Да не си ги измила и забравила и да си тръгнала да ги миеш втори път? Simple Smile
Поне чисти ли бяха прозорците, като се върна?
Евентуално да са ти продали непълна бутилка?

# 601
  • Карлово
В препарати за стъкла има алкохол, ако е било горещо вероятно се е изпарил.

# 602
  • Sofia
От няколко дни съм в търсене на коледните формички за меденки/голям пакет с различни изделия/
Прерових и пренаредих всички шкафове където биха могли да бъдат.Няма ги 🤨
Не ми е за пръв път 😥
Ще оставя отворена ножица ✂ ,но май пак ще се купуват,че време няма😒

…Намерих ги 🥳
Разтворих ножицата и след 1-2мин.ми”светна”нещо в главата къде още да проверя 🫨 В детската стая 🙄
Първото място беше явно насочващо,нямаше ги….,но реших да проверя и в едно шкафче за всеки случай….е,там бяха 🤩
Утре започвам 🥨🍪🥨
🫶

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 23:27 от Doli

# 603
Какво е това с ножицата?

# 604
  • Sofia
Оставя се някъде отворена ножица и мислено или на глас се казва какво изгубено се търси.
Понякога бързо се случва”намирането ” 😀
За някои неща се чака по-дълго …или изобщо не се появява 😏

Преди месец със синът ми нещо си говорихме на тази тема и просто му споменах за ✂ и обясних как става.Той не е от вярващите за подобни неща,но реши да пробва и след малко ми пише,че открил коледните лампички,които с приятелката му търсили отдавна къде ли не из стаите..Били са на видно място,но защо никой не ги е видял 🤔

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 23:43 от Doli

# 605
Според мен не ножицата като такава действа, а човек се успокоява, ако трескаво и изнервено вече е търсил нещо - разтваряйки ножицата, се самоубеждава, че е сторил необходимото за намиране на завеяната вещ, дето не си знае мястото, умът му се концентрира и хоп - сещаме се къде е или поне къде да търсим, а споменът от напрежение е бил потиснат.

# 606
  • София
Това може лесно да се провери - вместо ножица слагайте нещо друго по определен начин с идеята, че върши същата работа. И да видим дали ще се успокоите!

# 607
При мен действа като му тегля една.

# 608
  • Варна
 А при мен -  заплашителното: ,, Ако до 5 мин. не се покажеш, купувам си нов /а/о/и !!!

# 609
  • Sofia
Огромният пакет с формички за сладки,домакински прибори/съдове....многото шапки,ръкавици и шалове,обувки,чанти и т.н. точно с тези заплашителни думи се натрупаха 🤑

# 610
  • София
А при мен -  заплашителното: ,, Ако до 5 мин. не се покажеш, купувам си нов /а/о/и !!!

Странно - имах повредена мишка, купих си нова и като я сложих на масата до старата /още без да съм я разопаковал/, онази се разработи и почти спря да прави проблеми. Подържах я още малко от любопитство, ама така и не си обясних тоя тайминг.

# 611
Стори ми се, че телефона звъни (на вибрация съм)
Отварям и виждам това:

# 612
  • Мадрид / София
При мен е вече толкова често да виждам повтарящи се числа, че почти не им обръщам внимание 🙈😁

# 613
  • Sofia
Аз си правя нещо като тест дали ще позная часът през нощта като се будя,доста често го нацелвам +-1-2мин.,но тази сутрин си помислих,че сигурно са три еднакви числа и като погледнах телефона беше 4,44 😀
Вчера сметката в магазина ми беше 34,34лв 🤑

# 614
  • на чист въздух
Пиша в една тема и се оказа,  че едната дама е с еднакво име като моето. Мъжете с еднакви имена. Деца сме загубили и двете и децата са с еднакви имена. От различни крайща и възраст сме. От различни градове.

Общи условия

Активация на акаунт