Случи ми се нещо странно XXX

• 73 144
  • 793
  •   1
Отговори
# 90
Като написахте турско гробище се сетих като съм ходила в различни местности в Стара планина и съм усещал някаква странна енергия и съм плакала абсолютно убедена, че тук са измъчвани български девойки и са се смятали от скали или нещо подобно. Не знам колко е истина, колко внушение от историите, които сме чели в училище.
И друг подобен случай с енергии, от детето ми. Като беше на 6 месеца, отиваме в пещера "Проходна" ("Божиите очи" ). И като повечето бебета на тая възраст точно започваше да гука, но предимно 2,3 срички. Та влизаме там и той се взира в очите и започва да" говори" възторжено на бебешки език, но не само гугу гага, а всякакви възможни комбинации и гледа все едно вижда нещо или някой. Това продължи поне 20 минути и цялата пещера ехти, а туристите ни гледаха супер странно. След този случай повече не съм го чула така да гука и не е от тези деца, които проговориха на 1 годинка.

# 91
Моята най-странна случка свързана с изчезването и появяването по-късно на дадена вещ беше преди години когато изчезна една папка с документи. Шкафът в който седеше има три лавици изпразнихме го целия но папката я нямаше. Бяхме 4 човека, които я търсехме все някой щеше да я види ако е била там но не. Месец по-късно папката мистериозно се появи точно там където и трябваше да си бъде като междувременно никой външен човек не е влизал вкъщи. Не беше нещо фатално, извадихме дубликати на търсените документи и свършихме това за което ни трябваха но беше странно как изчезнаха в нищото и се появиха пак.
напоследък на мен това често ми се случва вкъщи. търся ножицата - тя винаги е в едно чекмедже в гардероба в коридора. И малкият, и ММ знаят - като я ползват, я връщат там. преди месец се почна. търся я тази ножица - няма я в чекмеджето. разпитах мъжете вкъщи както разпитват заподозрени за убийство. и 2та се кълняха, че не са я пипали и си била в чекмеджето. пак преровихме къщата - тази ножица я няма. излизаме да пазарим задружно, купихме си нови ножици 3 бр . прибираме се, отварям чекмеджето - ножицата най-отгоре. няма как да я подминеш. същото е с телефона ми, ключовете и др мои вещи. телефонът ми беше с пуснат звук - ММ звъни и няма нищо - не се чува рингтонът. слизах до колата, върнах се в офиса. бях се паникьосала че съм го загубила или са го откраднали - а в него са пропуски, банкиране, лични данни. 4 часа по-късно след паник атака ми чувам звънене - майка ми ме търси. не можахме да разберем как се е оказал на тоалетката в спалнята и само на майка обаждането да чуем.

# 92
Сега четох някои от случките с бебета на предните страници и се сетих как като бях малка и за части от секундата виждах как майка ми седи на стола до мен и ме гледа и ми се усмихва (а тя реално е например в кухнята) и след малко изчезва. Много пъти ми се е случвало това като дете. Според вас на какво се дължи, някой имал ли е подобни “привидения”?

# 93
Влизам офтопик, съжалявам, обаче в духа на последните коментари ви препоръчвамм филма "I, origins" .

С изгубени вещи аз съм същата. Последно бяха маратонки.. Така и не се появиха..
На мен най-голямо впечатление иначе ми правят съвпаденията, като говоря за такива, които се случват във времето. Хора, ситуации, предмети, книги. Някак в даден момент всичко се навръзва и добива някакъв смисъл. Съвсем неочаквано..
ПС: Съфорумката надолу хубаво го каза "кармични връзки". Бягаше ми как да го определя докато пишех.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 19:00 от LittleWolf

# 94
  • Мадрид / София
Медиумите казват, че душите на бебетата са около бъдещите си родители до 5 г преди да се родят. Преди години в просъница чувам детенце да ми казва:"Бабо, бабо и да се смее с глас". Когато се събудих си казах - аха, до 5 г ще имам внучка. След година и половина на Нова година сина и снахата ме зарадваха а новината, че чакат бебе. Не бях им казвала за съня. Не знам дали беше сън или дрямка, то и няма значение. Та така после се роди внучката. После "видях" вътрешно как сме двете и ще пътуваме през граница. На 2г посетихме заедно България. От тогава не се е случвало, а минаха още 6 г.
Друг случай: първа братовчедка беше със синдром на Даун. Последните години и с Паркинсон. Леля и тя живяха с майка. Леля почина и майка и братовчедка ми останаха двете. Много тежко положение. Но майка се грижише колкото може. Братовчедка ми накрая беше като в друг свят. Крещеше неразбираемо и не искаше да се храни, изобщо много трудно положение. Аз бях далече от тях, но контактувах с майка по телефона. Един ден мислено помолих братовчедка ми да освободи майка от тази тежест. На другия ден майка ми се обади и ми каза, че братовчедка ми е починала. Тогава помолих леля, която почина 3г преди това да дойде и да помогне на братовчедка ми да намери пътя към светлината. Няколко дни след това имах усещането, че видях как леля отиде да я посрещне. И още известно време след това ги сънувах двете заедно и братовчедка ми излъчваше много ярка светлина в областта на сърцето.
Имаше едно наше приятелско семейство, на родителите ми и ние децата израстнахме заедно от малки. Та мъжа и жената починаха вече на възраст и когато майка ми каза по телефона, че леля Боби е починала мислено ѝ пожелах на добър път към светлината. След това мислено я видях да ми се усмихва и беше доста по-млада. Нямам представа дали така е изглеждала на около 30-35 г, но ако имам възможност да видя нейни снимки като млада ще опитам да сравня с това, което "видях".
Та това са последните "странности" (за мен не са).
Котка в кашон, пробвай с регресия. Задай си въпроса защо сънуваш тази улица. Може да си спомниш отговора.

# 95
Влизам офтопик, съжалявам, обаче в духа на последните коментари ви препоръчвамм филма "I, origins" .

С изгубени вещи аз съм същата. Последно бяха маратонки.. Така и не се появиха..
На мен най-голямо впечатление иначе ми правят съвпаденията, като говоря за такива, които се случват във времето. Хора, ситуации, предмети, книги. Някак в даден момент всичко се навръзва и добива някакъв смисъл. Съвсем неочаквано..
Гледала съм "I, origins" без никакви големи очаквания и е един от малкото филми, които много ме разтърсиха на емоционално ниво. Иначе по темата за кармични връзки и че всички сме свързани по някакъв начин препоръчвам сериала на Уашовски "Sense8"

# 96
  • Deutschland
От немската група...
Снимка от камера, вижда се сянка на куче..

# 97
Аз на тази снимка не виждам нищо. Отделно... една снимка винаги може да се замазва и манипулира. И последно: най-вероятно има куче в къщата, защо да няма сянка на куче?
Тоест.. снимка, без никакво обяснение няма как да отговори на въпроса "какво и защо гледаме? Какво да гледаме, къде е фокусът"?

# 98
Доста се взирах,ама и аз не виждам сянка на каквото да е.
Хора,за сънища има отделна тема.Такива сънища не са свързани със странни явления Изследвайте си се и се наблюдавайте сами.Ще разберете от къде ви идват.

# 99
Добре, два коментара не са ни отплеснали кой знае колко от темата. Вече говорим за тайнствената снимка.

# 100
  • Мадрид / София
За мен тази "сянка на куче" е параидолия. Тоест прилича, но не е задължително да е. По-скоро е петно с форма на куче.

# 101
Аз се взирах, но не видях никаква сянка от куче.

# 102
  • София
Непрекъснато имам повтарящи се сънища, свързани с вода, море и давене. Не живея на морето, да подчертая. Нито имам инцидент с давене, да чукам на дърво. Но непрекъснато сънувам, че ме заливат огромни вълни и как се давя. От много години непрекъснато сънувам как вървя по една и съща улица, на която никога не съм била. Това е като търговска уличка, в съня си виждам сградите в пълни подробности, а самата улица е павирана. В края си улицата излиза на морето. Безброй са пътите, в които съм сънувала това място, на което никога не съм била. Като цяло доста пъти сънувам и места, на които никога не съм била, и винаги се оказва, че се намират на морето. Но тази конкретна улица не спира да ми се явява. Дори не знам защо споделям това 😅 Странното е, че в някои от тези морски сънища съм малко момче

Сънища с давене имах  и  аз , ужасно често сънувах и беше много страшно. Докато не осъзнах  какво означават. Тогава спрях  да ги  сънувам. И аз не живея близо  до  вода.  Просто разбери какво  ти казват  и повече няма да ги  сънуваш. Повтарящите се сънища са твоето подсъзнание , което ти казва нещо , но ти  не го разбираш и  затова то продължава да ти ги  върти тези  сънища. При мен се получи от раз. В момента ,  в който разбрах какво означават спрях  веднага да ги  сънувам.

# 103
Аз мисля че видях ама Grinning  струва ми се седнало, виждам само муцуна и предните лапи опънати на пода, даже го оприличих на немска овчарка Grinning  Разбира се, възможно е в опитите си да видя нещо, да го виждам това.. Както с облаците и формите, така ми е тази снимка.

# 104
  • Мадрид / София
Аз мисля че видях ама Grinning  струва ми се седнало, виждам само муцуна и предните лапи опънати на пода, даже го оприличих на немска овчарка Grinning  Разбира се, възможно е в опитите си да видя нещо, да го виждам това.. Както с облаците и формите, така ми е тази снимка.
Точно това е параидолия. Прилича на нещо, но не е.
Аз се взирах, но не видях никаква сянка от куче.
Гледай петната между дивана/канапе и под  леглото, ако е легло де. Но главата на "кучето е почти под леглото и гледа към дивана (ако е диван).

Общи условия

Активация на акаунт