Случи ми се нещо странно XXX

• 72 425
  • 793
  •   1
Отговори
# 675
Е ако е нещо, което подлежи на измерване, най-нормална следваща стъпка е да го има някъде, като всички статистики

# 676
  • Мадрид / София
Може да го има из Интернет, не съм се задълбочавала много да търся.

# 677
Има тема До астрална и обратно. Там се толерират и сънища.

# 678
Около 6 годишна съм била, навързана с какви ли не маркучи, сонди и се гледам отстрани, после тунел нагоре с много силна светлина, беше страхотно и грам не исках да се връщам. До ден днешен като говоря за смъртта го правя с усмивка и очакване и животът ми минава много леко, защото знам, че няма нищо важно, така или иначе след 20-30-40 години няма да сме тук.

# 679
Здравейте!
Вече имам чувството,че ще полудея от страх. Живеем в апартамент с преходен хол (от спалнята влизаме в хола). Почти всяка вечер ставам да ходя до тоалетна. Инстинктивно, излизайки от спалнята едната вечер, погледнах стената срещу мен в хола и видях тъмна сянка сякаш лепната на стената, опряна само в тавана без да се разсейва и по него. Приличаше на половин облак (беше някак заоблена). Изглежда даже нереално, защото няма как нещо вкъщи да хвърля такава сянка точно там. Разместих няколко неща, които мислих, че може да правят сянката, но тя си остана. Минавайки покрай нея почувствах спокойствие без капка напрежение, не съм си мислила, че може да е нещо лошо. На сутринта станах и я нямаше, няма я и до ден днешен, нямаше абсолютно нищо на това място дълго време. НО може би месец след тази случка (преди година някъде) на нейно място едната вечер видях черна сянка, но под формата на правоъгълник пак сякаш лепната за стената и  идеално стояща под тавана. Минавайки от там изпитах невероятно чувство на страх и тревога. От тогава се е случвало да я видя още 4 пъти , като последния беше тази вечер. Събудих се покрай детето в 2 часа и до 5 не мигнах от страх, а това нещо през цялото време си стоеше там. Мъжа ми също се уплаши този път. Не знам какво да правим и какво е, но направо ме побърква от страх. Вечерта единствено се сетих да кажа на мъжа ми да сложи Библията на масата под него, но това действие изобщо не промени нещата. Моля ви, кажете ако имате представа какво е и как да го махна.

# 680
  • Deutschland
Само това ли виждате? Стъпки чувате ли или подобни?
Иначе поп да освети жилището е добре, но не при всеки действа за съжаление.

# 681
Щом има сянка има и източник на светлина. Елементарно е да се проследят и двете - кое свети, кое препречва пътя му. Друг вариант е да не би на стената да се е появило потъмняване, както е при влажност. Чак пък и мъжът ви да се е уплашил, това е наистина елементарно да се проучи.
На какви неща са склонни хората...

# 682
Щом има сянка има и източник на светлина. Елементарно е да се проследят и двете - кое свети, кое препречва пътя му. Друг вариант е да не би на стената да се е появило потъмняване, както е при влажност. Чак пък и мъжът ви да се е уплашил, това е наистина елементарно да се проучи.
Може и обект извън жилището да хвърля сянката. Аз не виждам нищо притеснително в цялата история. Според мен е нищо по-различно от обикновена сянка от предмет.

# 683

Не, не. Няма светлина, пълна тъмница е, с блекаут пердета сме, абсолютно нищо не се отразява по стените. Само това стои там понякога (4 пъти за година и малко съм го виждала, я почти всяка вечер ставам). Мъжа ми се уплаши също, защото наистина изглежда като пльоснато там. Предния път го карах да размества някакви неща, за да видим дали нещо наистина не се отразява. Това си стоеше през цялото време така.

# 684
Как има сянка без светлина?

# 685
Ако светнете директно в нея с фенерче/телефон, изчезва ли?
Когато включите лампата в помещението?
При допир има ли разлика в температурата?

# 686
Ако светнете директно в нея с фенерче/телефон, изчезва ли?
Когато включите лампата в помещението?
При допир има ли разлика в температурата?
Като включа лампата изчезва, с фенер не съм го осветявала,  а да го пипна няма шанс. Всява ми чувство на ужас само да го гледам.  Стои като перфектно очертан правоъгълник високо горе, лепнат под тавана.

# 687
А в  коридора не  свети ли, да не би от там да хвърля нещо сянка ?

# 688
А в  коридора не  свети ли, да не би от там да хвърля нещо сянка ?
Не, никъде нищо не свети. Проверихме предния път дали някоя мебел не хвърля сянка, но не. Стои наистина адски неестествено...

# 689
  • Там където
Честно казано черни сенки "висящи" от тавана съм виждала на много места, дори хотели или други жилища, където съм нощувала. Не са били отражение или сянка от предмет. Но при мен никога не са имали такава правилна форма- кръг или квадрат. Винаги са били нещо като облак и са сменяли формата си... Никога не съм се чувствала комфортно, но не се паникьосвам - игнорирам ги. Ако се страхуваш, то се храни от страха си. Аз казвам- каквото и да си иди си, не съм те канила. Работи срещу всякакви "дзверове" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт