Какво ще купя отново - 9

• 81 821
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Джаста е права, най-добре вода и сапун. 🤭

# 421
Това ясно, ама разговорът се въртеше около консумативите от етапа преди водата и сапуна Simple Smile

# 422
Като взема някоя калпава тоалетна хартия, моят все мрънка, че а-ха да се обезчести Close

# 423
ахахахах, оправихте ми деня от сутринта

# 424
  • оттам, откъдето започва България
Да, да, темата си е важна, щото то не може само да се яде. Simple Smile

# 425
  • София
Момчета и момчета, може и да ми се смеете, но много харесвам тази тоалетна хартия. 5 пластова е и е много икономична( само ме е яд, че тази година в един от магазините беше 19 лв, тез не са наред )
Скрит текст:
На тази залагам и аз. Твърдо "ДА" от мен. Даже съм я хвалила някъде из темата. По едно време имаше една партида не много ок откъм мекота, ама после оправиха нещата.

Скрит текст:
Водата и сапуна като втора стъпка са важни не само от хигиенична гледна точка, а и от здравословна.Темата си е супер важна даже, и е хубаво да се обяснява и свиква още от детска възраст. Подкрепям Джаста.

# 426
  • София
Здравейте момичета, знам че не е много по темата, ноо искам да си взема тиган, който не е от алуминии , а да е примерно от чугун или стомана? Но не знам кой е по- добър и тн. Може ли да споделите вашия опит, ако имате такъв?
Питай в тази тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1710891.45

Аз наскоро купих стоманен,засега съм доволна.Но при тях има особености да не загаря храната.Чугунините също имат подръжка,да са добре.
Харесах си и стоманен с незалепващо покритие със стоманен нишки(уж не им се разваля покритието).Но над 200 лв за тиган на този етап не ми се дават.

# 427
  • При децата ми
Като взема някоя калпава тоалетна хартия, моят все мрънка, че а-ха да се обезчести Close

SmileSmile

# 428
  • София
Скрит текст:
Здравейте момичета, знам че не е много по темата, ноо искам да си взема тиган, който не е от алуминии , а да е примерно от чугун или стомана? Но не знам кой е по- добър и тн. Може ли да споделите вашия опит, ако имате такъв?
Питай в тази тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1710891.45

Аз наскоро купих стоманен,засега съм доволна.Но при тях има особености да не загаря храната.Чугунините също имат подръжка,да са добре.
Харесах си и стоманен с незалепващо покритие със стоманен нишки(уж не им се разваля покритието).Но над 200 лв за тиган на този етап не ми се дават.
Аз наскоро взех чугунен, много съм доволна, но си иска поддръжка.
Взех и един с PermaDur покритие. И от него съм доволна.

# 429
  • оттам, откъдето започва България
Много ми е вкусен:
Скрит текст:

# 430
Наскоро празнувахме рожден ден във фирмата и успях да пробвам тези вкусотии.

1. Бонбони Мерси микс

2. Бисквити с вкус на ябълков пай

# 431
  • Somewhere far away
Мини щолените от Лидл - страшно вкусни!

# 432
  • Deutschland
Щолена ми е най-любимия коледен сладкиш. Бих го яла целогодишно.

# 433
  • Mediterraneo
Ох, тъкмо приключих един лидълски щолен с марципан. В Лидл нарочно минавам надалеч от щанда на Фаворина...

# 434
Ох, тъкмо приключих един лидълски щолен с марципан. В Лидл нарочно минавам надалеч от щанда на Фаворина...
Ти хубаво минаваш надалеч, обаче още тази вечер сигурно ще ме побутнеш натам Simple Smile
Техните не съм пробвала, че по принцип не ям готови сладкиш (останаха много малко) и дори не съм забелязала, че имат.

Общи условия

Активация на акаунт