не вярвай на това, само думи са
Между другото забравих да кажа че когато тя е раждала сина си е имало същата ситуация с нейната свекърва която пък е настоявала да бъде на мъжа и, но тя е решила в последния момент да го запише с мъжа си без никой да знае на друго име а не на нейния свекър.
като знае как е постъпила, що се напъва за вас
Както и да е малко съм по спокойна, мъжа ми не смее да ме пита даже дали ми се спи. Всички са будни и мислят и си правят равносметка на нещата. Обещавам че ще се върна в темата след като се роди детето за да видим тогава как ще са нещата.
няма ад е лошо
Явно така е било писано, а и нищо чудно като се роди да дойде с друго име 🙏🙏🙏🙏
нека остане вариант
+100.
Значи свекървата ти е могла да си запише детето както си иска, против волята на свекърва си, а ти ДНЕС не можеш??
После в следващ пост казваш, че турските сериали ти давала за пример, колко поуки имало в тях! ... Боже, каква жена, каква хитрост..
Момиче, вразуми се. Не беше ли, че и апартамент си имала от баба си, който сте продали, за да купите това жилище (макар и с участие твое и на мъжа ти), все пак от теб е дошла голямата сума, нали? Да не би затова тази свеки да е била така добра от началото, идва му на човек да си помисли, понеже живее и при вас, де. Направила си е сметката как да те забаламоса.
Защо не спреш да й играеш по свирката и ти, и мъжа ти? Записваш си го КАЛИНА, както сте решили с мъжа ти първоначално! На никой не е необходимо да доказва за детската площадка. Ти решаваш и мъжа ти. Дори в пряк текст да сте решили на свекъра да е записано, си е ваше право.
Не й говори изобщо по въпроса. После за филията да си я маже както иска, но да не омазва живота ви така манипулаторски. Че като гледам мъжът ти хич го няма да държи изправена снагата.
Ако свеки е стигнала дотук, някой май трябва да й каже, че е прибрана, подслонена, не за да съсипва живота ви, нали? Иначе решения може да има и други.
Запиши си го Калина, мъжът ти ще е щастлив, а и ти.
Няма значение да броиш колко мнения са за и колко против, това не е мач. Това, което искате вие е от значение.