Аз съм от августовската тема, но там никой не пише и стигнах до вас, мило ми е да си спомням трепетите преди раждането
Аз съм от августовската тема, но там никой не пише и стигнах до вас, мило ми е да си спомням трепетите преди раждането

Аз съм много тревожна в ежедневието си, хипохондрична съм и т.н., но интересно за раждането не се притесних нито веднъж преди него и нито веднъж по време на него. (Единствено ме бъгваха прегледите за разкритие, по време на контракциите си дремвах, освен ако не ме тормозеха да ме проверяват за разкритие). Даже родих само с инжекция но шпа и окситоцин. Имало и такъв вариант, не знам защо на лекарката не й се искаше или не й се занимаваше да ми слагат епидурална. Изговорихме го по някое време и решихме да е само инжекцията. При това не беше моята лекарка, запознахме се преди обяд
Това също е странно за моята контрол фрийк природа -да родя при лекаря на смяна 
Аз съм много тревожна в ежедневието си, хипохондрична съм и т.н., но интересно за раждането не се притесних нито веднъж преди него и нито веднъж по време на него. (Единствено ме бъгваха прегледите за разкритие, по време на контракциите си дремвах, освен ако не ме тормозеха да ме проверяват за разкритие). Даже родих само с инжекция но шпа и окситоцин. Имало и такъв вариант, не знам защо на лекарката не й се искаше или не й се занимаваше да ми слагат епидурална. Изговорихме го по някое време и решихме да е само инжекцията. При това не беше моята лекарка, запознахме се преди обяд
Това също е странно за моята контрол фрийк природа -да родя при лекаря на смяна 

Снощи в 3 часа се събудих и до 5:30 не успях да заспя. Днес съм като с махмурлук. А пък вчера следобед започнаха едни стягания, не знам от бебето ли беше или си бяха контракции, леко неприятни. Чак се стреснах по едно време, че ще раждам, но като си легнах всичко отмина. Имам по 1-2 такива дни всяка седмица от както съм в 8 месец. А днес вече съм 35+4, когато се роди първото ми дете. Днес да мине и официално това ще е най-дългата ми бременност, надявам се да добутам до втората седмица на октомври поне.
След малко заминавам на преглед и утре пак имам половин ден в консултации, тонове и прочее.
Щастлива мама-щастливо бебе. Препоръчани теми