Много обич има в моето сърце, чакам те мое дете. ~бебеправене 609~

• 38 732
  • 984
  •   1
Отговори
# 975
Дудъл , съжалявам! Изпращам ти виртуално гуш и пожелавам съвсем скорошен успешен и радостен финал!

# 976
Съжалявам Дудъл!

# 977
Момичета не издържах и си направих тест днес, толкова отрицателен, че на тестовата черта сякаш беше по- бяло от останалото бяло .. нямам ц още и трябва да си продължавам дуфастона още 2 дни,както го имам по предписание от док нали?

# 978
Kates, кой ден след О ти е днес? Ако има нещо, което теста не е отчел, и спреш дуфастона, рискуваш нивата ти на прогестерон да паднат, което дава сигнал на организма ти да прекрати каквото има. По принцип се спира след отрицателен кръвен тест достатъчно дни след О.

# 979
14 дни след овулация е днес, док ми каза като ми предписа дуфастона на 13.09 да го пия до 23 и на 23 да направя тест, ама аз подраних с теста..ще го пия да, не ми се рискува за 2 дни макар че работата е повече от ясна. Тя и док каза, че и самият дуфастон удължава цикъла и аз предполагам че за това не ми идва..

# 980
Съжалявам, много е гадно така. Ако искаш, пусни един кръвен и ще можеш да спреш дуфастона спокойно.14 дни след О със сигурност ще ти отчете правилно кръвния.

14 дни след овулация е днес, док ми каза като ми предписа дуфастона на 13.09 да го пия до 23 и на 23 да направя тест, ама аз подраних с теста..ще го пия да, не ми се рискува за 2 дни макар че работата е повече от ясна. Тя и док каза, че и самият дуфастон удължава цикъла и аз предполагам че за това не ми идва..

# 981
Момичета прекрасни, включвала съм се рядко при вас, но съм споделяла, че ви чета от години и преживявам с вас и радостите и болките...

...сега аз самата имам нужда от бързо окуражаване или отрезвяване.

Кажете честно, при ЧГХ 28 на 12.ден засечена с лентички овулация имам ли шанс тази бременност да се развие?

В различните таблици виждам противоречива информация, а коментарът на лекаря ми беше, да не бързам да се радвам, защото ЧГХ е ниско.

Тъпото е, че няма как да повторя ЧГХ след 48 часа, лекарят ми каза, че нямало смисъл да правим повече кръвни, да действам с уринарни...което ме навежда на мисълта, че няма надежда Sad

За протокола, това ми е 4.бременност- от всички тях, само втората беше успешна. Едва сега,на последната, съм на терапия.

# 982
  • Замък сред облаците
Нормална стойност за 12 ден е, ако имплантацията е била на 9-10 ден. Вярвам че всичко ще е ок!

# 983
  • На изток от Ада
Пусни кръвен тест когато можеш в нета има калкулатори. Чгх 28 не е ниско

# 984

Общи условия

Активация на акаунт