Отговори
# 1 875
  • Euskal Herria
ВНЛ, честит юбилей! Здрава и щастлива да си!
Пиле в сметана готвих, има и за днес. Утре ми е почивния ден, дано успея да се наспя.

# 1 876
Троица,здрава бъди!Тук разказва историята,помня я.
Мьос,честит ти помощник!И евала за търпението!
След "празнуването" снощи,днес през по-голямата част от деня не знаех на кои светове съм 🥴.Слава богу, колегите ми влезнаха в положението.Утре е ред на друг да не е тамън,щото днес празнува.И като добра колежка трябва да се наспя,че да съм в кондиция 😁. Тоест,хапвам си вчерашния боб,и се паркираме с Шефа в леглото.Той пък днес нещо хич не е слушал,щом баба му чак се е оплакала...

# 1 877
Фил,гуш! Confused
Кайсия,браво!
ВНЛ,да си здрава! Flowers Four Leaf Clover
Азалия,дано преборите сопола на малкото бебче,милото то..

И аз готвих крем супа от червена леща,обаче докато пасирах се развали пасатора и занириса гадно на пластмаса.Аромата се е просмукал и в манджата и сега една тенджера леща ще ядат кучетата.А стана много вкусна.И баница правих,че детето гледал по тв реклама на баница и каза,че иска и той Grinning
Обичам да готвя, много обичам! Обикновени неща,но ми е кеф.

Допивам виното и ще се хоризонтираме, че очаквано не спахме добре тази нощ.

# 1 878
  • Mediterraneo
И аз готвя на настроение. Имам ли муза, света ще сготвя, нямам ли, хич не ме брой! Добре, че ММ готви много и му се получава супер, като не съм аз, се заема той. Особено пък откакто имам кукъра, са първи приятели.
Тази нощ ще се събираме след работа да изпращаме колега в пенсия, да почерпи. Много ми е тъжно и направо безнадеждно, ще се пенсионирам ли и аз някога...

# 1 879
  • Пловдив
Лейла, добре ли е малкия?

Ренко, Шефа ней ли на градина?

Нямам вино...жива да ме ожали човек начи 🙃 и тая вечер няма спорт.
Утре трябва да скокна до ДКЦ и дано "хвана" рентгена, че все било късно. Тряя видя шип ли имам, що ли. И за АГ записах час, днес пък случайно видях парфюма дет харесвам на добра цена и бам! 🤑 Ше реве картата...и аз преди нея.

# 1 880
  • Варна
Мисти като рече парфюм.
Търся си нова миризма, но да е трайна пък ненатрапчива, нежна, не знам как да се изразя. За пример ще дам старата ми Палома Пикасо, но като се засилих да купувам нова, се оказа, че формулата е сменена. Или аз нещо не съм таман, не знам, не мирише както трябва.

# 1 881
Simple Smile

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 07:26 от zlatenceto

# 1 882
Добре е,Мисте.Нощес в един се борихме за една доза сироп,че бълнуваше и се мяташе като риба от температурата, но след това се успокои.Днес не е имал или е била ниска,по усет действах,понеже общото му състояние е добро.
Благодаря,че питаш!  Hug

# 1 883
  • France
https://www.facebook.com/reel/513208654824107?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Не знам дали ви излиза същото като и на мен?

# 1 884
Някакви хора познават абревиатури на страни? И всички не се сещат, че D е за Дойчланд (не знам как се пише на немски, свеки ще ми се разсърди 😆)

# 1 885
  • Варна
Лейла, миличка, аз в моята залисия съм пропуснала, че имаш болен малчо. Да се оправя бързо!

Злате, целувки за теб и трол, обичам да чета за щастливи деца!

Не ми се спи хич! Днес нарочно пих последно кафе по обяд и пак съм кукумявка. Цъкам фейса и ми попадна кадър от едно миналогодишно събитие, където ММ участва с открит урок по дърворезба. Тоя фотограф как е щракал, не знам - талант. Тука е Всичкото от урока, от предаването на традицията и от моята мъка:

Малката ръчичка как силно и безстрашно държи длетото; големите ръце как дават опора и посока. Дървото как се поддава на общото усилие и как красотата е готова да изскочи на бял свят. Часовникът, който ММ почна да намразва и не го носи, защото му броял минутите, дето му остават... Но всъщност тая секунда е цяла вечност...
Тази година отказа ММ да участва в тазгодишното такова събитие. Плаче ми душичката.

Скрит текст:

# 1 886
Ми правилното е Немция, какво ти Дойчланд Joy

Дорче, прегръдка и кураж! Добри са тия ръце, добри.

# 1 887
  • France
Някакви хора познават абревиатури на страни? И всички не се сещат, че D е за Дойчланд (не знам как се пише на немски, свеки ще ми се разсърди 😆)
Да, това е. Стана ми мило, че всички ни знаят. Едно време ме питаха дали не идвам от Южна Америка. Където Боливия, там и България Joy

# 1 888
Знаят ни…
Преди година- две под едно изказване на Бойко (не помня къде, май в Щатите?) бяха изписали Belgium.

# 1 889
Дорчи, кадърът е много красив. Наскоро намерих някаква фирма, която ги изкарва 10 кадъра на магнити. Намислила съм си да изкарам 10, на които сме 3та, защото човек бързо забравя, а в трудни моменти има нужда да си спомни. Прегръщам те 💚

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 07:26 от zlatenceto

Общи условия

Активация на акаунт