Звездни компромати - Септември'24

• 360 897
  • 3 722
  •   1
Отговори
# 3 495
Ох, има няма и някой даде наклон кой е звезда и кой не. Тя и Светлана не е звезда, ама чета за нея вече не знам колко страници и от колко време.

Светлана не е звезда, но е известна на болшинството чрез медиите, а тази никому известна няма място в темата.

# 3 496
Светлана е широко отразявана в медиите, участвала е и в риалити по тв.
Тук четем някакви комшийски клюки за незнайна шофьорка на Урус. Ми пишете си ги на лични?

# 3 497
Ох, има няма и някой даде наклон кой е звезда и кой не. Тя и Светлана не е звезда, ама чета за нея вече не знам колко страници и от колко време.

Светлана не е звезда, но е известна на болшинството чрез медиите, а тази никому известна няма място в темата.
3 страници я коментират, че и пишат за бизнеса й, бившите й приятелки, колата й явно не е никому неизвестна, просто вие не я знаете.

Да, всички звезди ги знам, само тази не знам.. голяма звезда ще да е..Карала кола благодарение на богатите си родители, друго с какво е известна тази звезда?

# 3 498
Много далеч съм от мисълта да давам наклон кой е звезда и кой не, но приятелката ви с Уруса не ни интересува, ако не е станало ясно. Или ви платиха да говорите за въпросната?

# 3 499
Ох, нямам зор да ми става известна безизвестна персона..

# 3 500
Галена сега, в "Пееш или лъжеш", устата вече  е твърде голяма, заприличала е на Жокера.

Рачков нещо се пошегува с Галена, че ще пеят заедно и Мария Игнатова се обади и каза, че Галена не иска да пее с него, намеквайки, че пее фалшиво. Рачков й отвърна "знам, че ревнуваш", при което Игнатова направи сконфузена физиономия, тип "какви глупости".
Абе тия двамата да не би пак да са заедно?

Eda, не, да караш Урус те прави звезда!
Жива ли си още?

# 3 501
# 3 502
Не , с Нойзи си е . Скоро ги видях в Драгалевци , той си купуваше алкохол , тя шофираше

# 3 503
Не , с Нойзи си е . Скоро ги видях в Драгалевци , той си купуваше алкохол , тя шофираше
Интересно,каква пиячка купи Нойзи? Yum

# 3 504
Физиономията на Игнатова беше в стил - Много си тъп, иска ти се да ревнувам.

# 3 505
Галена и Мария изглеждат ужасно. Мария изглежда много състарена в лицето. За сметка на това Ромина е топ!

# 3 506
Хм, ок. Може и да изскочи заек от този храст, знае ли се? Където е текло... 😜
Физиономията й на мен друго ми проговори, не че е тъп и му се иска, а по-скоро се сконфузи като хваната в крачка...

# 3 507
Много далеч съм от мисълта да давам наклон кой е звезда и кой не, но приятелката ви с Уруса не ни интересува, ако не е станало ясно. Или ви платиха да говорите за въпросната?
Ако някой има намерения да плаща да се говори за него, може да се свърже с мен. Бих Grinning
Нещо ново за Диди няма ли? Чета само, че адвокатът му казва, че е позитивен и фокусиран върху защитата. В Туитър постват снимки как се храни от гола жена, ама било японски ритуал и не е на негово парти.

# 3 508
Офф, само разводняваш темата. Ти ли си шофьорката? Айде стига толкова!

# 3 509
И аз се рових днес за нещо ново за Диди, но единствено ми излезе майка му , с която пие кафе в двора преди ареста и как го подрепяла. А той пък много я уважавал и кръстил компаниите си на нея. Жената изглежда класна за възрастта си. Отгледала е Диди и сестра му сама с много труд, след като убиват мъжа й на 30 и няколко години.

Общи условия

Активация на акаунт