ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 117

• 54 551
  • 739
  •   2
Отговори
# 555
  • София
Искам само да вмъкна, че остарялото разбиране за добра фигура е височината -100, а от много години вече се приема да е - 110.
Въпреки това, аз лично се харесвам много слаба и дори при 162 см- 52 кг. са ми много.

# 556
Съгласна с теб, Иля.
Затова, докато можех, поддържах ниско тегло.
Дори да се качат 1-2-3, пак си в (твоите) норми.

# 557
.... Показвала съм снимки назад, да не спамя темата.

спами, спами... тя темата е затова Heart Eyes
всички знаем, че ти и Силвия сте най- дебелите тук Mr. Green

Yan25, аз се разделих с фитнес - инструктура заради това как тялото отслабвало навсякъде
имам да свалям корем и гръб, а правех мускули на краката
не че съм свалила моята екваториална сланина, но въртене на обръч с неопренов колан е давало най- добри резултати
ей такъв ми е обръча

# 558
  • Пловдив
Знаем ги всичките разбирания, и старите, и новите, ама не помага. Wink

_____

За мускулите на краката нищо не казвам, но за отслабването навсякъде все пак си е вярно.

# 559
  • в пералнята
Аз съм с едри кости, широк гръб и рамене.
Не качвам на корем въобще, все е плосък, обаче паласки и бричове са слабите места при мен.

За теглото - много зависи. Аз бях на кето това лято и не свалих много, но композицията на тялото ми се промени много. Всички дънки започнаха да ми падат на паласките 😁
Но и косата ми опада, цикълът ми се разбърка и трябваше да спра. Сега дънките не ми падат.😁

# 560
За мускулите на краката нищо не казвам, но за отслабването навсякъде все пак си е вярно.
не е
аз от кръста надолу съм 36-38 номер, отгоре съм 44
и не съм с едър кокъл, дебело мазна съм
те умните глави отдавна са измислили типовете тяло

# 561
Тялото, че сваля отвсякъде- сваля. Въпросът е там, че обикновено, където е най- проблемно, си заминава последно.

# 562
я си замине, я не
шкембе си имах и на 52 кг Rolling EyesStuck Out TongueSweat Smile
но да, все пак нещо сваля

# 563
  • Пловдив
Тялото, че сваля отвсякъде- сваля. Въпросът е там, че обикновено, където е най- проблемно, си заминава последно.
Затова е проблемно. Simple Smile

Променената композиция на тялото не е заради сваляне само от определени места, а заради общо сваляне + изграждане на мускули.

Цитат
аз от кръста надолу съм 36-38 номер, отгоре съм 44
Това по никакъв начин не означава, че не е вярно. И аз съм така, само че с по-големи номера и по-малка разлика, от един-два размера. При отслабване при мен бюстът спада повече от ханша (в момента гръдната ми обиколка е по-голяма от ханша, при 60-65 кг беше равна или по-малка), но винаги отслабваш навсякъде и не можеш да насочиш процеса към определено място.

Последна редакция: вт, 28 яну 2025, 08:31 от Магдена

# 564
Ето ме 57кг на 156см.
Не бих се нарекла "дебела" дори на шега, за да не звуча като превзета тийнка или отявлено психо.
За 45кг не си и помислям.
.......................
Не ме цитирайте, ще трия.

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 19:59 от Dez

# 565
  • София
Dez страхотна си, ти, Шарпи и Сиска сте ми голямо вдъхновение, още повече че имаш  3 деца Yellow Heart.

# 566
Дез, с право не си помисляш - ти ако свалиш наколко кила ще спреш сянка да хвърляш Grinning Екстра си си така, много добре ти стоят даже, пък нека да не се вместват на някого в сметките...

# 567
изпуснах те Дез, но ти си фит и стайлиш винаги Heart Eyes

# 568
При мен положението е плачевно
От 6 дни нон стоп броя калории и не надвишавам 1200кал,ям протеин и зеленчук предимно,само домашна храна,никакви въглехидрати и никакъв ефект макар и малко—,а напротив корема ми стана като бременна в 5месец,кг не падат,безнадеждно положение и много ми тежи корема

# 569
strawberry, ако ти е тежко на корема и постоянно усещаш подуване може би трябва да намериш причината за това. Погледни AIP protocol, може да намериш този начин за подходящ и да разбереш кои храни не ти влияят добре на стомаха. Има елиминационната фаза, в която ограничаваш приема на доста храни и след 21/30 дена започваш постепенно им въвеждане. Мисля, че това е един доста добър метод, с който може да разбереш кои храни се толерират от организма ти и кои не. Има много информация в интернет, ако ти се стори интересно. Ето списък с храните и за всяка е описано в коя графа попада. https://www.thepaleomom.com/wp-content/uploads/2014/08/Yes-No-Maybe-So-List.pdf

Аз продължавам с моя метод много вървене между 17-22к крачки. Определено съм намалила количествата на храната, която приемам. Не усещам особен апетит и неистов глад и това ме кара да съм още по мотивирана.

Единствено изпитвам силни болки в стъпалата на моменти, но го отдавам на това че съм с плоско стъпало. Замислям се да пробвам с боси обувки как ще се чувствам, но все още не съм предприела тази крачка.

Общи условия

Активация на акаунт