ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 117

• 54 567
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
... имам запек от 2 седмици откакто почнах Еутирокс и Достинекс, Дуфалак ми стана пръв приятел. Нережнимно е, но почвам яденето на ябълки и домашен хляб от ленено брашно.

Чебурашка, дуфалак не е добро трайно решение
при мен безотказно действат зелев сок и люти чушки
като ежедневен режим яж зелена салата
Натуралакс също виж, по-меко и непристрасяващо действие има

# 541
В средата на седмицата имах страшен плюс от 2.5кг, но само 1кг остана от него.  Мисля, че е добре, защото вчера имах ливанска леща за обяд, а онзи ден в 2 хранения имах ориз, т.е. ям въглехидрати.
Стартирам седмицата с +1.1кг и 56.6 кг, с плюс вместо минус.
Тази седмица ще довърша Iron на Caroline Girvan (в YouTube е програмата), и ще я завъртя още веднъж от февруари, но този път стриктно по календар, дори си го принтирах. Sparkling Heart
https://support.cgxapp.com/hc/en-gb/article_attachments/18080088641553
Промених си работния график, и ще мога да тренирам сутрин.

Храната вчера:
з- 1 палачинка (класическа, от пшенично брашно) с лимон (подхлъзнах се по закуската на децата)
тичах навън малко
о- червена леща с къри, мед и лимон, задушени пилешки дробчета
Без вечеря

# 542
Белугата я правя с малко мазнина и настърган морков. Чудесна гарнитура става. В събота я хапвахме с пилешко филе.

Последна редакция: пн, 27 яну 2025, 11:15 от Sunny29

# 543
Мале, как се оплаквате от тегло 56-57кг 😀 вчера слушах и една в парка ( висока беше ), че е цеееели 60кг.. тцтц Grinning

# 544
Мале, как се оплаквате от тегло 56-57кг 😀 вчера слушах и една в парка ( висока беше ), че е цеееели 60кг.. тцтц Grinning
Ами просто: когато си висок 160 см, 57 килограма ти идват много и ти тежат.

# 545
Е аз съм толкова, не ми тежат като цяло, но се боря с големия корем след раждането. Имам чувството, че всички мазнини са там. Ако ми го няма корема, си се чувствам слаба и оформена, но всички фитнес инструктори казват, че няма как да се отслабва само на корем. Затова почнах цялостно отслабване, и в момента, в който ми спадне корема ще се възприемам идеално...

# 546
Всеки е различен. Аз 2 кила да кача и се чувствам като тюлен. Задъхвам се, тежи ми, мудна съм, нямам тази "пластичност". Затова се стремя да поддържам 50 кг, на тях се чувствам отлично. Показвала съм снимки назад, да не спамя темата.

# 547
То е и много относително, не е само до числото на кантара а и до структура. На един и същ ръст може дадени килограми на една да са ѝ много, а на друга даже да са малко.
Винаги ми е бивало странно ако нещо стане дума и получа категоричен съвет - тук във форума, от някой дето не ме е виждал - примерно Ти си 166см, трябва да тежиш 56кг или колкото там смята човекът. Ей така само на база ръст... Че аз ще изглеждам тежко болна на такива кила. А за някоя друга ще са супер. Та не е за чудене, всеки иска което на него му е добре.

# 548
Никога повече няма да смея да се покажа тук! Simple Smile

# 549
Момичета, пуснах снимка на корема, но е под дългия пост и не се вижда. Хайде ще  я кача пак, защото искам съвет как да го смъкна долу. Нагоре не е толкова зле, в талията що годе се одобрявам, но това  кръгло коремче долу ниско ме влудява. Нито панталон нито пола мога да обуя с нормална талия, а пък на краката са ми широки. Правя упражнения, не ям захар и бял хляб. Други идеи?

# 550
  • Пловдив
То е и много относително, не е само до числото на кантара а и до структура. На един и същ ръст може дадени килограми на една да са ѝ много, а на друга даже да са малко.
Винаги ми е бивало странно ако нещо стане дума и получа категоричен съвет - тук във форума, от някой дето не ме е виждал - примерно Ти си 166см, трябва да тежиш 56кг или колкото там смята човекът. Ей така само на база ръст... Че аз ще изглеждам тежко болна на такива кила. А за някоя друга ще са супер. Та не е за чудене, всеки иска което на него му е добре.
Също така едни и същи като количество и дял мазнини според разпределението по тялото могат да стоят приемливо и пропорционално или зле.
Аз например освен че имам относително дребен скелет, качвам по корема и ханша (не бедрата), което при равни други условия разваля линията повече, отколкото при тези, които имат тънка талия и качват по задника и бедрата. Сега, ясно, че е въпрос на количество най-вече, не може да си сто и двайсет кила на метър и шейсет и да изглеждаш като плъс сайз модел, но аз и на по-малко не мога. На николко не мога. Grinning

Баща ми беше от тия, дето раздават акъли как "трябва". "Щом си 1,68, трябва да си не повече от 68 килограма, а ти колко си?". Аз гимназистка, от дебелите, нали, в класа, ама все пак 68 е потрес, обидена и възмУтена скачам на кантара, още помня как бях с едно червено поло и долнище на анцуг, и той показа 64. Сега само си мечтая да ги стигна тия 68 откъм отгоре. Wink Иначе най-много се харесвах на 53-55, които бях стигнала през 2000 за известен период.

# 551
Ако ме видиш как изглеждах на 50 и малко кила (не свалих до толкова нарочно и не бих ги гонила нарочно толкова), лично ще ме хванеш и заведеш на доктор Grinning Хем и мнооого по-млада бях, а тогава човек малко повече носи на такива отклонения. Сега хептен страшно би изглеждало, освен че ще се и набръчкам на стафида сигурно в муцунката.
Но аз съм обратното на това което казваш ти за дребния скелет - с големи и широки кокали съм, а на талия и корем като качих много, ми стана ясно че нещо не е наред, та научих какво е ИР. Само тогава съм качвала основно в средата на тялото, за мен е нормално там последно и винаги да си имам изразена талия. А примерно брич не съм имала дори и като гоних 100 кила живо тегло, не ми е такава структурата просто. А сестра ми се сдобива с такъв и на под 60.
Та това кой смята че трябва да съм 56 кила си е негова работа, както и аз не се изказвам за другите колко трябва да са.
Стига човек да е в добро здраве и тонус, това е което има значение, това е което виждат и околните най-напред. А не числото от кантара.

# 552
  • Пловдив
Така е, нормалните килограми варират сравнително широко, но все пак не до безкрайност. Wink Ще рече, и аз като потребителката горе бих се усмихнала снизходително на "цеееели 60 кила", независимо от ръст и структура. Нищо, че може да става дума за позакръглено миньонче, вместо за стройна баскетболистка.
Всеки с дерта си. Wink

# 553
Аз за първи път надничам в темата, но няма да се показвам. Като постигна резултата, който съм си поставила за цел ще се похваля. До тогава ще чета диетичните теми за идеи и ще се старая да прилагам режимите.

# 554
Ааа, ще ти се карам! Помня те аз теб, помня те! Показвала си се преди и изглеждаш перфектно! А като добавя, че си жена, родила 4 деца, можеш да скриеш всички в малкия си джоб. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт