Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 783
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
За тези, които не са разбрали: Когато участник влиза в реалити формат, трябва да е готов да бъде унижаван от продукцията. Елементарната интелигентност го изисква. В този ред на мисли, ако участникът има дете е негово задължение да предвиди как участието му ще се отрази на това дете. Не може да се вменява вина на другите участници, че си играят играта. Форматът включва провокативни игри и последното нещо, което ще си мислят продуцентите е как се чувства въпросното дете или в общия случай близките на участниците. Цената на славата е висока.

Конкретно за Ина – като не ѝ харесва да си ходи.

# 436
Не знам на Ина какви са мотивите, но предпочитам нейното поведение пред това на тези, които са готови да се хванат за всеки и да симулират всякакви чувства, само и само да стоят вътре. Това откъм "любовната" част, стратегически е ясно какво защо. И също в любовната част е нормално да не искаш да се увесиш на нечий врат на втория ден, да не си влюбен-загубен по него и да не искаш да те дърмели както му дойде след няколко часа познанство. Това не значи, че не си отворен за връзка и любов, а значи, че определени действия идват с опознаването и възникването на чувства, а не все едно си разгонено животно. Пак уточнявам, не говоря напременно за Ина, а попринцип. Йордан беше прекалено настоятелен и натрапчив, не се вслуша в призива й да се съобрази с нейното темпо, и няма на кой друг да се сърди. От друга страна сега Стилияна видно е хлътнала по него, ама той не се юрва по същия начин, защото освен за гривна, тя не го интересува. Та ето как стават нещата като липсва взаимност, и той е същият.

Благодаря, че обобщи!
Харесвам и Ина, и Йордан! Те са огън, пожар! Но както казваш,  той не се съобрази с нейното темпо! Ако го беше направил най-вероятно сега щяхме да видим целувка с Ина, а не целувка със Стилияна! И въпроси от типа
" какво прави Ина в любовно предаване" нямаше да са на дневен ред! Има още 15 епизода...може да има обрат! Знае ли човек?

# 437
Сигурна съм, че ще измисли обрат. Все пак щом веднъж не й е потръгнала музикалната кариера и се е наложило да си трие съдържанието в социалните мрежи и да започва всичко отначало, знае, че този шанс й е важен и може да няма втори подобен.

# 438
Аз лично като казвам, че очаквам активност, имам предвид човек да е отворен за свободна комуникация и разговори с цел опознаване, а не да има пасивно-агресивно поведение и да очаква, че отсрещният човек трябва да е готов да разбива стени, бариери, огради и т.н. и едва ли не да се бори с теб.
Ина не е отворена за такава комуникация, но причината според мен не е, защото е майка и обмисля имиджа си, а защото отвън я гледа мъж. Сега дали е бивш, настоящ, дали са си уредили отношенията, нямам идея. Но изначално идеята не е била да създаде любовни отношения. Дори да се е случило по време на сезона.
За Йордан от разказите на Мишо по време на подкаста се разбраха допълнителни неща за отношението на Ина към него, писала съм го преди - че му е давала смесени сигнали, че постоянно е играла на топло и студено, че е искала тя да диктува кое кога да става и т.н.

Съгласна съм, че всеки има право на мнение и уважавам вашите такива!
Едно е забавление за една нощ, но когато един мъж иска сериозни взаимоотношения подобен тип действия ги погнусява! Симеон дори даде пример в последния епизод с Ирена ... ти ми дай гривната, а аз довечера ще направя еди си какво!
Мъж!?!? Какъв мъж? Кой нормален мъж би пуснал жена си (гаджето си) в любовно предаване, което ще гледа цяла България?
Говоря ако имат уточнени взаимоотношения.

# 439
Хора, аз не вярвам, че сте сериозни. И имиджът й на рапърка, с клипа и т.н. е kids friendly? Освен това детето й е на 2 г. Има снимка в напреднала бременност от 2022 г.
Не съм гледала нейни снимки или на детето ѝ. Не ме интересува честно казано.

# 440
Вече има достатъчно доказателства в излъчени формати за мъже/жени, които допускат партньорите им да участват.
Ина, ако изобщо се е разделила с партньора си, е било съвсем скоро преди кастинга. В интернет има информация миналата есен, че е била с мъжа си.
Много трудно човек ще има правилен подход спрямо човек, който е емоционално недостъпен.

# 441
Образите на участниците пак на продукцията са работа. Хем няма режисура, хем пак са успели малко еднопластови образи да докарат.  По Неделчо "това го изрязахме, защото не се вписваше в епизода". Е, добре, ама така и образа става "изрязани".
Между другото -доста се разминават участниците от аватарите си......Joy
Мое виждане Stuck Out Tongue Winking Eye :

Ина от "Майката" стана "Ледената кралица".
Йордан "Батката" - "Неуравновесения"
Николай " Директния - "Чехльото" (аз не мисля така)
Йоан "Ергенът" - "Глупчото"
Стиляна "Чувствителната" - "Пияндурката"
Симеон "Богатия" - "Стратега"
Ивайло "Стратега" -"Нормалния"
Теа "Момата" -Агресивната"
Коцето "Артиста" - "Лъжльото"
Симона "Мацката" - " Диктаторът".

Абе...., мармалад....Joy

100%, само за Симеон трябва да е "Играча"

# 442
  • софия
Ама Ина наистина имаше друго поведение в първите епизоди. И въобще цялото и излъчване беше друго. Сега е лепнала физиономия на досадна недоволна тетка с претенции за реститутка. (Това в моите очи, в нейните -"ледена кралица"). За протокола - не бях фен на двойката и с Данчо, но определено разбирах мотивите 'и.
Промени се тя. Може и да са си рекли нещо в повече, например от Данчо очаквам "ама само аз се занимавам с теб, имаш и дете, кой друг тук ще се осмели" .
Измислям си, де, но Коцето беше казал на Теа нещо подобно,  че е единствения и шанс, та затова си съчинявам....

На Мишо мнението за събитията и оценката за участниците не ги приемам за баш меродавни.
Това че е бил там няма отношение към способността му да "чете" събития и хора.

# 443
Започвам с това, че наличието на дете в никакъв случай не е минус за участие в риалити и не я прави лоша майка - всеки човек има право на втори шанс и да сбъдне мечтите си дори след раздяла с другия родител на общото дете.
 Тук идва това НО. Предаването е любовно, раздялата й е скорошна и ако не го е преживяла мъжа - няма работа там. Дори да е пробвала с различна нагласа, не е късно да се откаже като Георги. Аз и него съдих за това. Има много свободни хора, които искат приключение, защо те да не влязат???
Не съм съгласен с тези, които казвате, че там едва ли не само глупаци ще влязат и един вид нечитави хора. В живота писва от рутината и някои искат да пробват да намерят половинка под различен формат - ето например, че стана при Евгени и Валерия от Ергена 2, Ния-Косара и Неделчо също във формат са се сближили, от Игри на волята станаха 2-3 двойки от всички сезони.
И друг е въпросът, че тук има регламент, провокативни игри, целта е да се мачват като цяло. В Ергена всъщност би й било по-лесно. Въпросът е къде се е уредила, къде са я взели, един потребител го каза и подкрепям 100%.

# 444
Вече има достатъчно доказателства в излъчени формати за мъже/жени, които допускат партньорите им да участват.
Ина, ако изобщо се е разделила с партньора си, е било съвсем скоро преди кастинга. В интернет има информация миналата есен, че е била с мъжа си.
Много трудно човек ще има правилен подход спрямо човек, който е емоционално недостъпен.

Ами тя си каза, че са се развели преди седем месеца в първите епизоди! Няма как напълно да прекрати отношения с бившия си съпруг, защото имат дете!
За съжаление ние сме свикнали да ни лъжат в магазина, съседката, работодателя, политиците и т.н, и не вярваме на нищо, което може да е истина! Напротив ... винаги се слага етикет ЛЪЖА!
Имам приятелски отношения с една друга реалити героиня, които се създадоха покрай формата, в който участваше! Не сме рода и не сме се познавали преди да я видя на екран! Тааа 95% от това, което се изписа за нея в социалните мрежи беше лъжа!

# 445
Оо, не е вярно това. Аз в този живот всъщност вярвам само в две неща - в себе си и в искреността на участниците в риалити формати. Simple Smile

# 446
Образите на участниците пак на продукцията са работа. Хем няма режисура, хем пак са успели малко еднопластови образи да докарат.  

Те повечето участници, как да се изразя по меко, нямат много пластове за показване;)

# 447
Оо, не е вярно това. Аз в този живот всъщност вярвам само в две неща - в себе си и в искреността на участниците в риалити формати. Simple Smile

Мисля, че разбра какво имам предвид!

# 448
Разбрах, ама честно казано ме заболя главата от тези удивителни знаци и патос. Съжалявам, ама няма как някой да ме убеди да въздишам по група лоши актьори. И дано да са си изградили стратегия как да си задържат новите последователи, че вече само аз и още 2-3 не сме инфлуенсъри.

# 449
Разбрах, ама честно казано ме заболя главата от тези удивителни знаци и патос. Съжалявам, ама няма как някой да ме убеди да въздишам по група лоши актьори. И дано да са си изградили стратегия как да си задържат новите последователи, че вече само аз и още 2-3 не сме инфлуенсъри.

Патос? Няма такъв. Както казах и по-рано всеки има право на мнение, което уважавам.
Това е моето…

Общи условия

Активация на акаунт