Бяхме много близки ,а сега непознати

• 7 766
  • 127
  •   1
Отговори
# 105
Не й трябва столицата на Никарагуа, достатъчно е да поеме домакинството! Така го разбирам аз този казус... Wink

# 106
  • SF
Ами не сме поръчкови.
Аз знам отговорите на горните въпроси и това ме освобождава от домакинска работа.  Simple Smile
Трябва да си избере какво иска - хубавка или помагаща. Не може и кино, и сладолед. Той пък да не е Ален Делон, че красива жена да му мие чиниите!

# 107
Тя на 11-ата среща ли ти каза, че се занимава с това да краси?
Ми не е точно като да си бягал с 200. Simple Smile Ама хубавка ли е, така става.
Хубавките си осигуряват 11 пъти повече от еднократен секс! Ти ми приказваш колко важно било да можела да чете, за да й отвориш вратата.
И трябвало да знае коя е столицата на Никарагуа, формулата на натриевия карбонат и кой е написал Белият вожд. Сякаш ти ги знаеш и ще я хванеш, ако ти даде грешен отговор.

Хубавка беше и адвокатка. Сиреч умна.
За това я бавих 11 вечери Simple Smile

# 108
  • SF
Ти нещо ни послъгваш.
Нали си я питал с какво се занимава и тя ти е казала, че краси.
Сега стана адвокатка. А и за бягането с 200 са ти трябвали не еднократна, а цели 11 срещи.
Трети тема за една вечер омота.  Трудно поддържаш последователен разговор.
Аз бягам с 200.

# 109
Тоест да си умна жена със занимания означава да готвиш и да миеш чинии.
Да си адвокат не се брои. Grinning

# 110
Ми не е точно като да си бягал с 200. Simple Smile Ама хубавка ли е, така става.
Хубавките си осигуряват 11 пъти повече от еднократен секс! Ти ми приказваш колко важно било да можела да чете, за да й отвориш вратата.
И трябвало да знае коя е столицата на Никарагуа, формулата на натриевия карбонат и кой е написал Белият вожд. Сякаш ти ги знаеш и ще я хванеш, ако ти даде грешен отговор.

Аха, значи адвокатите са масово умни. Особено по-хубавите от женски пол... Умните така ходят на по 11 срещи, на които да мият чинии. Тя знаеше ли, че си я поканил да мие чинии, или си мислеше, че наистина е на среща? 'Щото има разлика... Мен едно време като ме канеха по срещи, аз по презумпция смятах, че НЕ включва миене на чинии. Или пък секс след миенето на чинии. Секс след миене на чинии след вечеря получава само мъжът ми, а тогава нито един от канещите ме по срещи не е бил изобщо смятан за сериозен кандидат. Е, вярно, не съм май такваз хубавица като описаната мацка. Инак формулите на натриевите съединиения ги знаех, де. Ама невям да им е пукало на въпросните господа за каквито и да било карбонати, нитрати и т.н. възможни комбинации... Joy

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 12:22 от Erebus

# 111
Скрит текст:
[/quote]
[/quote]Аха, значи адвокатите са масово умни. Особено по-хубавите от женски пол... Умните така ходят на по 11 срещи, на които да мият чинии. Тя знаеше ли, че си я поканил да мие чинии, или си мислеше, че наистина е на среща? 'Щото има разлика... Мен едно време като ме канеха по срещи, аз по презумпция смятах, че НЕ включва миене на чинии. Или пък секс след миенето на чинии. Секс след миене на чинии след вечеря получава само мъжът ми, а тогава нито един от канещите ме по срещи не е бил изобщо смятан за сериозен кандидат. Е, вярно, не съм май такваз хубавица като описаната мацка. Инак формулите на натриевите съединиения ги знаех, де. Ама невям да им е пукало на въпросните господа за каквито и да било карбонати, нитрати и т.н. възможни комбинации... Joy
[/quote]
Нямам против да мия чиниите. Но и аз съм на среща.
Едно е да си на ресторант, други е да си направите вечеря в къщи. (Тоест аз да направя вечеря. )
Тук не става въпрос за самото миене. По-скоро за отношение.
Тя не е длъжна да мие чиниите, но и аз не съм длъжен да мия чиниите.
И ако не разбереш  това за 11 вечери, явно си принцеса.
Няма лошо. Търси си принц.
Аз не съм.

Никой не е лош. Просто различни ценностни системи.

Явно на теб не ти пука, дали мъжа е умен.
Тоест... ходиш с зидаро-мазачи, шофьори на бетоновози, асфалтаджии и др такива ?
Радвам се че си толкова широко скроен човек.

П.С. Незнам какво ви е страх да ги пипате тези чинии ? Не хапят. От 16 годишен до 33 г. съм си правил всичко сам и да ви кажа оцелях.  Не бях се прегърбил.
Незнам от къде е този страшна мисъл, че ако измиеш една чиния, вече те експлоатират?

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 20:37 от RoninBG

# 112
Това е ответна реакция на всяка една експлоатирана група. Както африканците са ги продавали за роби в Америка и сега всяко нещо ги обижда или дискриминира,  така и жените са твърде чувствителни към тънкия намек на кандидат-гадже, че трябва да се доказваш като домакиня, каквато мацката отчаяно се е борила и учила да не е.

# 113
  • SF
Мацката се е учила да не е домакиня, пичът пък не може да забие два  пирона, да смени крушка, без да се нарани и при нужда да боядиса тавана. Нито може да лежи под колата и да си я ремонтира, както дядо му си е поправял жигулито.
Не знам в днешно време кой си търси булка по критерий да може да меси, да може да повива, да отгледа 5 корена домати, да ги прекопае...
Цял живот съм имала съдомиялна машина. Ученичка бях, когато нашите купиха първата. От мене се искаше само да се науча как да редя чашите и чиниите. Ще се учудя, че някой си не ползва съдомиялна машина, а разчита на гостите да му измият.

# 114
Нямам против да мия чиниите. Но и аз съм на среща.
Едно е да си на ресторант, други е да си направите вечеря в къщи. (Тоест аз да направя вечеря. )
Тук не става въпрос за самото миене. По-скоро за отношение.
Тя не е длъжна да мие чиниите, но и аз не съм длъжен да мия чиниите.
И ако не разбереш  това за 11 вечери, явно си принцеса.
Няма лошо. Търси си принц.
Аз не съм.

Никой не е лош. Просто различни ценностни системи.

Явно на теб не ти пука, дали мъжа е умен.
Тоест... ходиш с зидаро-мазачи, шофьори на бетоновози, асфалтаджии и др такива ?
Радвам се че си толкова широко скроен човек.

П.С. Незнам какво ви е страх да ги пипате тези чинии ? Не хапят. От 16 годишен до 33 г. съм си правил всичко сам и да ви кажа оцелях.  Не бях се прегърбил.
Незнам от къде е този страшна мисъл, че ако измиеш една чиния, вече те експлоатират?
Абсурдна е ситуацията. Ти беше писал, че значи и тя е мързелива като теб.
Дали би бил вариант да си купувате картонени чинии и после да ги хвърляте в контейнера за картон и хартия? Не питам за съдомиялна, явно не е била налична.

# 115
RoninBG, когато теб те поканят на вечеря някъде, дори да не е проектогадже, ти миеш ли чиниите?

# 116
Този казус може да бъде тълкуван различно, ако 11-те срещи са били тип на гости до някъде наистина не върви да я кара да готви и да мие чинии. Повечето жени обаче биха се включили в приготовленията за вечерята или оправянето след това ако не могат по някакви причини да върнат жеста с вечеря у тях. Защото 11 такива вечери не е малко, ако са1-2 пъти седмично са си 2 месеца, за което време се вижда добре какви ще бъдат отношенията и за напред. Ако си проличи, че жената е от тези, дето нищо няма да пипнат по домакинството и мъжът трябва да се превърне в домакиня или да наема домашна прислуга си е в пълното право да се откаже

# 117
  • SF
Да, 11! Някой па ги е броил.
Нали му отговорила, че работата й е да краси и той бегал с 200.

# 118
Значи жената трябва да се превърне в домакиня, а мъжът не може Simple Smile

# 119
От гост не се очаква да мие чинии. Вече ако гостът е през ден у вас се приема за възпитано да си направи устата да помогне с нещо. И е възпитано домакинът да откаже. Доколкото разбрах обаче Ронин е очаквал наистина адвокатката да дойде на гости и да му измие чиниите. Да не говорим, че това е най-неприятната и несекси работа. Най-лесно е да хвърлиш пастата в тенджерата, да направиш сос болонезе и после някой да търка тигана.
Та и двамата са един дол дренки.
Малко ми е като среща между жена, която дори не посяга към портмонето на първа среща, и мъж, който очаква да си поделят сметката с калкулатор.

Общи условия

Активация на акаунт