Проблемен съсед, който спира в прохода

• 3 228
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
Идентификатори не, но вътрешни номерации могат да имат.
В някои нови сгради има паркоместа и ги продават с определено паркомясто,  цената е по-висока.

Само не виждам разрешението за строеж защо е, след като това не е нито сграда, нито ограда. Трябва да видя в ЗУТ, но не ми се рови сега. На прима виста, вероятно ще трябва промяна на предназначението от двор, в паркоместа.

# 31
за такава промяна ако 1 не е съгласен дори май не може да се направи. Мисля се иска 100% съгласие. Но не съм сигурна.

# 32
  • София
Аз бих действал психологически. Щом не иска да си каля колата, ако колата е хубава, значи може би има хубава работа. Бих му разбрал името и някакви лични данни. Давам пример. Когато бях в апартамента на родители ми, съсед наводняваше постоянно нашата баня и не предприемаше действия и ние имахме щети. Вместо дела, го заплаших, че знам че е наемодател и ще подам сигнал в НАП, да видим дали е регистрирал договора си за наем, защото всички съседи знаят , че има апартаменти, които дава под наем. Шокира се и попита какво общо има това, но на края реши проблема. Защо реши проблема? Защото сега и той има мотивация, видя че срещу себе си има някой, който ще предприеме действия, които го плашат.
 Така че, ако има хубава работа, може да пробвате да пишете на шефа му или да напишете отзив в гугъл на мястото, на което работи той. Или ако има собствен бизнес-данъчни.

# 33
ако на незаконно и непавилно нещо отговориш незаконно и неправилно  , твоето действие не става законно и правилно.

# 34
  • По света и у нас
На времето имах едно гадже което си паркираше колата между две дървета за са не му я удави някой. Счупила му чистачките на първата вечер, после някой му счупи и стъклото … общо взето това май действа.

Общи условия

Активация на акаунт