Термин ДЕКЕМВРИ 2024 ❤ тема 4

• 34 119
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
Аз мисля от angelbaby да поръчам някакъв комплект за изписване, има много сладурски. Благодаря за съветите, Дух!
В какви случаи се ползва зимното чувалче в количката? Имаме кош за новородено за количката, ако е достатъчно облечено, дали ще има нужда от такова?
Аз реших да си изместя феталната морфология за тази седмица, че не сме виждали бебето от 4 седмици вече, а и така или иначе съм при АГ-то другата седмица.

# 556
Честно казано не зная. Ние не сме имали зимно чувалче. Имахме нещо като порт бебе,което слагах върху матрачето на количката. Отдолу беше с боди, ромпър и космонавтче. Ако заспеше на вън и беше прекалено студено слагах тънко одеяло.
Предполагам, че чувалчето би било много удобно, ако го изведеш както е бил у вас - боди и ромпър или боди, блузла, панталонче и директно в чувалчето на количката. Мисля, че за да е с чувалче и космонавт, трябва да р адски студено и ветровито, но пък тогава стои въпросът ти как ще излезеш на вън?

Хубаво е устата и носът да не са покрити зимата, защото от дъха се навлажняват и реално диша влага. Ако има шапчица или качулка е достатъчно.

# 557
Мен ме посъветваха за чувалче, защото ще ми е по-удобно и лесно, като майка за първи път. С космонавта докато го облека и ще се откажа съвсем от излизането 😁 Иначе вършели една и съща работа 🙄

# 558
Ахахахаха ами вярно си е. Много е досадно Joy освен това не рядко тъкмо си се преборил и вземе да ае наака и айде пак на обратно преобличай Joy

# 559
  • Хасково
За изписването не съм взела нищо особенно, ще избера някакви дрешки от тези които сме купили, така или иначе ще е с одеало отгоре и в кошницата
Космонавт купихме но не и чувалче
Смятам ако не е много студено и под “- “ да сме все навън поне по час два по обедно време когато не е кой знае колко студено

# 560
Аз мисля да ползвам зимно чувалче, но защото количката ми е стара и няма покривало. Вътре го слагам директно с домашните дрешки и излизаме. Само шапка трябва да измисля.

За обличането вкъщи мисля само един слой, аз зимата вкъщи съм по тениска, а и имам много лош спомен от моя близка - като имаха бебе, първо че то беше сигурно с 3 слоя дрешки вкъщи, второ, че токова много усилваха отоплението, че мен по тениска ми ставаше лошо зимата, сигурно беше 27 градуса. Не мисля така да си навличам детето със сигурност. В началото сигурно ще му мяткам одеалце отгоре или пък ще е все гушнато в мен, което пак си е топлина.

# 561
Моят син е януарско бебе и започнахме да излизаме към 10 дена,защото аз бях готова тогава 😀 прегледах сега снимки и виждам, че е бил с ромпър ,боди и космонавта отгоре, скрит в зимния кош не можеше да се разбере има ли или ме бебе вътре 😀 не е настивал никога, и сега е кален. Ходи вкъщи бос, по тениска (а аз съм със суичер). Така че и с братчето му така ще процедирам. За изписването съм взела един ромпър- костюм с папионка, шапчица и ще е увит в пелена. За 3 мин навън стига му толкова.
И моята фетална е в петък, честно нямам търпение,че само там успявам да го видя истински 🥰

# 562
Мацки, батковците ви къде спят сега?

# 563

Моят от 6 месечен спи сам в стая. Бебето съм пканирала преди годинката да бъде при него , ама да видим какво ще дойде.

# 564

Моят от 6 месечен спи сам в стая. Бебето съм пканирала преди годинката да бъде при него , ама да видим какво ще дойде.
Моят спеше сам в стаята от малък, но от както ми личи много корема, от месец и малко всяка нощ идва при нас с баща си, някъде между 1 и 4 пристига и не знам какво ще стане като се роди бебето. Таткото предлага двама по двама дя спим, но аз категочрно не искам. Нямаме място, но май все пак ще взема на заем от приятелка едно next to me, ако баткото продължава да идва при нас, да има място за всички ни. Като тлк беше бебе спеше в гнездо в нашето легло, после в кошара в нашата стая и след това в легло в неговата си стая и така до преди месец

# 565
  • Хасково
Тези които изкараха сега ковид как протича, симптомите какви са
Аз май нещо ще настивам,мъжо е с температура и все едно бит та си мисля дали не е ковид ама не иска да иде за тест и да пие нещо
Аз съм леко отпаднала не мога да определя гърло ли нос ли нещо не ми е ок

# 566
Madness, мислим те. Дано всичко е наред с теб и бебока. ❤️

Имам малко глупав въпрос. Някоя от вас да има домашни любимци и как реагират на бременността ви? Или нямат особена разлика в поведението си преди и сега. Имам две котки (нямам намерение да ги махам, въпреки мрънкането на роднини), домашни, кастрирани, обезпаразитени и всичко необходимо (тествам си се и за токсоплазмоза, всичко е наред). Само, че очаквах да усещат такива неща като бременност и да са малко по-кротки и внимателни. Ама не. Бягат, скачат, драскат ме по невнимание докато се бият по време на игра, изобщо не изглежда да им се променя поведението. Освен, че едното котенце последните седмици стана по-нежно и все иска да го нося и да го гушкам, но все пак се чудя, ако сега не се впечетляват от това, после с бебето как ще бъдат (естествено няма на момента да ги събера на едно място с новородено и в никакъв случай няма да ги оставя сами с бебка), но дали като дойде момента ще усетят, че тя е бебе и трябва да са нежни и внимателни. Много ме мъчи тази мисъл.

# 567
Моя батко сега спи в негово легло и стая, като той от малък е драма със спането и към 2г и нещо успяхме да го отделим от нашето легло, към 3 постепенно започна да идва пак при нас, първо сутрин, после по нощите. Преди половин година правих консултация с консултантска по детски сън и от тогава си спи сам в стаята, но имам разни колебания, че ще има регрес като види бебето, че спи до мен и сигурно пак ще е борба да си отива в леглото.

# 568
Aз днес съм много активна 😀😀😀 ама така не ми се работи...
Аз имам една красавица британка вкъщи, която е влююбена е мъжа ми и мен освен за храна не ме търси....
И сега не ми обръща никакво внимание , не е гушлива,най-много по минутка да седи я мен, заплашвам я,че скоро ще си имам бебе ,което ще гушкам...но надменното й поведение не се променя спрямо мен 😀
Нито ревност, нито агресия, ме Й дреме 😀😀😀

Имам малко глупав въпрос. Някоя от вас да има домашни любимци и как реагират на бременността ви? Или нямат особена разлика в поведението си преди и сега. Имам две котки (нямам намерение да ги махам, въпреки мрънкането на роднини), домашни, кастрирани, обезпаразитени и всичко необходимо (тествам си се и за токсоплазмоза, всичко е наред). Само, че очаквах да усещат такива неща като бременност и да са малко по-кротки и внимателни. Ама не. Бягат, скачат, драскат ме по невнимание докато се бият по време на игра, изобщо не изглежда да им се променя поведението. Освен, че едното котенце последните седмици стана по-нежно и все иска да го нося и да го гушкам, но все пак се чудя, ако сега не се впечетляват от това, после с бебето как ще бъдат (естествено няма на момента да ги събера на едно място с новородено и в никакъв случай няма да ги оставя сами с бебка), но дали като дойде момента ще усетят, че тя е бебе и трябва да са нежни и внимателни. Много ме мъчи тази мисъл.

# 569

G.G15, ние сме с куче на годинка и не бих казала, че му идва от вътре да е по-внимателно, но след много повторения да не скача в близост до корема, свикна.
Иначе сега като се прибрах от болницата легна до мен и ме ближеше ту по едната, ту по другата ръка.
Мисълта ми е, че не е задължително отвътре да им идва да се съобразяват, но с малко дресировка, нещата ще станат. Умни съществува са.

Общи условия

Активация на акаунт