Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 837
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Ивка в живота много се унижава като жена и като мъж заставам зад думите си, не бих искал такава за себе си и всеки да подшушква зад гърба ми. Сексуализирана е. Но иначе е добра душа, по очите си личи. Колко хубава беше преди, не знам защо сложи и силикон, и нос пипна, устни. Като водеща е супер, водещите трябва да са устати, широкоскроени и разчупени, не тумруци. Животът си е нейн, но ми е жал за изборите, които прави - в подкаста често не харесвам и хората, които кани. Добротата накрая обаче е най-важна, а тя я има!

# 31
Най сетне го изгледах. Хареса ми много епизода. Предупреждение за мнение в противовес с общия хор в темата, така, че по-запалените могат да прескочат .
Най- после Йордан ми хареса. Явно не са толкова празни , обещанията му към избраницата (Ина) и с риск , да бъде най-хейтения персонаж , си застана зад думата и не се поддаде на изкушенията. Мисля, че спечели доверие на Ина , дано да се развият при тях нещата. Не казвам, че са прекрасни люде, просто вярвам, че само техния "мач"  е истински и има шанс да се развие в любов.
Стиляна, да добро момиче е има много положителни качества, но в случая постъпва като манипулатор. Засипва някого (който не иска) с добрина, услуги и прочие, после се тръшка, сълзи натякване , че не и се връща. Любовта не беше ли да даваш без да чакаш. Ако беше по- умна и търпелива, можеха и да и се случат нещата. Да изчака Ина да се издъни съвсем, ама прибърза с истериите и драматизма и натовари Йордан От утеха се превърна в бреме.
Николай е зодия Риби, на него спешно му трябва силна и решителна мацка като Николета, там също има шанс да се зароди нещо. Но мисля, че в бъдеще, тя ще го изостави
Симона и Ники все по-стратегически играят , като подкопават другите двойки. Шегата с Йоан беше излишна, а той ми е баш най-противния. За изпроводяк му дадоха доста ефирно време , от което страдаха бедните ми ушички. Лоша реклама е за пилетата , потвърждава, че ги тъпчат със женски хормони )))
Симеон беше, много зареждащ образ. Мисля, че взе всичко от формата, свали 100 жени, направи кекс , намери си луда мацка, и лика прилика приятел. (Гош)
Елена хич не е толкова наивна. Добре каза на Ники , отношението на Гош към мен е същото ,като на Симона към теб. И двамата си го знаят, но си кютат заради играта .
И да Ина ми е симпатична. И не , за сефте я виждам в този формат . Ако бях платена, щях да пускам слухове, как другите участнички , са ми крали гаджетата , на мен и на половината ми съученички от 5 ти клас

# 32
  • България
Ивка наистина ли е на 24?! Аз съм по-възрастна от нея и изглеждам доста по-млада. Ивка изглежда 30+.

# 33
Някъде беше споменала, че 1999 е родена.
От 2 септември няма контент в пейтриън, искам си 49% от абонамента обратно Imp
Е как може такова нещо? Тези са пълни аматьори.

# 34
И аз нямах представа, че е толкова малка, мислех я за към 30 и поведението й е като на по-голяма.

# 35
.
И да Ина ми е симпатична. И не , за сефте я виждам в този формат . Ако бях платена, щях да пускам слухове, как другите участнички , са ми крали гаджетата , на мен и на половината ми съученички от 5 ти клас
Уважавам различното мнение, но това беше грозно и очевидно насочено към мен.

Не съм платена 😂😂😂и имам основание да вярвам на въпросната ми колежка. Учили са заедно с Ина, да. След тези номера не са приятелки вече. Не става дума за 5-ти клас. И неприятния прякор, който в YouTube коментарите се върти съвсем не е от скоро също. Ина не е разделена с мъжа си.

Това,че не е приятна информация , не я прави непременно слух,или човека, споделил я - платен.

# 36
Наистина ли не осъзнавате, колко по- грозно е да се пускат слухове в желание да се подкрепи теза  на омраза. Жегвате се при намек за непотвърдено съмнение, но правите същото . Нека си спорим с аргументи от предаването .  Всеки може да напише всичко с предтекст - а една приятелка на приятелката ми каза. Да не пренасяме нивото на фейсбук тук .  И не смятам , че Ина е цвете , първа писах за нелепата и песен, има  доста неща които ме дразнят ,но просто хейта и обвиненията към нея в ситуацията са прекомерни

# 37
Предлагам просто да се съгласим, че всички й завиждаме и искаме да сме като нея.

# 38
Глупости, къде си чувала жена да завиди на друга жена, аз лично в некраткия си живот не съм срещнала такава ,която да сподели такова чувство. У нас завистта е изкоренена, като едрата шарка Joy
Просто любимия персонаж в риалити винаги е бил отхвърлената жена . Елена от Ергена, Хепи Ванче , в началото докато беше харесвана на Петър от най-хейтена, се превърна в любимка на народа, след като я заряза. Александра и прочие и прочие. А най-мразената исканата , но недостижима за някой мъж Капитонова, Валерия жената на Миро от ББ и вече съм ги забравила

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 09:58 от AuroraBB

# 39
  • София
Някъде беше споменала, че 1999 е родена.
От 2 септември няма контент в пейтриън, искам си 49% от абонамента обратно Imp
Е как може такова нещо? Тези са пълни аматьори.

То и преди 2 септември нямаше кой знае какво за гледане. Много лош звук и почти същото, като излъченото. Аз се деактивирах, преди да ме таксуват и веднъж.

# 40
Просто не се абонирай повече. Очевидно не заслужават.
И аз нямах представа, че е толкова малка, мислех я за към 30 и поведението й е като на по-голяма.
Е миналата година в Къщата на инфлуенсърите тя няколко пъти си каза, че е на 23 (тогава).

# 41
Наистина ли не осъзнавате, колко по- грозно е да се пускат слухове в желание да се подкрепи теза  на омраза. Жегвате се при намек за непотвърдено съмнение, но правите същото . Нека си спорим с аргументи от предаването .  Всеки може да напише всичко с предтекст - а една приятелка на приятелката ми каза. Да не пренасяме нивото на фейсбук тук .  И не смятам , че Ина е цвете , първа писах за нелепата и песен, има  доста неща които ме дразнят ,но просто хейта и обвиненията към нея в ситуацията са прекомерни

И нека не забравяме, че Ина е човек като нас. Има и силни, и слаби страни!
Факт, че всички коментират нея и Йордан и хората не останаха равнодушни, което ги прави успешни образи.
А това с приятелките и съседките ми е любимо хахах. Как пък никога тези приятелки и съседки не казаха нещо, което е позитивно за главните героини в реалити формат? Странно нали?

# 42
Предпочитам да търся истината, вместо да си заравям главата в пясъка.
Ако искам да вярвам в някакви фейк образи, ще си пусна някой сериал.
За какви успешни образи говорим, когато "скандалните" разкрития за сезона и участниците повечето ги усетихме още в самото начало? И когато излизаш с много кофти имидж.
И това за мненията на познати, изобщо не е вярно. За мен, например, цялата личност на Николета (визия, грим, начин на обличане, снимки) изобщо не кореспондира с коментари, които срещам понякога от хора, които я познават - буквално бяха, че се чудят защо е решила да участва, защото е свестен човек и е добре реализирана професионално, говорят за мениджърската позиция и т.н. Аз може да не й симпатизирам и да ме е разочаровала като персонаж с поведението си, ама без да я познавам лично, няма да тръгна по форумите да обяснявам, че се е провалила в професията си и сега е онлифенсърка, щото не ми изнася истината. С това искам да кажа, че се коментират много хубави неща, когато има основание да бъдат казани.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 11:11 от Meddyy

# 43
Прословутият "Гуспа", който отговаря уж за игрите в "Диви и красиви", снощи видях във финалните надписи на "Стоте гривни", че и там се вихри. Пишеше нещо от рода на: организатор игри - Димитър Господинов - Гуспа!
Пак ли този? Няма отърване! То не беше "Фермата", то не беше "Максимал", то не беше "Диви и красиви", сега и в "Стоте гривни"! Един от най-подлите и неспортсментски участници във "Фермата"!

Само преди няколко епизода в "Диви и красиви" - издънка на Гуспата, когато обвиниха несправедливо току що влязлата Ирена в шмекеруване при една от игрите и отнеха победата на Ирена и Йоан, заради "нарушение", което никой не видя.  Нямаха и доказателствен материал. Нямаше заснето видео. Самият Йоан беше бесен, а Ирена плачеше, защото е убедена, че не е направила нарушение. Самата тя каза, че ако знае, че нещо е нарушила, ще приеме наказанието, но в случая е несправедливо. Натириха ги пред всички, нашокаха им канчетата, изкараха ги лъжци пред останалите участници. Ивка каза "зрителите ще видят". Е, нищо не видяхме! И на коментарния подкаст Мишето казва, "ние не сме го видяли, но Гуспата го е видял". И какво е видял Гуспата? Пълен смешник, който се бута навсякъде, бута и сина си. То не беше "Смени жената", то не беше "Максимал"...

# 44
Това за играта на Ирена и Йоан беше малко странно. Повярвах им първо, като казаха, че е мамила, защото силно настояваха, че от екипа са видяли, но с видеото не се доказа нищо, защото нямаше ясен кадър, които да показва какво държи Ирена.

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 13:40 от BobbyDyl

Общи условия

Активация на акаунт