Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 37 106
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Изобщо не знам как Неделчо издържа вече на това темпо - да монтира епизоди, да прави по няколко подкасти и да гледа риалити формати 24/7.

# 196
Изгледах Симеон при Неделчо.Горе -долу беше интересно.Ама може и да не си го причинявате JoyЗаедно са с Теа и до сега,работили заедно по неговите рекламни и дигитални проекти ,той я учел.Тя вече не се обличала така предизвикателно,щото нали били двойка .Иначе като излязъл от предаването ,Симо и Теа бая пари потрошили по разни глезотийки ,той Симо по-скоро харчел .И двамата са ревниви.Знаел е ,че ще бъде изгонен на номинациите май Йордан или Николай леко са му подсказали.Арина ,първата за която се залепи ,той по принцип не я харесвал ама всички жени вече били заети и той от нямай си къде отишъл при нея .

# 197
А ние другите ходим на работа по 10 часа и в останалото време си "почиваме" като гледаме деца и животни, чистим след тях, перем, готвим, пазаруваме. Но наистина ми става тъжно за Неделчо. 😁

Теа и Симеон се познават преди предаването, така че не е изненада, че са все още заедно. Донякъде ме успокоява фактът, че щом те двамата са намерили половинка, значи всеки би могъл.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 14:24 от Alucard

# 198
Отдолу в коментарите някой твърди, че знае от сигурен източник, че Теа и Симеон са били заедно от преди предаването.

# 199
  • софия
Изобщо не знам как Неделчо издържа вече на това темпо - да монтира епизоди, да прави по няколко подкасти и да гледа риалити формати 24/7.
И за капак една бременна Ния, която трябва да обгрижва. 😄
 П. П. Сетих се нещо съществено от подкаста. Огънят, който се разгоря в Теа и превъртя играта е бил подкладен от Симона. Яко е наливала масло, докато Симеон е бил на яхтата. Било е толкова грозно, че не са искали и не са го излъчили. Все по-неприятна ми е Симона, а мислих, че няма на къде повече.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 14:46 от СлаБе

# 200
Очевидно я е обгрижвали, когато е трябвало. 😉😏😉😏😄

# 201
Йордан ми е много неприятен, това че си следва сърцето си е абсолютна глупост. За мен Стиляна е много разочарована от него, не защото той я харесва, а защото я предаде на играта с кофата. Той я излъга, че не е изпуснал кофата нарочно, че искат да играят заедно... и тя направи сцената с Йоан да остане, за да го спаси следващия път. Тя е мисла, че ще играят заедно, а на церемонията я шокира, че ще подари гривната на Ина. И не мога да разбера защо настоява, че е пуснал кофата, за да си тръгне, при условие, че Стиляна щеше да  си тръгне. Оказва се, че той се е правил, че  играе със Стиляна, за да я изгони..Всеки би бил ужасно разочарован и ядосан в такава ситуация.Щом иска да си тръгне, да каже на Стиляна, че няма да играе с нея. Другото, което убягва на част от зрителите е, че не Стиляна е отишла при него да му каже да играят заедно, а ТОЙ Е ПРЕДЛОЖИЛ ДА ИГРАЯТ ЗАЕДНО. Не знам защо излиза, че тя го притиска, той се е натискаа да играят заедно знаейки, че тя ще се съгласи.Стиляна не пие много в последните епизоди. В сцената в кухнята тя имаше чаша вода, а трите кукувици бяха доста пияни, но никой не ги нарича алкохолици. Писмото на Стиляна беше най-добре написано. А на интелектуалката Ина беше като второкласничка.

# 202
Когато любовният живот на продуцента предизвиква повече интерес, отколкото любовният живот на двойките в шоуто. Joy

# 203
  • България
 П. П. Сетих се нещо съществено от подкаста. Огънят, който се разгоря в Теа и превъртя играта е бил подкладен от Симона. Яко е наливала масло, докато Симеон е бил на яхтата. Било е толкова грозно, че не са искали и не са го излъчили. Все по-неприятна ми е Симона, а мислих, че няма на къде повече.

Което пак не оневинява насилника Теа за простъпката ѝ. Симона е направила удар под кръста, но щом е позволено, нямам против. Теа е виновна за неконтролирането на изблика на емоциите си. От най-малкото пали. Тежко и горко на Симеон. Аз не бих имала отношения с някой, който за късмет не е успял да ме осакати за цял живот.

Симеон ми стана противен след като сипваше по Йоан за щяло и нещяло. Добре играеше играта, но не е читав. Лика прилика са си с Теа. Търкулнало се гърнето и си намерило похлупака.

Благодаря на Елпида за преразказа.

# 204
Иначе за Симона беше голям проблем като Ники се бъркаше на Йордан и Ина…

# 205
Когато любовният живот на продуцента предизвиква повече интерес, отколкото любовният живот на двойките в шоуто. Joy
Аз викам да подхванем любовния живот на другия продуцент Wink

# 206
Е, не мога да си причиня още Симеон с неговото самочувствие. Такъв  долнопробен сваляч не бих изтърпяла и 10 мин.

Гош също е обигран в свалките, но поне от това което видяхме дотук, добре знае какво и как да каже. С Елена си играят играта, а и той се държи кавалерски с нея. Не се притеснявам, че тя може да се влюби, защото като се върне в реала, бързо ще ѝ мине.

Трите свраки много гадничко се държаха със Стилияна. И да, точно за нея Ина коментира, че ако ѝ била дъщеря щяла да я набие. После уточни, че трябвало да се говори с дъщерите за тези неща. Но ми е интересно как ще ѝ се получи на нея самата, след като прекомерната ѝ интелигентност ѝ пречи да общува с хората. Няма разговор, в който да не е задълбала и да не е търсила обяснение от събеседника.

Николета беше ужасна и се надявам на Ивайло да са му светнали червените лампички.

А, Симона и Николай бяха толкова нелепи гушнати на дивана и правейки се на близки, докато държат камерата под око.

Много ми е интересно как се прави секс, когато мъжът е омотан с въжета, а жената е зад гърба му и го дърпа като куче.

# 207
Много ми беше интересен подкаста със Симеон. Ама хора, моля ви се, защо не го разпитахте за Теа. Излиза двойка от предаването и почти нищо не разбрахме как са станали после нещата и как са сега. На мен поне ми е супер любопитно.

Двамата си имат трески за дялкане, донякъде морално имат нужда да се ориентират, като ценности и въобще има път за развитие, обаче се яижда и желание и при двамата за това да се променят и усъвършенстват. Мен това ме кефи и като цяло как си работят и са се заедно.

Симона наистина ли е такава голяма красавица. Направо ми е чудно да я видя на живо.

# 208
  • София
Симона пак си е направила джуки като онези, с които влезе във Фермата.

# 209
След подкаста, у мен остана усещане, че ритникът не е бил случаен и Симеон се сконфузи при повдигане на темата. Не пожела да коментира, никой не знаел какво се е случило. За мен бе очевидно ясно какво значи това.
Когато излезнали навън, Теа била много разочарована, че Симеон няма толкова пари, както бе представен във визитката. Имал петцифрена спестена сума, но бързо ги профукали заедно по почивки лятото. Та последния месец Теа му казала, че ѝ трябва някаква сума пари за наем (не разбрах дали живеят в общ апартамент), но пари в сейфа нямало. Симеон предложил "Давай да пишем на брандове и да заключваме клиенти." Намерили пари, но сега Симеон трябвало И ДА РАБОТИ. Нямал време да ѝ обръща внимание, работел за пет бранда и разработвал своя платформа. Теа му помагала, обработвала видеа и учела от материалите. Звучат ми като големи шматки и двамата, но да са живи и здрави.
Симеон се е подстригал и изглежда по-симпатичен в моите очи. Само визуално обаче, не го харесвам като образ.
Също така, разказа, че в последните две години работел много на лаптопа и нямал време да се среща с жени. След като му потвърдили, че влиза в ДиК, започнал да отделя няколко часа седмично, да посещава фитнес и да сваля жени, за да си върне самочувствието. Искал да говори с тях, да ги разсмива, но без да имат интимни отношения. По такъв ред, се запознал и с Ирина. Каза, че продуцентите са го пообъркали дали може или не може да казва, че се познават от преди, затова звучал биполярно в разговорите с нея.
Усетих Михаил малко на контра на няколко момента, може би не го харесва, заради това, че Симеон си е позволил да бъде неискрен с тях (и те дали сега или в течение на формата са разбрали, че ги лъже).

Общи условия

Активация на акаунт