Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 37 101
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Симеон каза ,че Николета като се напие псува като каруцар и се държи грубо. Интересно ми е какво й харесва Ивайло в случая, та той се е почувствал изложен от фъфленето на Стиляна, а псувните на Николета не му пречат.

# 211
  • България
Изслушах подкаста с Йоан и този със Симеон. И както по време на формата си промених първоначалното впечатление, при което Йоан ми беше по-позитивен, но глуповат и наивен, а Симеон - неприятен селски хитрец, после Йоан ми се срина, а Симеон издигна. Е, съжалявам, че съм подкрепяла Симеон по някое време, Отношението му към жените е в стил Андрю Тейт: "Как да спечелиш красива надута жена? - Като я направиш зависима финансово от теб, тогава спират да се надуват." (По повод на това защо не е свалял Симона).

Теа го е мислела за богат и заедно са му изхарчили всичките пари за 3 месеца. Останали са без пари за наема на единия от тях. Симеон ѝ пускал ютюб клипове за стоицизма, но на български. Т.е. Теа не знае и английски! (Срам за всеки под 30 в днешно време.) Симеон се опитва да я превъзпита - пуска ѝ видеа, сменил е стила ѝ на обличане...

Симеон и Теа ми звучат наистина жалки и ги съжалявам, че са се намерили и са заедно. И двамата имат много комплекси, проблеми, очевидно токсични отношения. Имат нужда от специализирана помощ.

Разбрах и защо съм виждала Симеон като селски хитрец? Ами защото той е бил неискрен с публиката и си е измислял скандалните истории за братовчедките... Като му погледнах инстаграма - промотира 3 момичета в Онлифенс.

В боя ще стискам палци на Йоан. Може да е глуповат, малко лош, но доста по-безобиден.

# 212
Изслушах подкаста с Йоан и този със Симеон. И както по време на формата си промених първоначалното впечатление, при което Йоан ми беше по-позитивен, но глуповат и наивен, а Симеон - неприятен селски хитрец, после Йоан ми се срина, а Симеон издигна. Е, съжалявам, че съм подкрепяла Симеон по някое време, Отношението му към жените е в стил Андрю Тейт: "Как да спечелиш красива надута жена? - Като я направиш зависима финансово от теб, тогава спират да се надуват." (По повод на това защо не е свалял Симона).

Теа го е мислела за богат и заедно са му изхарчили всичките пари за 3 месеца. Останали са без пари за наема на единия от тях. Симеон ѝ пускал ютюб клипове за стоицизма, но на български. Т.е. Теа не знае и английски! (Срам за всеки под 30 в днешно време.) Симеон се опитва да я превъзпита - пуска ѝ видеа, сменил е стила ѝ на обличане...

Симеон и Теа ми звучат наистина жалки и ги съжалявам, че са се намерили и са заедно. И двамата имат много комплекси, проблеми, очевидно токсични отношения. Имат нужда от специализирана помощ.

Разбрах и защо съм виждала Симеон като селски хитрец? Ами защото той е бил неискрен с публиката и си е измислял скандалните истории за братовчедките... Като му погледнах инстаграма - промотира 3 момичета в Онлифенс.

В боя ще стискам палци на Йоан. Може да е глуповат, малко лош, но доста по-безобиден.
Доста странно изказване. Английски знаят тези, които посещават школи и учат в езикови гимназии, т.е. много малък процент от хората под 30. Мнозинството са полуграмотни на български, откъде ще знаят английски, ми стана интересно.

# 213
  • България
Миси_36, английският е задължителен предмет в училище от първи до 12-ти клас. Ако човек иска да провери нещо в интернет това става най-лесно чрез английски. Нова информация за училище, университет или работа се научава на английски. Повечето източници за новите технологии са на английски. Въобще без английски човек е загубен. Единствените, които не разбират английски, са децата, които откровено едва са добутали училището поради нежелание или липса на мотивация от семейството.

Даже хора над 60 в моето обкръжение знаят английски и могат да проведат един прост разговор.

25-годишната Теа вместо да си развява прелестите в интернет да се хване на работа и на курсове по чужди езици.

# 214
Много искам да чуя английския на Симо, Николета, Ивайло, Данчо, Стилияна..., но най-вече на първия.

# 215
Симеон е доста подтиснат от Йоан, постоянно му е в ума и само го клепа. Недостойно е.
Голям играч и стратег, а не остана до края. Много обигран го раздава и всичко знае, ама само на приказки май.
 Теа му е точно "на интелектуалното ниво".
Наистина ми е чудно как работят без английски, но явно става.

# 216
Аз няма да гледам подкаста, на мен Симеон ми беше доста неприятен, като ви чета, виждам, че не съм сбъркала в преценката си. В редките случаи, когато успявах да разбера какво говори, изобщо не ми беше забавен.
А в университета на Теа за Dj на какъв език се преподава, мислих, че на английски? Joy

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 04:54 от Meddyy

# 217
Най-много се изкефих, че Симо си тръгна заедно с презряния от него Йоан.

Мисля си, че Николета яко изревнува от Ина – от една страна покрай гривната може да се завърти нещо (не, че Ивайло би го направил), но и защото видя Ина в действие. Не пусна Данчо от едната проклетия, само и само тя да е кралицата на формата. А и самата Ина също не се сети за приятелката, която очаква гаджето си и остана предълго да си приказва с него.Той като не се сеща, че Николета ще изревнува, тя да си беше намерила повод да отиде другаде.

# 218
Николета си познава стоката.

# 219
Извинете, ама Симеон не е казал, че гледа видеа на английски. Каза, че ги гледат на български, заради Теа. Може да е гледал видеа на руски, например. Аз лично гледам на английски и руски, на 33 съм, не съм от поколението със задължителния руски. На първия език, който съм учила в училище, въобще не гледам и чета. А психологически и философски видеа има качествени на други езици, освен английски. Ако знаех немски, щях да гледам на немски.
 Та това е ваше заключение на база на вашия опит, че Теа не знае английски, защото гледа видеа на български със Симеон.
Теа показа, че знае някакви неща на английски и помня, че май е живяла малко в Англия.
За да гледаш видеа по специализирана тема си трябва специализиран речник, който надхвърля обикновеното общуване, а тя може да го няма.
И да - много голяма част от хора, които са български граждани, не знаят български, какво остава за чужд език. Също така, ако гимназията не е английска или учителката не е много ангажирана, език не се научава. Научава се в школите, за които не всеки има пари и после като почнеш работа и то конкретни изрази в сферата. Пък като диджей и  водещ на фетиш партита не си представям да е ползвала “стоицизъм” и “добродетел”.
Всички ревнуват от Ина, защото очевидно е обаятелна на живо и съшо така я виждат накъде й сочи моралният компас.

# 220
Малко по-късно ще пробвам да изгледам и подкаста със Симеон.

Съгласявам се с @ferenclizst, всеки млад човек трябва да знае поне английски. И голяма част от младежите знаят. То не идва само от гимназии, паралелки, курсове, ами и от технологията, от музиката, от интернет, от комуникацията с чужденци, от англоезичните филми със субтитри… много неща спомагат…

# 221
Симеон каза ,че Николета като се напие псува като каруцар и се държи грубо. Интересно ми е какво й харесва Ивайло в случая, та той се е почувствал изложен от фъфленето на Стиляна, а псувните на Николета не му пречат.
Мисля, че със Стиляна проблема не беше само напиването, а и споменаването на името на Йордан по време на церемонията, въпреки че Ивайло твърдеше, че не му отдал значение.
Колкото до Николета - в началото Николета убеждаваше Ивайло, че той я бил харесал. На него май подобно нещо не му беше хрумнало. Но бутането и към него може би му даде идея, че може да остане в предаването, като продължи стратегически с нея. А после го удари хормона и тя го привлече на първично ниво, защото са в изолация, няма друга жена, към която да се насочи, а с тази спят дупе до дупе, натискат се и се целуват.
Може да са си изконсумирали навън задявката, може и да заформят нещо като връзка за известно време, но не мисля, че той я харесва и не мисля, че си подхождат.

Относно Симеон и английския - преди да почне да учи или да говори на английски, спешно трябва да започне да ходи на логопед! При положение, че българският език му е майчин и нищо не му се разбира, какво значение има още колко други езика си мисли, че владее. Бас държа, че и на друг език едва ли ще са много хората, които биха разбрали какво се крие зад нечленоразделното му звукоизлияние.

# 222
  • софия
Симо се изпусна, че са единствената двойка от предаването, после се опита да замаже положението.
 Той и Стиляна са ми симпатичните герои. Всички останали са мижи да те лажем. Изкуствени, играещи за пред публиката и ламтящи да са избраната двойка. Сами не си вярват, но се напъват неистово.
 Сега са насочили погледи към Елена и Гош и обикалят, като хиени.

# 223
Доколкото си спомням, Ивайло винаги е казвал, че са приятели и че би спал с Николета, в нито един епизод не съм чула от него реплики, свидетелстващи за по-сериозно отношение, намерения за връзка, намекване за любов и т.н. Поне това му го признавам, че не прекали с вричане във вечна любов.

# 224
Симо се изпусна, че са единствената двойка от предаването, после се опита да замаже положението.
 Той и Стиляна са ми симпатичните герои. Всички останали са мижи да те лажем. Изкуствени, играещи за пред публиката и ламтящи да са избраната двойка. Сами не си вярват, но се напъват неистово.
 Сега са насочили погледи към Елена и Гош и обикалят, като хиени.

Ееее каза до момента, че са единствената двойка.
Но дори и да няма повече двойки…все пак всички са горе долу на една възраст, което означава нови приятелства! Не е лошо😊
Тренират се, излизат, работят заедно.

Общи условия

Активация на акаунт