Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 37 129
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
  • България

Новият епизод. Темата с английския е актуална в него.

# 241
Йордан пак е много дразнещ.... Уж се извинил, ама "за последен път ще преклоня глава". Уж си придава важност, уж съжалява, уж не знам какво. Защо пък му е толкова важно дали е харесван точно от Стиляна?
А тя с емоционална зрялост на 3 години. Ники я нагрубява, тя "Супер"... И правене напук до безкрай. Тъпо. Ама ми е жал за нея, признавам.

Гледам с малко закъснение..

# 242
Аз Симо го харесвам. Може да лъже и да маже, когато му изнася, но като цяло не мисля, че с лъжите си е наранил някоя от жените в предаването толкова сериозно.
Сега си пуснах новия епизод. Стиляна казва "аз се тотализирам", Кажете, аз ли не съм в час? Каква е тази дума? Grinning Единственото, което ми идва на ум е бг спортен тотализатор Grinning

# 243
Влизам да пиша, че се тотализирах от днешния епизод, пък то някой ме е тотализирал вече Joy

Стиляна казва "аз се тотализирам", Кажете, аз ли не съм в час? Каква е тази дума? Grinning Единственото, което ми идва на ум е бг спортен тотализатор Grinning

# 244
Тотализирам се ползва при застраховките за коли, означава тотална щета т.е когато колата е в непоправима състояние се тотализира  .
На повечето английският им е на нулево ниво.
Симона говори глупости, никой брак не може да издържи дълго, ако единият държи другия вързан за леглото Simple Smile.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 20:15 от Zara73

# 245
Благодаря, не знаех.

# 246
  • Stockholm
Разбирам долу горе какво означава "тотализирам". В тази връзка снощи и аз бях малко тотализирана Joy

# 247
Йордан пак е много дразнещ.... Уж се извинил, ама "за последен път ще преклоня глава". Уж си придава важност, уж съжалява, уж не знам какво. Защо пък му е толкова важно дали е харесван точно от Стиляна?
А тя с емоционална зрялост на 3 години. Ники я нагрубява, тя "Супер"... И правене напук до безкрай. Тъпо. Ама ми е жал за нея, признавам.

Гледам с малко закъснение..

На него не му е важно да бъде харесван от Стиляна. Важно му е да бъде харесван от зрителите. Несполучливо…

# 248
Вече ми Мин фазата, в която Данчо ми беше дразнещ, но и интересен, сега е само жалък и дразнещ.

Николета, за нейно добро, ще е хубаво да спре да обяснява на кандидатите си за гадже за бъдещия им съвместен живот, като за някакво война и доказване денонощно.

# 249
Мале, мале, Симоно, направи ритуал на мозъка си. Човекът да не е в детската градина да лежи до тебе и да се врътка като не му се спи. И така и не разбрах той ли я натиска и тя не му пуска или тя се сърди, че няма страст в отношенията им.

# 250
Николета вече започна и работа в София да търси на Ивайло. Сега се опитва да му внуши, че има огромно желание да си промени целия живот, заради нея.

# 251
  • Paris
На мен ми харесва как Симона му ги казва директно нещата на Николай. Не очаквах, че и Елена ще започне да мрънка 😀 Общо взето на никоя не и е приятно мъжът и да си говори с някоя от другите, когато тя е горе.
Направи ми впечатление, че бяха гримирани доста добре днес.

# 252
Мисля, че Китайката има crush on Николай. Симона, be careful next time you go to sleep.

# 253
Скучен ми е епизодът с тези модни глупости.
Може би ще го догледам по-късно.
Съвет към продуцентите - давайте повече реални ситуации, вместо да замествате със "сетове".
Като за първи опит, продукцията е добра, интересно е, участниците са Ок, поне според мен.
Добронамерен съвет - вслушвайте се в съветите на публиката - субтитри, повече реални сцени, вместо сетове. По-голяма дистанция с участниците, вместо "ама ние не искаме да ги излагаме", по-голям обхват, вместо "ама то ние това не го заснехме", и най-вече - по-добро планиране на епизодите. В момента не се гледа, заради Игри на волята и останалите предавания. Подкастът също трябва да се води от хора, които не са замесени.
Друго, за което се сещам, са игрите и workshop-ите. Не раздвижват отношенията между участниците, няма кутия на истината, или да им пускате анонимизирани техни синхрони.

А шоуто има потенциал.

Мое мнение

# 254
Неделчо сподели в последния им подкаст, в който коментираха Къщата на инфлуенсърите, че в Диви и красиви предстои да излъчат идентична игра с пиене на шотове и признания "съм/не съм". И каза, че като са си пийнали, участниците са започнали да споделят скандални неща, не знам дали всичко ще излъчат. Но те с Туджаров се изказаха, че не могат да разберат как хората споделят такива неща публично и се излагат, като знаят, че толкова хора ще ги гледат.

Общи условия

Активация на акаунт