Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 900
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
jasmin tisane, не мисля, че Данчо има интелектуалния потенциал да играе такава игра – иска се постоянство да е в ролята на оглупелия влюбен. Дано ти да си права и да е стратегия.

# 571
  • София
Не знам, изкуствен и дървен ми е. Влюбен мъж по различен начин гледа и действа. Освен това дори и влюбени, мъжете искат да са харесвани и да получат взаимност и при наранено его ще се откажат, ако жена така ги разиграва. А той ходи след нея без абсолютно никакви сигнали за интерес от нейна страна. Тя дори го натъртва това - че няма интерес, има граници, не е неин тип и т.н.
Всичко това ми навява мисълта, че имат уговорка да вземат парите и дотам. За целта обаче поне единият трябва да го играе влюбен, да има интрига, "мач" и т.н.  Иначе ще ги елиминират, както направиха с Гош и Елена за много по-малко, всъщност.
Сега като не са имунизирани ще видим как ще продължат, но трудно ще заблудят който и да било, че са двойка.

# 572
Е, такъв като Данчо – неуверен в любовта, подобие на Йоан по отношение на физиката, както се разбра леко комлексиран от недовършеното образование, търсещ „голямата любов“ – как няма да лапне по господарката Ина?

# 573
Да и според мен Йордан си е "влюбен" в Ина, просто явно така разбира влюбването или бърка влюбване с увлечение, защото от по-стари коментари в темата разбрах ,че май и преди му се е случвало същото - всяка нова тръпка я приема за голяма любов и действа малко като обсебен.
Явно се надява, че може да я спечели все още или ако не сега, по-нататък и затова яде толкова хейт (и не само затова), че все се бута при Ина, а тя няма интерес и е доста студена, но надеждата умира последна. В началото пък му симпатизираха точно за това, че е отхвърлен, а пък всичко давал.

За печеленето на паричната награда, ако е 10хил. разделено на 2 е 5хил. на човек за 1 месец изкарани, не е зле, но не и нещо кой знае какво като награда.

Пътешествието, според мен, е било основният замисъл да е наградата, за да се стимулират печелившите да станат двойка, дори да са имали някакви съмнения и да елиминират хората, които отиват там да печелят пари, защото те няма да получат много пари, освен ако не ги делят.
А какво ще правиш на дълго пътешествие с човек, който не можеш да търпиш.. не ми е ясно.

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 13:24 от BobbyDyl

# 574
Ина явно е амбицирана да остане колкото може по-дълго във формата, но едва ли ѝ влиза в плановете околосветско пътешествие със скучен партньор.

# 575
  • София
Не знам какви планове има, но ако случайно е на финал, то шансът да спечелят с анабола е 0.00000001%
Само вижте в ютюб какъв хейт е по техен адрес.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 10:57 от Diavolo

# 576
Да, на Ина и на повечето от тях с инфлуенсърска кариера дори да не спечелят предаването, печалбата им е да стават все по-разпознаваеми и да си продават продуктите- дали музика, заведения, кремове или нз си още какво, не е само тя.
Но на този етап- 3 двойки останаха, всичките са - ми ние ще го спечелим, ние сме си го заслужили..до тука бутахме, няма да си ходим без нищо я.
Иначе съм за Симона и Ники, заради Ники основно и защото не парадират толкова, поне за сега.

В ютюб виждам, че основно наливат Николета от последния епизод, Йордан и Ина май този път са на второ място , Гош на трето. ScreamSmiley

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 14:07 от BobbyDyl

# 577
  • Варна
Не защитавам Данчо-хулиганчо, но кой знае как продължава да го залъгва и му пуска кукички Ина, иначе защо ще продължава да й се натиска и да се надява?

# 578
Не знам какви планова има, но ако случайно е на финал, то шансът да спечелят с анабола е 0.00000001%
Не, шансът им е 50% - ако са срещу Николета и Ивайло, ще спечелят те. Сигурна съм.

# 579
Не знам какви планова има, но ако случайно е на финал, то шансът да спечелят с анабола е 0.00000001%
Не, шансът им е 50% - ако са срещу Николета и Ивайло, ще спечелят те. Сигурна съм.

Николета и Ивайло ли?

# 580
Подкаст с Ленчето:

# 581
  • София
За какви месеци Ина е оставила детето си? Предаването е снимано един месец.

# 582
  • София
Аз даже често имам чувството, че 2 техни дни ги разтягат в 2 седмици за нас. Grinning

Ваше право е да имате различно от моето мнение и да не харесвате Ина и Йордан.

Благодарим! Wink

# 583
Винаги, когато се коментират майки, участващи в реалити, се оставя впечатлението, че те са оставили с години децата си на непознати хора, които не ги обичат.
Шегувам се, шегувам се. 😁

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 22:36 от Alucard

# 584

Николета и Ивайло ли?
Не, Ина и Йордан. Реално която и двойка да е с Николета и Ивайло, не виждам как ще загуби. Не можаха да убедят зрителите в любовта си особено с последните истерии на Николета.
Тоест мисля, че победителят е болднатият
Симона+Ники vs Ина+Йордан
Симона+Ники vs Николета и Ивайло
Ина+Йордан vs Николета и Ивайло

Вот от зрителя е и най-вероятно ще е положителен, а те не виждам как ще генерират особен интерес.

Общи условия

Активация на акаунт