Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 834
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Той искаше да й покаже, че е единственият й вариант да прокопса в живота и не бива да го изпуска. Grinning

# 691
Не знам дали мина незабелязано, ама не беше ли много долно Ина да пита как Стилияна е искала секс от Йордан. И след краткия му отговор да настоява пак и да кажел с подробности...Сякаш му беше малко унижението на момичето. Ина си беше много права за себе си, аз не я смятам за добър човек.
Стиляна всички мъже в къщата, към които тя се обърна, я отхвърлиха, предадоха, нараниха, но на жените това не им е достатъчно. Още Стиляна им е в устите и не искат да спрат да я „мачкат”, дори и от разстояние.
И Николета ми се струва, че ревнува, все едно Стиляна е Бившата на „Настоящия”и. И Ина – същата работа. Все едно Йордан е изневерил с въпросната.

И аз не смятам Ина за добър човек. Екипът на предаването – предполагам също. Затова може би я дадоха ревяща – за да покажат, че и тя може да бъде уязвима, да има нужда от подкрепа, че и тя, както минуси, има и плюсове, и не е изцяло „черна”.

Хареса ми физиономията на Даката, когато Ина му каза, че ще му даде шанс навън. Лицето и гръкляна му такива движения направиха, че ме присети Ергенът 3 как преглътна стружките в гърлото си, когато Кюстендилската слива го изнуди да я целуне…

Ивайло никога не ми е харесвал особено. И много-много не му обръщах внимание досега.
Сега обаче се заслушах в разговора им с Николета след играта с шотовете. Направи ми впечатление, че слушаше, разбираше какво му се казва и задаваше адекватни въпроси.
За разлика от нея. Защото тя не слуша какво казва отсрещния. И да чуе – не го разбира. И да разбере какво я питат – отговаря нещо съвсем друго. Тази жена е глуповата. Освен това е доста неадекватна като способност да води разговор и като поведение.
А имаше изказвания от мъжете там, че тя била най-адекватната жена в къщата… Интересна гледна точка…

Мисля, че ако Николета не поработи върху себе си и не се промени, единствения мъж, с когото би могла да заформи връзка, е някой батка като самата нея, с когото от време на време да се ступват. А предполагам, че не за това си мечтае.

# 692
Мненията, че е била адекватна, май идваха от хора, които си тръгнаха съвсем в началото. Тя първите епизоди още не се беше отпуснала и беше по-уравновесена, играеше го "пич".

# 693
За мен притесненията на Ина са съвсем оправдани, в този си вид и държание, това не е жена за семейство. Ама с рев и пиене няма да се промени.

# 694
Николета се държи така, защото наистина харесва Ивайло, а когато човек харесва/влюбен в някого изглежда нелепо за останалите в повечето пъти. Плюс, че изолацията им се отразява вече на всички.

# 695
Николета според мен, вече със сигурност загуби Ивайло. Трябва да е луд да се хване с такъв човек, толкова постигнал, толкова преживял и толкова велик в собствените си очи...

# 696
  • Planet Earth 🌏
Толкова е очевидно, че всички останали "двойки" са всичко друго, но не и ДВОЙКИ, че чак е нелепо. Joy

# 697
Николета според мен, вече със сигурност загуби Ивайло. Трябва да е луд да се хване с такъв човек, толкова постигнал, толкова преживял и толкова велик в собствените си очи...
Той и Ивайло й каза, че се дразни на това поведение и й каза, че говори прекалено много за себе си. Не знам дали го е загубила обаче. Той й е навит за извън предаването, не знам за връзка ли или за нещо друго. Каза й също 'мен ме дразни, че смяташ, че само ти ми даваш шанс', което си е правилно и той й дава шанс, ако решат да опитат, но тя явно не го вижда така.

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 15:30 от BobbyDyl

# 698
За нея Ивайло е обидно да ѝ дава шанс...на Нея, Николета,...той е доста под нивото ѝ, за да се говори изобщо за даване на шанс от негова страна. Много нелепо е всичко...

# 699
Тя според мен умишлено саботира отношенията, защото усеща, че не е желана и ще бъде изоставена. Иска да си тръгне първа, за да си съхрани достойнството, да излезе все едно тя е в позицията на властта и да не губи доминантната си позиция. Но не беше това начинът, нямаше нужда да се опитва да принизи другия човек и да умаловажи качествата и постиженията му.

# 700
За нея Ивайло е обидно да ѝ дава шанс...на Нея, Николета,...той е доста под нивото ѝ, за да се говори изобщо за даване на шанс от негова страна. Много нелепо е всичко...
Да и аз така го хванах. По същата причина се обиди и за това, че той се притеснява да нареди нея. Тя се има за голямата гъзарка, за която трябва да се борят, а него (явно) за тотален смешник, когото ще превърне в гъзар като нея.
Не знам Ивайло как не се усети и не се обиди.

# 701
  • София
Точно. Освен това е провинциалистче от Айтос, а тя в София ще го води да го настани, организира, работа да му намери.
А колко се напиха те двете с Ина, не е истина, грозно е да се гледа пияна жена.
Ивайло доста я настъпа, показа характер, браво.

# 702
  • София
Някой знае ли Йордан на колко години е?
Според мен Ина вече един път се е опарила жестоко и сега си търси улегнал и уравновесен мъж, а не дете като Йордан. На нея наистина й трябва улегнал мъж, за да може и тя да улегне покрай него и да си стъпи на краката.
Симона показа хубави качества, дано да не играе роля, а наистина да е такава, но не съм много сигурна, че това е така.
Николета няма да я коментирам изобщо.
Ивайло и Ники са ми безлични от самото начало и такива си остават и досега.

# 703
Мисля, че Йордан е на 26г.

# 704
В сайта им пише на 25 г., но може и да е станал на 26 г. вече.

Общи условия

Активация на акаунт