Мъжът ми намеква за малкия ми бюст и евентуално слагане на силикон

• 12 645
  • 328
  •   1
Отговори
# 210
Не разбирам защо ме адресираш. Прекрасно знам, че когато двама души са близки, отношенията им са други, не съм расла в гората. Какво общо има това с грубиянски, дебелашки и обидни "шеги"?

Не ми е в чувството за хумор да търся на някого слабото място, сори. Всеки човек има някакви несигурности и комплекси, колкото и да се правят, че са над нещата някои. Малките деца по принцип ги учат, ако на някого му е гадно, да спрат вместо да дълбаят в раната.

Хората, които обръщат всичко на подигравка под маската на "шега", обикновено никой не ги понася и дружат само със себеподобни.

Пак препращам към на BasilA поста.

# 211
Много е права Persona7! Всички и в училище, че и в университета сме имали "майтапчии" - обикновено са неприятни хора, които си избиват комплексите подигравайки се на търпеливи и добродушни хора. Никой, никога не ги харесва.

# 212
  • По света и у нас
Много хора си мислят, че са майтапчии, но не знаят как да бъзикат или иронизират изтънчено, а просто го дават грубиянската. Ако си хванал някой под прицел с гадни изказвания това не е хумор това пасивна агресия. Тия двамата по-добре да се разделят. Няма смисъл.

# 213
Ето аз какво мисля като мъж.
Всички мъже обичаме женствени фигури. Това ни привлича като магнит. Някой мъже харесват по големи бюстове други нормални а трети не им обръщат внимание толкоз. Вие жените също гледате физиката на мъжете. Гледате да е по мускулест примерно или с по строго лице.  И тем подобни неща. Според мен ако ти е предложил да си сложиш е усетил, че малко или много си се комплексирала на тази тема и ти дава някакво решение. Сега има толкова по лесен начин за слагане на силикон. Режат само под зърното малко и го напъхват там. Аз съм за силикона когато има нужда и жената ще се чувства по красива. Против съм с цел да се уголемява вече нормален или голям бюст. Може би ако си сложиш ще се почувстваш по красива и ще ти се вдигне самочувствието. Не може всички да сме красиви на този свят, но можем да бъдем чаровни. Чарът не остарява! Тъй, че погледни на себе си като една чаровна дама, която е по самоуверена и тури майните на всички критикари. Не се подценявай.
Аз лично винаги бих предпочел една чаровна жена пред една куклена красавица. 
Успех и горе главата.
А за силикона, помисли си - може да ти повдигне самочувствието което някъде още в детството си си го изтървала.
Поздрави

# 214
Аз също съм с малък бюст. За щастие всичките ми по-сериозни приятели досега не са обелвали и дума на тази тема. Други мъже, които са, не са ми станали такива. 
Подигравки и аз отнесох много и в 99% от случаите от други жени. Надмогнах си комплексите. Там е разковничето. Сега само да смее да ми каже нещо на тема силикон мъж и ще го отрежа много остро, но и много би ме наранило и огорчило и поставило въпроси за отношенията ни.
Вие обаче и дете имате.
Просто застани със самочувствие и го отрежи. Има два варианта за мен. Или му казваш, че си се чувстваш секси, харесваш се така и ако чуеш още веднъж такива думи, значи не те обича. Той да си реши как ще се държи, ако сте му важни ти и детето. Или му казваш - Скъпи, и аз бих коригирала някои неща в теб, но деликатно си мълча, за да не те обидя. Това направо ще го удари много силно. Ти си познаваш мъжа и знаеш кое ще подейства. Но наистина най-важното е личното самочувствие.

# 215
  • Out of the Mix
Всеки с вкусовете и фантазиите си.
За мен зависи от самата жена, като човек и отношение.
Ако е невероятна за мен, и се чувствам добре с нея, тя с мен, и ни е спокойно и комфортно, циците ще са ми най-малкият проблем, даже няма да обръщам внимание.
Казвам това, защото разбиранията са много изкривени на много хора, и не се фокусират, и не търсят стойностните и важните неща в живота и партньора до себе си. А голямата част и не могат да го задържат.

# 216
Закръгленки и добре оформени малки гърди са си благословия - леко, удобно, не увисват и не губят форма, не пречат на спорта, спиш както си искаш... Въпросът е да се намери подходящия мъж, който също мисли така. Има и такива. Но понякога има случаи, като този на картинката, когато лека корекция (не бомби) е полезна и за самочувствието поради по-добрата визия и с дрехи и без дрехи. Но трябва жнеата да го прави за себе си, не под външен натиск. 

А "вълшебните" сутиени са малко като нож с две остриета, защото подмамваш мъжа с нещо, което не е, а когато се открие истината може да има шок.

# 217
Сама си си виновна! Ти сама не се уважаваш, търпейки този изндивид, а искаш уважение от другите. Е няма такъв филм. Смени си мирогледа, обкръжението, огледай се в себе си, вдигни си главата и започни да се харесваш, такава каквато си! Защото ти харесваш ли се ще започнат и другите да те харесват, забелязват и най- вече уважават, заради това което си, а не това какво някой си пут** иска да бъдеш! ТЦТЦТЦ!

# 218
  • По света и у нас
Черна станция, всъщност като пусна тази снимка всички с чашка Б се почувстваха като Пам Андерсън.

# 219
Много хора си мислят, че са майтапчии, но не знаят как да бъзикат или иронизират изтънчено, а просто го дават грубиянската. Ако си хванал някой под прицел с гадни изказвания това не е хумор това пасивна агресия. Тия двамата по-добре да се разделят. Няма смисъл.
То си изисква майсторство за това, не става просто да подмяташ някакви гадни неща срещу някой, щото си отива на заяждане и изобщо не е забавно. Обикновено се прави с някакви натегачи или кисели комплексирани колежки, дето обикновено драматизират или се заяждат с доста други хора за глупости. Съответно са неприятни за останалите и като ги избъзикаш качествено пред останалите настава голям смях.
Знам че звучи гадно и сега вече не бих го правил, ама на времето и в средата ми беше нещо нормално.

# 220
Черна станция, всъщност като пусна тази снимка всички с чашка Б се почувстваха като Пам Андерсън.

Да ме убият ако мога да разбера защо някоя с чашка Б ще има комплекси за бюста си...

# 221
  • София
Никоя жена, с никаква чашка, не трябва да има комплекси за бюста си, нито да завижда на друга жена за нейния, нито да говори зле за жените с различни по големина от нейните гърди.

# 222
  • София

Да ме убият ако мога да разбера защо някоя с чашка Б ще има комплекси за бюста си...

Знам, че ще прозвуча като сърдита леля, но за мен вината е в чалгата. От толкова гледане на огромни, прекомерни за иначе слаби тела бюстове хората се изкривиха.
Аз също се улавям, че гледам някоя жена с нормален бюст и си викам - ехааа, колко е нормална! Ми, нормална е, като не е лепнала две дини отпред.

# 223
Никоя жена, с никаква чашка, не трябва да има комплекси за бюста си, нито да завижда на друга жена за нейния, нито да говори зле за жените с различни по големина от нейните гърди.

To, че не бива, не бива. Но това не отменя действителността - много жени имат комплекси. Гледат се в огледалото и не харесват видяното. И ако това ги потиска няма лошо да направят корекция. Заради себе си, не за друг.

# 224
Ти Б ли си ?
Че загубих ряско интерес Simple Smile ахахаха

Щега ..... не се газирай

Общи условия

Активация на акаунт