Отговори
# 645
  • На изток от Ада
Дудъл при кой?  Може на лс да пишеш.

На мен ми дойде..

# 646
Хах , писала си си с Цветков 😀 Аз съм му била сумати време пациент и той не си раздава току-така телефона . Откъде му взе номера, едва ли от Вита го раздават 😂 Просто ми е интересно Simple Smile
И аз това се чудя. Като звънях да разпитам какви са възможностите точно за ЦС той да я направи ми казаха евентуално края на ноември да се обадя. Нищо, че ползвах всички ресурси, че съм била при него на консултации, че имаме уговорка есента да се видим ако няма резултат и тн Grinning

# 647
  • На изток от Ада
В Надежда е на късмет. Аз и една мацка бяхме при Чапанова ама на нея дала номер... Аз нямам нужда...

# 648
Имала съм еднаа биохимична бременност, буквално видях 2 много бледи черти, на кръвен резултата ми беше едва 1 и нещо и просто изтръпвам като си помисля, че може да е това. Sad
Това ми е най-дългата бременност до момента.

# 649
Хах , писала си си с Цветков 😀 Аз съм му била сумати време пациент и той не си раздава току-така телефона . Откъде му взе номера, едва ли от Вита го раздават 😂 Просто ми е интересно Simple Smile
И аз това се чудя. Като звънях да разпитам какви са възможностите точно за ЦС той да я направи ми казаха евентуално края на ноември да се обадя. Нищо, че ползвах всички ресурси, че съм била при него на консултации, че имаме уговорка есента да се видим ако няма резултат и тн Grinning
Според мен не сте му го искали- не ви го е дал. Може да му пишете съобщение в страницата му във ФБ и там отговаря.
Иначе сега за Вита виждам, че доста лесно се запазва час за него от днес за утре.

# 650
Час аз имам, друг е въпросът тук. Представям си как си дава телефона на 1900 жени Grinning

# 651
Аз споделям за себе си какво изживявам . Имам и номера и пишем във фейсбук . Какво значение има ,важна е целта на всяка от нас  да постигне бременност ,излишно заяждане .

# 652
Наси, аз попълних формата и чакам да ми се обадят. Като видя при кого се падна, тогава ще мисля дали искам да настоявам за друг. Честно казано - от толкова четене на мнения, точно Чапанова май ми се иска, ама ще видим.

# 653
  • На изток от Ада
Е Дудъл хайде за Чапанова.
Аз без въпросник бях при нея

# 654
Дудъл , при Чапанова стана много натоварено . Повечето пациентки на Цветков се преместихме при нея . Засега съм доволна като отношение и постигнат резултат . Показва уважение към пациентите си . На първичния ми преглед при нея  ,
тя се беше запознала предварително с моя случай и беше прегледала цялото ми досие . Личи си ентусиазма на младия специалист .
Нямам намерение да отговарям на ЛС и да се обяснявам,защо смятам , че Теди е отново в темата . Въпросът  не е в това кой има телефона на Цветков или не, а в това,че имам усещането , че отново се скалъпват измислени истории . Смятам че сме тук да си помагаме , а не да се лъжем . Дано да греша , че Red roses е Теди, но старите  кучета я надушваме всеки път, просто  не винаги го казваме . Виждам , че и други дами се съмняват , не съм единствената .

# 655
flow_rs, аз по принцип съм си със съвсем нормална матка. Обърнала се е от бременността. Явно и от операциите, трансферите и сраствания, на места лигавицата изглежда все едно съм има миоми.
Дриймче, супер снимчица 🤗
Честито на новите бременелки! Нека е да е до здрав финал! ❤️🍀🤗☺️🌷
Слънчице, не помня дали те поздравих 😁 Браво, браво, браво, чакаме те с успешен ЗЕТ! 🤗❤️
Съжалявам за момичетата с отрицателни резултати 🥺 много прегръдки и стиснати палци за скорошен успех!
ПП според мен розичка е Теди....
Някой пита за снимчици 😁: ❤️❤️❤️
Скрит текст:
За съжаление тук не се виждат ръчичките и краченцата на малкия човек, много трудно е за снимане, хаха 😁

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 12:51 от Kactus

# 656
  • На изток от Ада
Според мен също е Теди май с тези тестове и с тези чатове с Цветков..

За Чапанова ми знаете мнението.. Не беше моят док

# 657
Дори аз дето съм отскоро вече започнах да я хващам Grinning
А за матката - моята се обърна следствие миома, но като я махнахме и си остана обърната. Това за позите обаче мисля, че са митове. Аз със сигурност не забременях в тази поза, а преди това АГ ми беше казал, че няма значение позата и като цяло не в проблем за нищо.
Оплаквам се, че съм лепнала вирус от малкия и съм с хрема и ме боли глава.

Страхотни снимки от Кактус и Дриймър Heart

# 658
Кактусче ❤❤❤❤ Сладък бебок. Не седят мирно за снимките и се размазват. И нашите са размазани.

Моя приятелка беше преди години при Цветков в Надежда и той и беше дал номера, но явно не го дава на всяка пациентка. А и после пациентите са станали доста повече на брой. Ще лудне. Иначе и аз имам номера на Сенкова, но тя сама ми го даде без да я питам, но не и пиша без да сме имали уговорка за това. Ако имам въпроси звъня/пиша на клиниката.

# 659
Ти нямаше ли хубави резултати и удвояване на ЧХГ? Не вярвам да е биохимична.
Имала съм еднаа биохимична бременност, буквално видях 2 много бледи черти, на кръвен резултата ми беше едва 1 и нещо и просто изтръпвам като си помисля, че може да е това. Sad
Това ми е най-дългата бременност до момента.

Общи условия

Активация на акаунт