Един лек флирт... или в какво може да прерастне

• 9 326
  • 243
  •   1
Отговори
# 15
Трябва да говориш с мъжа ти открито какво ти липсва. Честно казано, спасила си се от това този с флирта да те въвлече в още по-големи проблеми и на те зареже тогава. Да, масово в момента се случва - завъртат ти главата, говорят ти глупости, успяват на думи поне да те дадат нещата, от които имаш нужда - разбиране, преимане, ласкаене, оценяване, време, разговори, отговорност, внимание. Ако това го получаваше от мъжа си, нямаше изобщо да обърнеш внимание на този. Не те виня категорично, не търси обаче разбиране в този форум. Тук освен нападане, друго няма да получиш. Този ще го преживееш в един момент, после ще е празно, докато не се появи друг и пак да събуди тръпката. Затова опитай се да съживиш това с твоя мъж. Очевидно го обичаш или? Горе-долу съм колкото теб на възраст и мен лично ме ужасява това да прекарвам живота си в разговори за битовизми или какво ще ядем днес. Масово нивото на разговорите в семействата се свежда до яденето и това ме ужасява. Така че положи своите усилия, за да съживиш връзката си.

# 16
На 33 години би трябвало да  сте се научили дали и как да вярвате на един мъж.Не е сериозно това, не сте на 16😊

# 17
Стуваше ми се честен и прям. Все повтаряше, че държи на думата си,  бил сериозен мъж, а се скри като мишка... Не знам, за да затворя тази страница, ми се иска да си обясня защо.

Тоест иска ти се да те беше изчукал? На това ми мирише.

# 18
Да, има такива мъже и не са малко. Просто си се хванала с мъжа си на ранна възраст - 21 години - и са ти били спестени сблъсъците с тези екземпляри. Това е всичко.

# 19
Сериозните мъже не се свалят с омъжени жени. Нито им казват почти директно, че е "one time job".

# 20
Трябва да говориш с мъжа ти открито какво ти липсва. Честно казано, спасила си се от това този с флирта да те въвлече в още по-големи проблеми и на те зареже тогава. Да, масово в момента се случва - завъртат ти главата, говорят ти глупости, успяват на думи поне да те дадат нещата, от които имаш нужда - разбиране, преимане, ласкаене, оценяване, време, разговори, отговорност, внимание. Ако това го получаваше от мъжа си, нямаше изобщо да обърнеш внимание на този. Не те виня категорично, не търси обаче разбиране в този форум. Тук освен нападане, друго няма да получиш. Този ще го преживееш в един момент, после ще е празно, докато не се появи друг и пак да събуди тръпката. Затова опитай се да съживиш това с твоя мъж. Очевидно го обичаш или? Горе-долу съм колкото теб на възраст и мен лично ме ужасява това да прекарвам живота си в разговори за битовизми или какво ще ядем днес. Масово нивото на разговорите в семействата се свежда до яденето и това ме ужасява. Така че положи своите усилия, за да съживиш връзката си.
Благодаря ти много за думите. Знаех, че ще получа и напатки, разбирам ги хората. Интересно е, че именно този господин преди около 4 год.пак ми беше писал -Какво прави кучето.... Grinning Тогава го отрязах, въпреки че на външен вид е сладък.Тогава обаче животът с мъжа ми беше по-хармоничен. Исках тази среща с въпросния мъж, именно за да продължа напред, иначе ми беше само в ума. Така е не се състоя.. дано само не се раздрънка...

# 21
  • София
Кой те напаТа?
Помисли какво, защо ти липсва у съпруга ти, можеш ли да живееш така или искаш да промениш. И действай съобразно тези отговори. След това  мисли за друг.

# 22
Еми така е , мъжа като забрави да прави комплименти , се появяват други мъже .

# 23
  • Paris, France
..Стуваше ми се честен и прям. Все повтаряше, че държи на думата си,  бил сериозен мъж, а се скри като мишка... Не знам, за да затворя тази страница, ми се иска да си обясня защо.

Искал е лесен и безплатен секс. Писнало му е да те четка, да ти приказва колко си красива и интелигентна и като е надушил, че няма да му пуснеш си е плюл на петите.

А ти защо искаш да се гледаш с него. По-дооценена ли ще се почувстваш като те мине веднъж?

Ако си самотна и недооценена с мъжа ти, може би трябва да се замислиш има ли смисъл да продължавате заедно.

Тъпо е да флиртуваш, защото мъжът ти бил флиртувал с колежка преди десетилетие.

Аз флиртаджията бих го блокирала.

# 24
Може да се е върнал при бившата и да те е от@@ал.
С такива е пълен нета.
Четкат си егото с разни чатчета и като им опре ножа в кокала или им върже някоя друга и изведнъж стават много морални и мислят за теб и семейството ти.

# 25
Може да се е върнал при бившата и да те е от@@ал.
С такива е пълен нета.
Четкат си егото с разни чатчета и като им опре ножа в кокала или им върже някоя друга и изведнъж стават много морални и мислят за теб и семейството ти.

Мдаа...хора без работа 😆😁

# 26
  • София
Според мен е искал да направи една сексуална авантьюра с авторката без да ѝ разваля семейството, както той самият е заявил в прав текст. Обаче, като ѝ чета писанията ми се струва, че авторката няма нужната психика да изнвери и да не си развали семейството. Имам чувството, че сама щеше да се прецака, ако нещата бяха ескалирали до секс. Може би, само може би, въпросният любовник е установил същото нещо и е решил да не рискува. Тая работа с изневерите винаги е въпрос на управление на риска и понякога се налага да рискуваш до следващата стъпка и там да преценяш на ново.

Като четох тази история си мислех: "Не започвай нещо, което няма да завършиш!"

# 27
Стуваше ми се честен и прям. Все повтаряше, че държи на думата си,  бил сериозен мъж, а се скри като мишка... Не знам, за да затворя тази страница, ми се иска да си обясня защо.

Тоест иска ти се да те беше изчукал? На това ми мирише.
https://www.dnes.bg/notifikacii/2018/08/30/shofior-pomete-velosi … -trygna-si.386473

# 28
Според мен е искал да направи една сексуална авантьюра с авторката без да ѝ разваля семейството, както той самият е заявил в прав текст. Обаче, като ѝ чета писанията ми се струва, че авторката няма нужната психика да изнвери и да не си развали семейството. Имам чувството, че сама щеше да се прецака, ако нещата бяха ескалирали до секс. Може би, само може би, въпросният любовник е установил същото нещо и е решил да не рискува. Тая работа с изневерите винаги е въпрос на управление на риска и понякога се налага да рискуваш до следващата стъпка и там да преценяш на ново.

Като четох тази история си мислех: "Не започвай нещо, което няма да завършиш!"
[/quote
Какво означава, че нямам психика да изневеря. Все едно е някакъв минус и какво да си бях довършила работата ли?  Имам чувството, че жени, които споделят, че са изневерили или искат да го направят понякога тук ги окуражават, даже и съвети им дават как мъжът им да не разбира...А някои, които са минали през авантюра без никакъв сексуален контакт са по-осъждани. В интере на истината не исках секс, той не ми липсва.Липсва ми тази тръпка от разговорите ни..

# 29
  • София
Ще се опитам да разясня следно като казвам "Нямаш психиката да изневериш", не му придавам позитивен или негативен контекст. Просто констатирам способност. Например, не всеки човек има психиката да стане хирург и да реже хората. Някой могат да го направят други им става лошо от гледката, трепери им ръката и ще направят един куп поразии ако се опитат да оперират някой. С изневерите е подобно, ако изневериш и си начеш крастата, най-лошото, което може да направиш послед е да те гризе съвеста, да се чувстваш виновна, да си признаеш пред съпруга ти и да му искаш прошка. Или пък да си трайно да си промениш отношението към съпруга ти, което пък ще го направи него подозрителен.

В съвременния свят 90% от изневерите биват хванати, защото изневеряващите нямат нужните качества да си прикрият следите и биват хващани от партньорите си. Най-често сами се издават.

Общи условия

Активация на акаунт