Какво толкова отблъскващо има в това една жена да обича и пие бира?

• 10 438
  • 258
  •   1
Отговори
# 30
Ако мъж не иска партньорката му да пие алкохол, очаквам и той също да не близва.

Бирата е от най-леките алкохолни напитки - между 4% и 6% алкохол. Коктейлите са с по-високо съдържание. Не е въпросът в това дали жената ще се напие, или не.

# 31
Познавам такива неприемащи жена с бира, и мъже и жени. Обикновено са по-консервативни, възрастни, с патриархално мислене и произход от такива региони.

# 32
Присъединявам се към горното мнение на "наивница на средна възраст", щях да напиша нещо в същия дух.
Има мъже, които не харесват жени, които употребяват алкохол като цяло. Но фиксирането точно в бирата говори за комплекси и несигурност. Една бира през лятото е много по-"невинна", от така широко разпространеното пиене на бутилка розе или просеко, или все още модерното наливане с коктейли аперол.
Не се занимавай с такива. Но ми е много странно как си попаднала на няколко такива типажа, а аз за половин вековния си живот не съм и чувала за точно такъв вид претенция. Хем съм общувала с мъже от всякакви националности, социално положение, възраст. Замисли се какви хора привличаш.
И аз съм срещала неведнъж, те такива идват и сами си казват мнението, не че им го търсиш Grinning На мен лично ми е смешно, то буквално все едно да ти размаха някой пръста, при положение че не ти е никакъв. Не реагират на смях по-добре отколкото на бирата ми, лесно се оттървам Grinning Но не са чак рядкост, за съжаление.
На съществена консумация на алкохол и аз не съм фен. Освен бира харесвам още 1-2 питиета, но те са по-силни, а аз на пиене не нося. Съответно при излизане предпочитам от тях да избера бирата, мразя да ме хване каквото там съм пила и гледам да не го допускам. Неприятно ми е и мъж да видя че го е засегнал алкохолът, особено когато си личи че е и търсен ефект. На това последното всъщност съм срещала повече възражения отколкото на моя избор на питие понеже е по-леко.

# 33
  • По света и у нас
Странни разбирания всякакви. Аз като пия бира обичам да ми сложена в специална чаша, но тук не са толкова церемониални и я наливат в едни тъпи водни чаши или направи в бутилката. Следователно не пия бира… иначе вкуса на бирата ми харесва. От време на време си пия на басейна. Мъж да ме коментира за алкохол до сега не съм чувала, свекърва ми е единствената която беше в потрес че пия бира 😂

# 34
Защото бирата предизвика неизбежно оригване и често ходене до тоалетна, може би заради това някои жени я избягват, за такова отношение на мъжете към пиещите бира жени обаче чувам за сефте. А аз самият пия много бира, с такива като мене сме се събирали много в различни компании, имало е и жени с нас, но никога не съм чул подобни коментари. Като цяло повече са я избягвали жените от компанията ни, но и са пили много пъти с нас. Жена ми също покарай мен започна да пие бира от време на време така че наистина ми е странно подобно отношение от страна на мъжете, за които авторката говори

# 35
  • София
Aз не близвам бира - а, всъщност изпих 2 глътки, в памет на моя приятелка, която почина и много обичаше бира. А, и преди това 2-3 пъти, брррр, ужас е! Горчиииии. Ужас. Дори безалкохолна не обичам, но да кажа нея мога да я пия. Но около мен приятелки много обичат и лятото си пийват всекидневно. Е, никога не съм чула от тях да са имали подобни срещи или да са срещали такива хора. Аз пак казвам не обичам бира, но  ако срещна такова изказване ще си помисля за човека срещу мен.

# 36
Като не харесва, пиещи бира жени, кажи му, колко е изтънчен и си поръчай от по-скъпото вино, а след това му обясни, как ти не харесваш мъже, пиещи концентрати - ракия, водка, уиски, мастика и как тези мъже ти изглеждат като долни пияници.

# 37
Абе тя горчи, ама е сладка Simple Smile

# 38
  • София
Чак си представям някой льольо да ми каже, че не е ок и не е жествено да пия бира. И аз да си кажa: Ей, да бе, щом Кънчо Спънчев мисли, че не е ок, спирам веднага!

# 39
  • София
Веднага отивам да си купя една бира по случай темата. В интерес на истината не ми е най-любимите питие, действа ми зле на стомаха, но на мъжете им действа още по-зле...

# 40
Ми тя е пълна с фитоестрогени в хмела, голямото "мъжко" питие Joy Това ако приемем че все още слагат в масовоте бири каквото си трябва, но пък те тия остарели разбирания не са набори на съвременните бири все пак.
Смели сме се с приятели, единият вече на(д) средна възраст и казва Няма да си поръчам баш бира че... "простатата ме алармира", както казват в рекламата Grinning
Пък аз нали си нямам простата, мен такива неща не ме спират Joy

# 41
  • По света и у нас
Смешното е, че към 4 часа като ми се припие трето кафе. За да не пия кафе или някаква лимонада с много калории - отварям си една бира или едно вино (червено най- обичам) и ммммм😏. Може и днес да се поглезя. Бирата уж била добра за кожата, но според китайската медицина не била - дават я противопоказна за екземи.

# 42
Истинската бира сигурно е полезна в малки к-ва. Всъщност алкохола е проблема, употребяван постоянно. Както и истинското вино, и може би даже истинската лимонада - от изцедени лимони примерно с малко мед си имат своите ползи.
Ама яко химиите са си вредни навсякъде, и в невтасалите хлебни изделия, и в измислените салами, и т.н.

# 43
Аз много обичам бира. Рядко пия алкохол, но ако имам избор, бих избрала да е бира.
Сега ако някой мъж седне да ми обяснява, че жените правят лошо впечатление, като пият бира, за мен не е проблем да не му харесвам на точно такъв мъж.
Ако тръгна да търся недостатъци и аз ще намеря много - примерно не обичам мъжа да пие алкохол , ама изобщо, защото мирише, не обичам и да пуши, защото мирише, искам да се къпе по два пъти на ден минимум, защото мирише и т.н.
Спрете наистина да мислите, какво мъжете харесват или не харесват.
Замислете се вие като жени, какво харесвате или не харесвате.
И спрете да сваляте летвата заради поредния комплексар.

# 44
  • София
Скрит текст:
Аз много обичам бира. Рядко пия алкохол, но ако имам избор, бих избрала да е бира.
Сега ако някой мъж седне да ми обяснява, че жените правят лошо впечатление, като пият бира, за мен не е проблем да не му харесвам на точно такъв мъж.
Ако тръгна да търся недостатъци и аз ще намеря много - примерно не обичам мъжа да пие алкохол , ама изобщо, защото мирише, не обичам и да пуши, защото мирише, искам да се къпе по два пъти на ден минимум, защото мирише и т.н.
Спрете наистина да мислите, какво мъжете харесват или не харесват.
Замислете се вие като жени, какво харесвате или не харесвате.
И спрете да сваляте летвата заради поредния комплексар.

Може ли да напиша +641237895678 на този абзац?

Някой си не харесвал това? Е, и?
Друг пък харесвал онова? Е, и?

Общи условия

Активация на акаунт