...или филм.Повечето, с които сме правили това, трудно изпиваха и цяла.
Reagan, така е за бирата и асоциациите, но има много качествени производители, правещи натурални бири, съдържащи само питейна вода от еди си кое поточе/кладенец в еди си кой балкан, скъп висок клас хмел, ечемичен малц, които си имат и своите хранителни "достойнства". Отлежаване, ферментация, пивни дрожди, нещо като при виното, ама не съвсем.
Няма да изброявам и описвам, защото няма да се правят реклами.
Въпросът е как се пие и с каква идея - да се "нальокаш", или да вземеш една и да се насладиш с удоволствие.

Както споменах по-рано с храна и по време на хранене избягвам, пълни излишно и не е приятно, а масово така консумират. А това, което харесвам и консумирам на малко места го има, защото е скъпо и няма да им носи оборот на заведенията, и е за ценители общо взето.
Пияни хора попринцип не ме кефят, независимо от пола, иначе някои си пийват социално и за кеф, в което не виждам нищо лошо.
Т.е. едно малко в домашна обстановка, гушнато в подходяща чаша и повече го мириша отколкото го пия, но да му се изкефя максимално. Хубав тъмен ром, хубаво бренди, определени вина от които пак повече от една чаша вече ще я усетя. Т.е. ако съм навън, нещо такова и да си поръчам, пак повечето време ще съм на вода.