Време не остана, ОКТОМВРИЙЧЕ ще гушка всяка мама -Тема 9

• 35 227
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
*Sweety*, нямат такива предложения. Но всички са се завайкали как ще го къпя това дете.
Шишарче, аз не съм останала с такова впечатление от надежда. Даже на моменти си мислех, че ме претупваха. И сега си го мисля. Пускани само ми само базовите изследвания, нищо извън пакета. Исках да си платя по-скъпия пакет, но ми казаха, че няма нужда. Без преглед за цял месец, че нямали часове. За отношение по време на раждането все още не мога да коментирам. Най-вероятно и при тях има някоя и друга издънка, но може би са по-малко.
В държавна болница влизат страшно много жени, които не са възпитани като теб и си мислят, че всички за всичко са им длъжни. Но това не оправдава грубото отношение към теб.
При мен също има груби родители и деца, дето си мислят, че те ми изкарват заплатата и аз съм длъжна да съм детегледачка, но това не означава че се държа грубо с тях. Не е било правилно и ако можеш да подадеш оплакване към доктора ще направиш много добре. 
Надявам се скоро да забравиш за отношението и да ви изпишат и да оставиш всичко зад гърба си. Най-важното е да сте живи и здрави, другото се забравя.
Мен като ме боли и ставам много злобна. Та, такива приказки, че викам или че пищя хич няма да ги толерирам.
Оф, да ви се оплача цял следобед усещам болка/напрежение във влагалището, не знам дали моя човек се е размърдал или е нещо нормално за последните дни, но е страшно неприятно.

# 706
skady, много благодаря, че сподели. Hug Описаният от теб най-лош сценарий звучи кошмарно, просто нямам думи. От законова гледна точка, а и не само, в България хич не ви е лесно, аз също не бих останала тук в такава ситуация. Радвам се, че сте попаднали на добро отношение в болницата поне. Изглежда сте много балансирана двойка и добре сте планирали увеличаването на семейството. И само ви пожелавам по-малко се налага да се сблъсквате с пропуските в закона.

Момичета, ще имаме ли една последна везничка в темата или вече отваряме сезона на скорпионите? Sunglasses С малкия явно ще споделяме една зодия, няма за кога да се роди до края на деня. Grinning Zodiac Scorpius

sway, мисля, че е нормална тази болка и за съжаление май нищо не означава…

Аз пък днес сутринта тренирах доста интензивно и сега не мога да разбера от тренировката ли леко ме наболява кръста. Ама както не бях тренирала отдавна, може и да вляза с мускулна треска в родилното. Имам днес разни по-болезнени и дълги подготвителни контракции, ама не са регулярни и не вярвам да се увеличат. Сигурно като легна довечера ще спрат.

# 707
mommy22, тъжно ми стана. И аз имам мускулна треска от клякания и разни упражнения.
Една зодия ще го преживея. Само аз и той да нямаме един рожден ден. Аз имам на 29, термина ми е на 30. Бях забравила, че другата седмица съм рожденичка.
skady, радвам се, че сте намерили разбиране в Надежда. Все пак има българи, които не са толкова тесногръди. Пожелавам ви здраве и на двете. Дано има повече такива двойки като вас.

# 708
Благодаря ви, момичета, за подкрепата и отношението Hug
Sway, точно гледах ника ти тези дни и си мислех как има вероятност да делите рожден ден с детенцето ти Grinning

# 709
Sway, парадокс е някакъв. Може и да е различен подход при всекиго…А може и Патрикова да се окаже правя за цялото притеснение, всичките допълнителни изследвания, защото днес разбрах, че на бебка ѝ е започнат антибиотик Уназин… още не знам защо, какво лекуват с него, уж нямаше проблеми, никой не ме е осведомил… направо погром като осъзнах, че това най-вероятно значи, че няма да я изпишат заедно с мен… дали е от дългото време на изтичане на околоплодни води или е от моята уреаплазма, която само Патрикова настояваше да се лекува а в Майчин дом повреме на раждането никой не го притесни това в медицинската ми история на бременността… нищо не знам за момента, направо не знам как ще изчакам педиатърката утре от 12… Cry Но едно ще ти кажа - ако в Надежда имаш чувството, че те претупват, то просто значи, че от всякъде си здрава бременност. Ако имаше за какво да се закачат, че може би е проблем, щяха. Радвай се, поне аз така си мисля в момента…

# 710
Аз ви разказах за злополучния си опит с Майчин дом.....
Ако не плащаш за екип, ще е чист късмет да срещнеш човешко отношение. И аз като теб, Шишарче, реших, че ако всичко е спонтанно, няма да има излишни интервенции.
Този път, отидох в частна болница. Ами там и стените лекуват. Персоналът усмихнат, мил, компетентен. Условията нормални.
Още имам психологически травми от Майчин дом. Щях да полудея там за 7 дни.

# 711
Аз ви разказах за злополучния си опит с Майчин дом.....
Ако не плащаш за екип, ще е чист късмет да срещнеш човешко отношение. И аз като теб, Шишарче, реших, че ако всичко е спонтанно, няма да има излишни интервенции.
Този път, отидох в частна болница. Ами там и стените лекуват. Персоналът усмихнат, мил, компетентен. Условията нормални.
Още имам психологически травми от Майчин дом. Щях да полудея там за 7 дни.

Нямам представа как не съм запомнила разказът ти, изчела съм всички мнения от всички теми, някъде съм го изпуснала и то точно информация, която ложе би щеше да ми промени мнението или по-точно да ми напомни защо изобщо се бях насочила към следене в Надежда, а именно защото първоначалните ми проучвания там ме насочиха за избор на болница в която да родя. Уви, човек от личен опит най-добре се научава. В момента честно казано единствено искам дъщеричката ми да е здравичка и да се приберем вкъщи, пък кой как се е държал с мен вече в миналото. Бих се занимавала с жалби в името на това да се осведоми някакво ръководство за действителността, но чак като ни изпишат и сме далеч от тук. Ясно ми е, че до края на престоят ни това ще е положението.

# 712
Ох, да ви се оплача, ММ е закачил някой вирус и от вчера се чувства зле. Sad Хрема, отпадналост, гърло, засега е това. Надявам се да не стане по-лошо, да се оправи бързо и най-вече ние с детето да не се заразим. След 2 дни ми е терминът и уж засега няма индикации, но май ще стане така, че ще сме болни като раждам. А най-тъжното за мен е, че много искахме той да присъства на раждането. Ама естествено, че нещо трябва да се обърка точно преди това. Не мога да повярвам, че ще го кажа, ама дано още малко изчака бебето…

# 713
Шишарче, ще мине и замине всичко, още малко!

Mommy, веднага да се изолира и взимайте нещо за имунитет, витамини.
Това не, че ще те успокои, но аз раждах болна, ММ също не беше много ок, а беше с мен в стаята през целия ми престой. И това се преживява..
Дано не ви се налага!

# 714
Шишарче, честито момиченце! Отношението, което описваш, не трябва да се преживява от никой пациент, особено от раждаща жена, която и без друго е толкова уязвима в този момент. Пожелавам ти скоро неприятният спомен да избледнее и да остане само хубавото настояще.

Skady, не ви е лесно изобщо и безкрайно се възхищавам на волята ви да преодолявате препятствията и да се борите за мечтите си. Искрено ви желая да ви се случват само положителните сценарии!

# 715
Добро утро, момичета ☀

Официално от днес вече очакваме да се появят и нашите Скорпиончета 🦂

# 716
Добро утро, момичета ☀

Официално от днес вече очакваме да се появят и нашите Скорпиончета 🦂

Чакаме ги, чакаме, ама нещо не им се излиза. Grinning Аз снощи имах доста дискомфортни подготвителни контракции, но успях да заспя и като се събудих няма помен от каквито и да е симптоми предвещаващи раждане. Малко ме е страх от преносване, честно казано, защото моят термин е измислен по овулация и размер за бебето. Чак утре съм на тонове, вече искам поне всеки ден да ходя, за да съм по-спокойна. Надявам се вече да набележим дата за индукция за другата седмица, ако не се появи бебето скоро. Ще бъда по-спокойна като знам, че си имаме план. Влезнах във филма да чета рисковете при преносване и хич не съм спокойна сега… голяма грешка.

# 717
Здравейте е от мен, днес моето момче става на 1 седмица 🌞 Вкъщи сме си и май се справяме добре, храним се смесено, но имаме проблем с подсичане на дупето 🙁 Дано отмине, изписаха ни и допълнително кремче което трябва да го лекува. Проблемът е, че като се събуди сменям пелената, започваме да се кърмим, ака, пак сменям пелената, дохранвам с ам и вече е станало време за сън, той се унася да заспи и ака отново, на мен ми е жал да го разбутам да го сменям за трети път и това не знам дали не е грешка .. и какво да правя  като рутина

# 718
Здравейте е от мен, днес моето момче става на 1 седмица 🌞 Вкъщи сме си и май се справяме добре, храним се смесено, но имаме проблем с подсичане на дупето 🙁 Дано отмине, изписаха ни и допълнително кремче което трябва да го лекува. Проблемът е, че като се събуди сменям пелената, започваме да се кърмим, ака, пак сменям пелената, дохранвам с ам и вече е станало време за сън, той се унася да заспи и ака отново, на мен ми е жал да го разбутам да го сменям за трети път и това не знам дали не е грешка .. и какво да правя  като рутина

Jojo_радвам се, че храненето върви добре за вас. Чудех се, каква ти е рутината при смяна на пелената, миеш дупе или кърпички? Благодаря

# 719
Аз вече имам час за индукция - другия четвъртък, в сряда ме приемат. Надявам се да родя до тогава. Изобщо не ми се иска да ме индуцират. В петък съм на преглед и тонове. Вече ми се повръща от прегледи и от каране в трафика...

Общи условия

Активация на акаунт