Шишарче, аз не съм останала с такова впечатление от надежда. Даже на моменти си мислех, че ме претупваха. И сега си го мисля. Пускани само ми само базовите изследвания, нищо извън пакета. Исках да си платя по-скъпия пакет, но ми казаха, че няма нужда. Без преглед за цял месец, че нямали часове. За отношение по време на раждането все още не мога да коментирам. Най-вероятно и при тях има някоя и друга издънка, но може би са по-малко.
В държавна болница влизат страшно много жени, които не са възпитани като теб и си мислят, че всички за всичко са им длъжни. Но това не оправдава грубото отношение към теб.
При мен също има груби родители и деца, дето си мислят, че те ми изкарват заплатата и аз съм длъжна да съм детегледачка, но това не означава че се държа грубо с тях. Не е било правилно и ако можеш да подадеш оплакване към доктора ще направиш много добре.
Надявам се скоро да забравиш за отношението и да ви изпишат и да оставиш всичко зад гърба си. Най-важното е да сте живи и здрави, другото се забравя.
Мен като ме боли и ставам много злобна. Та, такива приказки, че викам или че пищя хич няма да ги толерирам.
Оф, да ви се оплача цял следобед усещам болка/напрежение във влагалището, не знам дали моя човек се е размърдал или е нещо нормално за последните дни, но е страшно неприятно.
Описаният от теб най-лош сценарий звучи кошмарно, просто нямам думи. От законова гледна точка, а и не само, в България хич не ви е лесно, аз също не бих останала тук в такава ситуация. Радвам се, че сте попаднали на добро отношение в болницата поне. Изглежда сте много балансирана двойка и добре сте планирали увеличаването на семейството. И само ви пожелавам по-малко се налага да се сблъсквате с пропуските в закона.
С малкия явно ще споделяме една зодия, няма за кога да се роди до края на деня.

Но едно ще ти кажа - ако в Надежда имаш чувството, че те претупват, то просто значи, че от всякъде си здрава бременност. Ако имаше за какво да се закачат, че може би е проблем, щяха. Радвай се, поне аз така си мисля в момента…
Хрема, отпадналост, гърло, засега е това. Надявам се да не стане по-лошо, да се оправи бързо и най-вече ние с детето да не се заразим. След 2 дни ми е терминът и уж засега няма индикации, но май ще стане така, че ще сме болни като раждам. А най-тъжното за мен е, че много искахме той да присъства на раждането. Ама естествено, че нещо трябва да се обърка точно преди това. Не мога да повярвам, че ще го кажа, ама дано още малко изчака бебето…