Шишарче, аз не съм останала с такова впечатление от надежда. Даже на моменти си мислех, че ме претупваха. И сега си го мисля. Пускани само ми само базовите изследвания, нищо извън пакета. Исках да си платя по-скъпия пакет, но ми казаха, че няма нужда. Без преглед за цял месец, че нямали часове. За отношение по време на раждането все още не мога да коментирам. Най-вероятно и при тях има някоя и друга издънка, но може би са по-малко.
В държавна болница влизат страшно много жени, които не са възпитани като теб и си мислят, че всички за всичко са им длъжни. Но това не оправдава грубото отношение към теб.
При мен също има груби родители и деца, дето си мислят, че те ми изкарват заплатата и аз съм длъжна да съм детегледачка, но това не означава че се държа грубо с тях. Не е било правилно и ако можеш да подадеш оплакване към доктора ще направиш много добре.
Надявам се скоро да забравиш за отношението и да ви изпишат и да оставиш всичко зад гърба си. Най-важното е да сте живи и здрави, другото се забравя.
Мен като ме боли и ставам много злобна. Та, такива приказки, че викам или че пищя хич няма да ги толерирам.
Оф, да ви се оплача цял следобед усещам болка/напрежение във влагалището, не знам дали моя човек се е размърдал или е нещо нормално за последните дни, но е страшно неприятно.