Отговори
# 210
Е какво да прави човека като името му е Семко Ташков ?

# 211
За имена не ми е било неприятно, дори да се казва Семко Ташков, но за някакви галени, които не произхождат от името, ми е супер тъпо. Примерно да се казва Димитър, да му викат - Бубчо или Чочи....брррррррр!!!!!!!

# 212
В този случай вероятността да се натресеш на свекърва с  IQ, равно на годините ѝ, е по-голяма.

# 213
  • София
Пухи от Аспарух.
Най-ужасното: Господин.

# 214
Така поне ще му запомнят името.
Харесвам странни имена.
Иван, Георги, Димитър, доообре.
Зависи от човека и как носи името си. Да заклеймиш човек заради името ми иде като посръчкване и кикот в 7-ми клас между приятелки.
Отблъсквали са ме в мъж определени навици, мирис, движения, малки детайли от поведението му, което той не осъзнава или забелязва.

# 215
  • София
Е какво да прави човека като името му е Семко Ташков ?

Да го смени.

# 216
  • Fairbanks, Alaska
В другата тема някои дами бяха на мнение, че неграмотност/писане с правописни грешки е много анти и режат за това.

Изненадана съм, че още никой не е споделил, че се е отказал от някого заради зодията. 😀
Коя е въпросната тема?

# 217
То ромите женят Вирсачи за Исус, вие за едни доста приемливи имена сте се хванали Grinning

# 218
ако човек има ведро и хубаво излъчване, името нищо не означава..дори да е старомодно или смешно, най-много да вземе да ми харесва името, заради човека.. но да избягвам някой заради име, определено не..
виж заради татус с Левски или снимка на корицата в соц. мрежи, с разпнато умряло животно от лов, да.. това ми е голям хикс..Joy

# 219
  • France
Имах колега със звучното фамилно име Пет (пръдня, пръцкане) Но беше мъж та дрънка и не вярвам това да е спирало жените около него. Пък и той беше от породата, на която постоянно и шарят очите.

ММ има рядко и старовремско име, но смятам, че му отива - като във вица с бабата и внучето с гърбичката

# 220
  • София
Ау, аз видя ли каквото и да е умряло животно на профилни снимки, бягам веднага. Даже и прасе.
Между другото, БМ беше арменец с име, което носят 2-3 човека в България.

# 221
  • Out of the Mix
Крис, да, не съм казал ресторант, вечеря, или комбинация хапване с коктейли и т.н.
Но след това, ако продължите тези пари "си те чакат" по-скоро "скоро", отколкото не. Wink
Ок, намерихме "консенсус" -> около 20 лв. за първа среща. Smiley
Пари в "оборот" имам винаги "за всеки случай". Не големи суми, но достатъчно.
А и да ти кажа все ми е тая. Прекарал съм си добре и разнообразил. Гаранция за връзка няма.
Много е относително къде ще се видите на първа среща. Последната ми беше "в тях", знаеш ли защо?
Защото беше Ковид, и нямаше къде, всичко беше затворено. Уговорката е, че 3 пъти се бяхме виждали по работа за по 15 мин. След което лек чат и няма кво да се умува толкова.
Сега, само навън и заведения, кафетерии, барчета из цяла София колкото щеш.
Всеки случай предпочитам нормални, сравнително тихи места да може да си кажем 5 приказки, не да се бутаме и надвикваме.
А сега е супер времето и отивам на следобедно в една готина сладкарница.
Сутринта беше 2 градуса зима в 7.30.

Така е, да, шарено и всякакво е. И най-малкото нещо, което не подозираш може да откаже някой от двамата за каквото и да е. И една от причините са прекалените претенции. Дори да си партия и всичко да ти е на 6, гаранция няма, щото за тангото трябват двама.

Ето ви смешно и странно име - Кичка Тончева Тонева - Тотева.
Познайте как се казва баща й, и как съпругът. Smile

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 16:01 от Revoker

# 222
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Rockstar БМ е бившия мъж ли?

Philomena, кажи го вица за бабата? Grinning

# 223
-  Пено, ма, кое е т'ва гърбавото там?
- Ми туй ваш' Ванко, ма!
- Их, ма как му ходи гърбичката!

# 224
  • Столичанин ама не в повече :D
Ако има нещо полезно от темата, което мъжете да научат е че просто не трябва да си губят времето с жени, които не ги харесват, или са изпаднали в сериозни делюзии, за щастие явно излъчвам сигнали и попадам на сравнително нормални жени, защото и след бира на пейка пред ндк след това сме ходили в мацката да си допием и да правим секс, и след сладкарница където жената ме е черпила съм я водил в нас да правим секс, и след по едно фрапе от лъвов мост и разходка, след това на втората среща сме ходили в тях да правим секс и след като съм отишъл на вечеря сготвена от жена сме правили секс и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт