Отговори
# 480
Аз гледам една двойка в YouTube понякога - тя е от Виетнам, той е немец и живеят заедно в Германия. Тъй като имат абсолютно несъвместими предпочитания за храна, готвят си отделно своите неща и не се насилват да ядат едно и също. Изглеждат щастливи.

Аз спрях да пия всякакви сокове, когато разбрах, че всъщност 90% от фибрите изчезвали при направата им. 😬

# 481
  • Out of the Mix
Сега остава Персона да "заключи", че сме един и същи човек и купонът ще е налице. JoyHug

Позна, Примадона, чувствам се прекрасно от това.
Нямам намерение да си "нарушавам" живота, само може да се допълва и разнообразява, изпълва. Smirk

В зърненените храни има много повече фибри отколкото в плодовете.
Фрешовете не са толкова полезни, много захар мушкаш така.
Иначе от морков много обичам.
Има на Alnatura в стъклено бутилче 0.33 мл. чук е, много вкусен.

# 482
Аз пък ще ви кажа,че човек който умее да се наслаждава на живота, няма плочки на корема. 😆

# 483
Нищо не съм казала.

По темата - не съм човек, който робува на половите норми и ловуването на мамути от мъжете, обаче ме отблъскват мъже, които са по-принцеси дори от мен. На една приятелка гаджето (тогава не бяха заедно и се познаваха от няколко месеца) например се бил порязъл докато мил чинии, нищо застрашаващо живота, обаче той "силно притеснен" (така ми го разказаха) й звъни да го придружи до болницата... 😐😐😐 Чудех се дали не е някакъв опит за флирт и/ли получаване на внимание. 😐 Това, ако ми се беше случило, щяха да ми умрат всички любовни чувства. 😅

# 484
  • Out of the Mix
Екстра да се насладим на порция вкусна италианска паста с червено вино, но не повече от 1 път седмично, Рокстар. Много мазнини и въглехидрат се поема. Не може теста всеки ден. Също и хляб не ям, кво праим? Wink
Предпочитам гръцки зехтин само от Крит по възможност, не италиански, или "ментето" Коста'Доро, което мирише на всичко друго, но не и маслина, трева, зелено.
Измисли ли здравословното меню? YumSmile

# 485
  • Далечният изток
И защо толкова претенции и взискателност за качество, включително към жените, ако като цяло ви дразнят и ги разкарвате да спят в друга стая, и въобще не ги искате, освен за едното ч*****?!

# 486
Примадона, аз днес тъкмо четох научно изследване как само два пъти седмично упражнения с тежести (не кардио) стимулират производството на колаген. Други неща, които са по-универсални - добра слънцезащита, добър хидратиращ крем и третиноин/Ретин-А (макар че на някои действа много изсушаващо, е най-доказан откъм антиейджинг ефект).
Останалите неща вече са до организъм и кожата на човек. Можеш да пробваш да изключиш млечните за месец и да видиш дали ще има разлика.

# 487
Абе, по мои наблюдения, всички мъже са си малко принцеси. Вдигнат ли температура винаги е много драматично, ще се мре. Аз това и при синовете си го виждам, просто са по-глезеният пол, да не се лъжем.
Но и на лекар не ходят ...

# 488
Сега, ако се появи и Нено, да ви обясни и за добавките, ще си сипя втора чаша вино. Без майтап.
Как живеете в ограничения и лишения цял живот?
Ще отида в Италия и няма да ям пица и желато до пръсване или в Прага 2- 3 бири, поливащи ми вкусното джоланче..и т.н
Цял живот лишения...не, не за мен такъв живот.
.

# 489
  • Далечният изток
Хубава кожа е единствено въпрос на ген.
Никога не съм мазала нищо на лицето, нито пък полагам някакви грижи. Нямам бръчки, много рядко някоя пъпчица (на 49 г.), не съм имала стрии или нещо подобно. Ген...

# 490
Persona7, всъщност аз пък чета хубави неща за колагена, особено за пачата. На себе си и на децата правя бульон от джолан, варя го много дълго и си въобразявам, че ни помага да изградим силна съединителна тъкан Simple Smile Чела съм и за бульон от пилешки крака, но ме е гнус. Чак толкова посветена на визията си не съм.
Аз пък обичам да тренирам тежко, както и кардио, изобщо съм силна и спортна натура. За съжаление нищо не помага при мен с килограмите...дано да помага поне за колагена Simple Smile)

# 491
До ген е , но поддръжката си има значение , особено след някоя и друга година.

# 492
Абе, по мои наблюдения, всички мъже са си малко принцеси. Вдигнат ли температура винаги е много драматично, ще се мре. Аз това и при синовете си го виждам, просто са по-глезеният пол, да не се лъжем.
Но и на лекар не ходят ...
А не знам, аз не съм така. Няколко пъти съм работил със съмнение за счупени пръсти на ръка и крак, не отидох на доктор защото можеше да ме гипсират и тогава трябваше да спра да работя. Не се е стигало до подуване и посиняване, ама боля много повече от месец.

# 493
  • София
Аз не пия прясно мляко и мажа кремове като луда.
Между другото, имам подозрения за някои мъже, които съм канила, че като видят обувките и козметиката ми, тайно са се разпищели наум и са избягали. Joy

# 494
  • Далечният изток
До ген е , но поддръжката си има значение , особено след някоя и друга година.
Кога да започна? На 60? Joy

Общи условия

Активация на акаунт