Отговори
# 195
Прегръдки, момичета! И наспорт!

Може ли да ми довлече 5 на входните нива по музика и рисуване???!!! Ма тва е жив резил...

# 196
Ренко, каквото и да е, да се разкарва бързо Hug Не ги мисли колегите, ще се оправят. Важното е да си добре, другото ще го нагласят.

Прегръдки за всички. Дърпане за коса, ритници, задвратници - каквото кажете раздавам от сърце Kissing Heart

Аз днес вършах из къщи - почти оправих гардероба, заредих есенните неща и зазимих летните. Уплаших се колко чифта дънки имам. Готвих червена леща, панирах кашкавал, бърках кекс. Пуснах хляб и забравих да сложа бъркалките Head Band И малко работих.

# 197
Прегръдки, момичета! И наспорт!

Може ли да ми довлече 5 на входните нива по музика и рисуване???!!! Ма тва е жив резил...
официално ти казвам госпожа, че ще ти скъна/скъсам, на къра така казват/ ушите. Какъв резил е 5 по музика, нежели рисуване? По музика имах тройка по милост, но бях първа по олимпиадите по математика и литература. Контролно по музика, случвало ли ти се е? Или да пееш пред цял клас, т.е. грачиш, а на даскала да му е кеф да те гърчи. Контролно по изобразително изкуство, и неуспешната рисунка на натюрморт. Мащай тая щуротевица, хеле ако математиката е шеС. Да си посипеш с пепел главата веднага!

Госпожа Бърд,  щом сте си наредила гардероба, заповядайте да наредите моя. Аз ще Ви сготвя без червени чушки Yum

# 198
Мързи,остАИ детето на мира!!!!
  Днес хич не ми върви мисълта.Два пъти се опитвам да кажа нещо на мъха,то аз не се разбрах.Викам му, все едно не съм ти говорила.И утре е ден.

# 199
Контролно по музика, случвало ли ти се е?

Да, при това в гимназията.Simple Smile
По рисуване също, там и тетрадки имахме. Пак в гимназията.

Боли ме глава цял ден.

# 200
Тили, при мен беше до 8ми клас. После музика и рисуване нямаше. Имаше химия обаче Tired Face

# 201
  • France
Първата ми двойка в живота е по музика в 7 клас. Пускат ми некви хора и да съм ги познавала. Мчи те всичките ми звучаха еднакво Joy
Добре поне, че по рисуване беше готино - даскали, които си знаеха, че предметът им за почивка и не ни натоваряха. Всички имахме 6тици

# 202
От по- старата генерация съм явно.
Не съм била в специализирано училище с такава насоченост, но си ги учихме двата предмета поне до 10 клас, за 11- ти вече не помня. Май не.
Но госпожата по рисуване наистина много държеше на тетрадката и изпадаше в истерия ако някой няма.
За забележката "Пее в час по музика" съм споменавала, нали.

# 203
  • France
И аз имах рисуване в гимназията. За музика не помня, но май да. Учителя по рисуване го помня много добре, беше много готин. Цял час ни разказва истории, включително и как преписвал. Много отморително беше

# 204
Сири, мен и физиката ми беше мъка, не самo химията. 😆
Мойто подсмърча. Вирус ше да е 😤☹

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 23:57 от zlatenceto

# 205
Госпожа Сирос, как да откажа на това любезно предложение? Heart Eyes

Не помня контролно по музика или изобразително.
Но помня как веднъж пяхме до безпаметност "Върви народе възродени". Малко бяхме, 5-6 клас някъде, но така да ми се е запечатало, голям гърч беше. После се сродих с учителката, на моменти още й говоря на вие, много ме беше стресирала Joy
Помня и махмурлия даскал по рисуване, едната година се улучихме първи два часа - тегава работа беше като бяхме първа смяна, човекът още неизтрезнял, целият свят му крив. По 5-6 пъти ни караше да ставаме на "клас стани, клас мирно", защото не сме го правили както трябва. Влиза, клас стани, фучи, беснее, излиза, пак влиза, айде пак клас стани.
Не помня до кой клас учихме тези два предмета, но доста големи бяхме. Другата откачалка по музика пък си избираше по двама юнаци да я придружават до тях, да не паднела по пътя да си счупи ръката, че с тия ръце работила и изкарвала пари.

# 206
Има и "пречат ми ръцете" по трудово Joy

Тили, по мое време имаше гимназии и техникуми.  Учените бяхме в техникумите Joy

Момата е впечатляваща, Злате. Учителката по рисуване ни очертаваше контурите на наредената ваза за натюрморт, а ние оцветявахме.  Безвъзвратно изгубено време за неможачите като мене. Да беше ни водила по изложби, ама не. Учителката по математика обаче, така палеше фитилите, даже слабите ученици по другите предмети,  имаха добър по математика. Огън беше тая жена.

Не можете,  госпожо Бърд. Разхвърляният гардероб отказва да се помести и да хване гората.

# 207
Наче човек да се не оплаче и веднага канчето му набиват SmileyNeutral Face

# 208
Наче човек да се не оплаче и веднага канчето му набиват SmileyNeutral Face
5 не е повод за оплакване, ще ме прощаваш сестро Stuck Out Tongue Winking Eye

# 209
Не можеш да ме уплашиш с разхвърлян гардероб. Трябваше да снимам "преди", да видиш ти Grinning

Злате, много хубаво рисува госпожицата. Дано се размине само с подсмърчане.

Мързелотка, оплакване, ако донесе 3 по математика, пепел ми на езика и клавиатурата.

Общи условия

Активация на акаунт