Отговори
# 285
Тирамису правя по рецепта на Супичка. Няма грешка. Изобщо, нямам провал с нейни рецепти.
Иначе ми е студено, а трябва да излизаме и да чакам девойката след солфеж.
Снощи имахме разговори с младежа, стигна до етап да се сблъска с това, че отличната оценка не стига, а трябва да е в най-горната част на скалата, за да те вземат, където искаш. Не му беше приятно. Не е нещо важно и е добър урок.
А аз установих, че ми е много трудно да уча и да запомням. Не е приятно, никак.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 10:42 от alex_jp

# 286
  • sf
Ахой! Ще готвя пилешка супа, че синкото е сополив. Мислех да чистя кухнята основно, ама нещо нямам желание. 😃
Зяпам филм.

# 287
Аз кухнята изчистих основно тая седмица, друго си е 😅 но все още остава бянята..
Готвя аз свинско на бавно готвене в кукъра, трябва да го докарам на pulled pork, ще гарнирам с картофено пюре и сос грейви. Ако стане ще споделя рецепта.
При нас от сутринта вали бавно и напоително, рисуваме вкъщи есенни картини 😌

# 288
Азалия, рецепКата за грейвито веднагически,  моля.

# 289
Няма какво да не му стане на дърпаното свинско. Само да не се удавя във вода е хубаво Simple Smile

Аз правя редовно,  че да има за сандвичи през седмицата.

# 290
Поздрави от брачедката Узовааа

# 291
Ееее, поне си отспах. Преди час отворих очи. Още се подмотвам, но допивам кафето и отивам да се оправям, че пак в обществото ще се изявявам. 🤣🤣🤣

Азалия, рецепКата за грейвито веднагически,  моля.

И аз съм същата молба. 🤗

Хубав уикенд, общество!!! 🍀

# 292
За хубаво грейви трябват печени зеленчуци, заедно с месото и без много вода: лук, чесън, моркови, пащърнак, целина-глава. Накрая пасираш всичко и ако е много рядко сгъстяваш с масло и брашно/нишесте.

# 293
Ули, мерси!

Тили, безсрамница!

Мързело,  още ли не си я прибрала? Heart

# 294
Нит грейви съм правила до сега, нит дърпано свинцко, та както казах, довечера като отворя капака ще видя какво е станало. Зеленчуци не съм слагала, защото не исках да е като гювеч, но сложих две шепи сушени, в които има всичко изброено, дано свършат работа. Сега малко ме притесни да не ми е много водата.. Ули, ти запечатваш ли месото преди това?
https://instantpot.com/blogs/recipes/slow-cooked-pulled-pork
Тази рецепта използвах.

# 295
Добре изглежда,  Азалия, мисля, че ще се получи вкусно. Аз на бавно готвене винаги слагам много по-малко от течността в рецептата, защото си пускат много продуктите. Но пък ти си сложила сушени, а те ще ти поемат малко.
Аз запечатвам, ако ми се занимава Simple Smile според ММ има огрооомна разлика, той винаги запечатва, даже за бульон Grinning аз само в цвета намирам разлика Simple Smile

# 296
Ули, подкрепям ТМ. Има разлика във вкуса с предварителното запечатване. Вкарахте ми муха за утре за дърпано месо.

# 297
  • Пловдив
И аз не съм правила такова, ама Джейми Оливър има доста такива рецепти. За грейви също...ама да го гледаш как готви той Wink
Веднъж опитах такова дърпано на филия кат сандвич. Ми нещо не ме впечатли.

Аз отметнах ОИ, само холЪт остана щот мойте не помръдват от диванЯ 🧐
Сготвих спанак с ориз и домат. Имах буркан глиганско, та и него вътре. Сега завира заЯк ахния, ма ней нашта Пуфка, споко Stuck Out Tongue Winking Eye
Има още желирано кис.мляко с горски плодове, стяга, и хляб втасва. Толку май стига, налЕ? 🤪🤭

# 298
Малей  Мистева,  идвам!

# 299
  • Пловдив
Малей  Мистева,  идвам!
ади Simple Smile
Заешкото го запечатах да знаЙш Wink не съм го утрепала от варене Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт