Жените не разбират.

• 22 335
  • 828
  •   1
Отговори
# 315
Надали бих й държал ръката в операционната. Не за друго "кекав" съм, операционни, това-онова не е за мен. Но отвън ще съм, да. Всички мои познати така са били и те, като са раждали жените им. Отвън.
Безполезна работа.

Ох, беше по-лесно като бях тийнейджърка. Сладък ли е Гошко? Сладък е - всичко 6. Сега трябва да мисля дали ще е с мен докато раждам. 😪

# 316
Аз като бях в казармата имах много ерекция.
Затова трябва да се върне казармата.

# 317
  • Out of the Mix
Абуто, да не е бил черният кон на Зоро? JoyAnimal Horse

# 318
Тъй като темата се обърна на оценяване, оценки и ценности, та да споделя. Пак. Моята майка се гордееше с отглеждането (въпреки трудните условия) и възпитанието на нас, децата ѝ, с важните житейски ценности, които е успяла да ни предаде. Повече, отколкото с раждането ни.
Не че някой от нас си е позволявал даже в мислите си, да обезценява акта на раждане, не само нашето, но и на всеки един човек на тази земя.
Защо обаче не съм учуден, че тук изопачаването на чуждото (мъжко предимно) мнение е стандартен подход в коментарите?

# 319

//
Ще ме извиниш, Джемсе, но майка ти е била жена потисната и е смятала, че това заслужава. Всички сме имали перипетиите си, но не смятаме, че сме мъченици и трябва да си траем и сме смирени затова.

# 320
Ми то ей го на, един месец не остана.

# 321
Моята майка се гордееше с отглеждането (въпреки трудните условия) и възпитанието на нас, децата ѝ, с важните житейски ценности, които е успяла да ни предаде. Повече, отколкото с раждането ни.
Ах, ох. Всяка жена има право да се чувства различно. И неслучайно почти всички жени казват, че раждането на децата им е най-щастливият/най-важният ден в живота им.

И тезата ми не беше, че с раждането почва и свършва светът (макар че всъщност е така, буквално погледнато 🙄), а че е изумително, че за девет месеца в утробата си създаваш изцяло нов живот със своята уникалност и индивидуалност. Ей това е чудото.

Колкото и да възпитаваш едно дете, не мисля, че сме точно tabula rasa, хората си идват с някакви предразположености, мистични предпочитания, темпераменти, което е точно най-изумителното и болка на всички tech bros, че няма как да се пресъздаде. Прекрасно нещо е човекът.

# 322
  • волно калдъръмче
Аз като бях в казармата имах много ерекция.
Затова трябва да се върне казармата.
Мнението на някои твои побратими е да се отмени, за да може да си я ползваш с радост по предназначение. Загубено време била казармата.

# 323
Надали бих й държал ръката в операционната. Не за друго "кекав" съм, операционни, това-онова не е за мен. Но отвън ще съм, да. Всички мои познати така са били и те, като са раждали жените им. Отвън.
Безполезна работа.

Ох, беше по-лесно като бях тийнейджърка. Сладък ли е Гошко? Сладък е - всичко 6. Сега трябва да мисля дали ще е с мен докато раждам. 😪

Ти държиш мъжът ти да го изроди ли? Grinning Иначе то и сега си е както когато си била тийн. Просто бг-мама изкривява представата след всички подобни теми.

Последна редакция: сб, 05 окт 2024, 00:07 от murcinhum

# 324
Ще ме извиниш Босилке, но не мисля, че познаваш майка ми. Последното нещо, което някой, който я познава би казал, е че е била подтисната.
 Жените от поколението на майка ми бяха истински свободните жени. Свободата, както твърди старата максима, не се дава, а се взема. Без да визирам никоя тук, още по-малко да го приемате като обидно, но днешното поколение млади жени, а и мъже, са свободни само на думи, а както се чете, и на истерии. Чакат някой да им даде свободата. На устата им - единствено клишето - Имам право/права.
Да, ама правата вървят в комплект с отговорности. Майка ми и баща ми си поделяха, според възможностите и способностите си, отговорности, доста по-сериозни от стоящите пред семействата в момента. Без да се оплакват, и най-важното - под определения от майка ми ред, с който баща ми винаги се е съгласявал.
Според мен Ронин е от близко до моето поколение и темата му е отражение на подобни наблюдения.
Но нека да не вкарваме в темата коментари върху родителите на другите, много моля. Не е особено коректно. В този форум - още по-малко.

# 325
Нямам нищо лично срещу майка ти. Дори я пиздравявам за стоицизма.
Но, да, продължавам, да твърдя, че има поколение жени, които се нагърбват с непосилни за тях емоции и битовизми. Резултатът – роботи са. Праведни, хрисими, правилни, страхотни. И нещастни в същността си. (не го приемай лично, не познавам майка ти, надявам се да е истински щастлив човек).

# 326
Ако ще си говорим за роботизацията, тя навлезе на по-широка основа едва последните 10-15 години Wink
Да си го кажем направо - със селфоните Simple Smile
Питай Сири и Алекса, ако не вярваш Wink

# 327
Мъжете за едни хемороиди или бъбреци говорят, все едно за три раждания ...
Аз не съм раждал.
Но явно ти не си била с тежка бъбречна криза.

# 328
Ти държиш мъжът ти да го изроди ли? Grinning
Тц. Но ми е ужасно важно да е там. Отвън може всеки.

Много се възхищавам на всички родители, които, по една или друга причина, сами отглеждат децата си. Обаче за себе си имам дълбоки съмнения, че ще се справя, както и нежелание да съм в такава ситуация, освен ако наистина няма друг вариант. Все пак в отглеждането на деца има един тон препъникамъни. Ако аз ще съм по-смелата и силната, като си знам характерът, ще стигнем точно доникъде. 😬

# 329
  • Somewhere beyond the moon and stars
Пък аз като бях в казармата, една вечер, беше тъмна непрогледна нощ и един кьорав кон ми изкара акъла.

Ох, събудих бебето.
И на него му се е случвало, каза, само че май не било кьорав кон, но имало светлина.

Persona7, не го мисли в аванс, не се знае какво ще ти е до главата дотогава. Аз със сигурност не исках мъжа ми там по ред причини, най-вече защото има път, който човек трябва да си извърви сам, така е по-пречистващо и смиряващо.

Поотделно, заедно, с много и малко, пак се отглеждат деца. И това няма смисъл да те притеснява в аванс.

Общи условия

Активация на акаунт