Пазарът на недвижими имоти в БЪЛГАРИЯ, какво се случва реално - тема 84

• 37 161
  • 791
  •   1
Отговори
# 765
Ами аз точно това казвам - сходни цени, различни стандарти. Шоколадите на Lindt у нас също са между 5 и 6 лв., в зависимост от магазина. Никой не твърди, че е по-евтино, дори изрично бях написала, че държим тенденциозно по-високи цени, но са сходни с тези в останалите държави. И ние може да сме "прасетата" на Европа, но много от нас все пак пътуват често и за щастие могат да си направят свои изводи, това е мое лично мнение, всеки има право да вярва в каквото пожелае.

# 766
Говоря за хубави имоти - хубаво жилище в хубав квартал.
Който е купил няма да продаде, защото на пазара рядко излиза нещо равностойно или по-хубаво.

едит/ мини жилището до МА си е прекрасно като местоположение, изложение и т.н. На пет минути пеша от НДК, има училище, парк, ДГ, басейн, магазини, всичко.

едит 2/ хората от сектор НИ - участниците на пазара.
Ако иска и да е на покрива на НДК си остава мини и не е за всеки. Все пак трябва да има и въздух за дишане в едно жилище. Някой си е направил и продал тавана и е уцелил джакпота.
Как хем не мислят да продават участниците от сектора на НИ, хем ето тези купили на 5мин от НДК. Явно мисленето е едно, а действията съвсем друго.
Има си и купувачи има си и продавачи и така ще бъде. Иначе нямаше да има пазар НИ и нямаше да са изписани 84теми в бг-мама.

# 767
За мен няма проблем, че вторичния пазар е умрял. Аз правя пари от първичен пазар и ми е кеф, че има шарани.

# 768
За мен няма проблем, че вторичния пазар е умрял. Аз правя пари от първичен пазар и ми е кеф, че има шарани.
Брокер ли си? Най-вероятно да

# 769
Пратете да видя тази маломерка на раздора до МА. Таванско помещение ли е или едностаен?

# 770
На двайсет исках да живея в центъра на столицата, таван не ми беше проблем.
Въздух? Боже 🤣 

После пораснах и исках източни спални, голям хол, кухня с трапезария, две бани, ВЦ за гости и т.н.

Сега остарях и искам друго.

Та всяко жилище си има своите хора 🙂

# 771
НаБабаДетето , не е задължително да си брокер за да инвестираш в строителство и продажбата на НИ.
Eda 12, няма особено значение какво е жилището до НДК и МА. Интересно е как хем никой не мисли да продава и цените не го интересуват, пък всъщото време някой е купил имот на топ локацията.
По - интерсно за мен, а предполагам и за другите в темата е каква му е доходността.
Al Georgieva, какво кзаваш, че да спиш в спалня от 8кв.м. е същото като такава от 20кв.м. Или ще си на отворен прозорец целогодишно.

# 772
Къде е пазара на имотите, къде са на луксозно яхтено пристанище шоколади ЛИНД с олово за 5лв. мдаа Wink

....   оказаха се и изглежда, че #lindt са знаели за високия % тежки метали в техния шоколад от 2014 г. Според @attorneymartinez сега Lindt има големи проблеми, тъй като в момента са съдени за предполагаема фалшива реклама, измамни търговски практики и много други нарушения на закона за защита на потребителите. Твърди се, че олово и кадмий са открити във високи % в някои #lindt !

https://www.consumerreports.org/health/food-safety/lead-and-cadm … %20as%20a%20treat

# 773
  • София
Довечера ще пусна нова тема, да не прекъсваме посредата обсъждането на бананите Simple Smile
Не с лошо сега де, остави ни да се развиваме Blush

# 774
[Интересно е как хем никой не мисли да продава и цените не го интересуват, пък всъщото време някой е купил имот на топ локацията.
По - интерсно за мен, а предполагам и за другите в темата е каква му е доходността.

Нали писах по-назад, наем 1000 лв/месец. Дългосрочно.
Хората нямаха никакъв интерес да купят нещо за инвестиция извън центъра.
Продавачът продава с цел покупка на друг имот. Какъв, къде и за колко не зная.

# 775
[Интересно е как хем никой не мисли да продава и цените не го интересуват, пък всъщото време някой е купил имот на топ локацията.

Нали писах по-назад, наем 1000 лв/месец. Дългосрочно.
Хората нямаха никакъв интерес да купят нещо за инвестиция извън центъра.
Продавачът продава с цел покупка на друг имот. Какъв, къде и за колко не зная.
С тези 1000лв/месец най-вероятно ще им трябват +20г за да си избият първоначалната инвестиция, което я прави "страхотна".

# 776
Нова тема моля, нивото на дискусията рязко падна.

# 777
Темата е какво се случва, споделих за сделка, т.е. нещо случило се.
Безкрайното чепкане по този единичен случай ми изглежда безмислено.

Не правя чужди сметки.
Да вложиш свободни пари в недвижим имот при висока инфлация и ниски лихви не е лошо решение.
Не всеки желае да се мята в какао, никел или ДКЦ, не всеки иска да му стоят в банковата сметка.

# 778
  • София, Bulgaria
НаБабаДетето , не е задължително да си брокер за да инвестираш в строителство и продажбата на НИ.
Eda 12, няма особено значение какво е жилището до НДК и МА. Интересно е как хем никой не мисли да продава и цените не го интересуват, пък всъщото време някой е купил имот на топ локацията.
Al Georgieva, какво кзаваш, че да спиш в спалня от 8кв.м. е същото като такава от 20кв.м. Или ще си на отворен прозорец целогодишно.

Наистина ли приемате " Никой" и "Всеки" буквално!?
Или просто си за спорта, да сте на въпреки се упражнявате!

# 779
  • София
Забелязвам, че мненията на този потребител граничат с тролски. Умишлено заяждане, провокативни въпроси, тълкуване на чуждите думи в изчанчен смисъл, вадене от 100 кладенеца вода, за да се обори някакво мнение и тн.

Не знам дали си струва да му се отговаря, защото това не би  допринесло за темата.

Общи условия

Активация на акаунт