Професионални серии за коса - Тема 164

• 51 323
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
  • Някъде там
При завършване на поръчката в ЗР,картата излиза, мисля, че на последна стъпка се показва.
До тези, които искат изгодно комплект на Лореал Витамино, в момента  има промо в boboconcept и излиза най-изгодно.

# 76
В последно време често ми излиза реклама за тази маска.Имате ли отзиви за нея
Зависи от косата, предполагам. Моята е рядка и мазна , късащи се крайща и не видях никакъв ефект.

Откъде я взехте, много ментата имало.
Може и на такова да съм попаднала.Взех я от някаква страница във Фейсбук, май беше турска стока или нещо подобно.

# 77
Ох, момичета много рових назад, но имам въпрос: започнах К18 терапията, днес първо слагане след протеиновия на Калиначи. Четох, че трябва 4 поредни миенета да се ползва, но не разбирам - очаква се 4 поредни миенета да са с ДПШ ли? Не е ли прекалено остъргване така…?

# 78
Аз си го ползвам след "нормален" шампоан

# 79
  • Ланкър, планините Овнерог
Редакция: Лалгата взех, дано ми хареса и върши работа

Здравейте
Нахълтвам тук с надежда за помощ за продукт, че ми омръзна. Косата ми е с тънък косъм, не особено гъста, но напоследък съвсем орехавя. През пролетта рязко влезнах в менопаузата (оперативно, не по естествен път), през лятото минах лъчетерапия. Подозирам тези причини за оредяването. Не е да се сипе, не я виждам да пада, но в един момент установих, че ми е доста по-малко от преди. Ползвам оъ известно време шампоан, балсам и серум на Mediceuticals, но искам да взема нещо за поне привиден обем. Не ползвам лакове, пяни и др. стилизиращи, защото ме сърби от тях. Спрях се на разни неща от Рибата и ще се радвам от даване на акъл кое да взема

Последна редакция: нд, 27 окт 2024, 15:35 от Гита Ог

# 80
Използвам на Лалга от гореизброените за обем - харесва ми . Също нещо като препоръка различно от пяна - топката на Ти ДЖИ - с нея само дължините уплътнявам .

# 81
Здравейте, за K18 Molecular Repair Hair Mask, 150мл 104лв с намаление добра цена ли е или при истинско намаление пада под 100лв?

# 82
Използвам на Лалга от гореизброените за обем - харесва ми . Също нещо като препоръка различно от пяна - топката на Ти ДЖИ - с нея само дължините уплътнявам .
Коя е тази топка?

# 83
Влезнах в златна рибка днес,понеже останах без маска за коса и спрей. Леле аз останах втрещена какви са тези цени тези хора са луди.

# 84
Влезнах в златна рибка днес,понеже останах без маска за коса и спрей. Леле аз останах втрещена какви са тези цени тези хора са луди.

И аз не бях влизала скоро, миналата седмица заради рекламен мейл влязох - направо са космически!

# 85
Затова отдавна си пазарувам само от Нотино и Мейк ъп, както и всички мои познати… не знам кой остана от рибката да пазарува.

# 86
  • Някъде там
Гита Ог , от показаните от теб съм използвала преди години уплътняващата пяна на Алтерна. Харесвах си я, придаваше ми обем без да матира и втвърдява косата ми. Хубавото при нея е, че с насоченост и грижа към скалпа.

# 87
Коя е тази топка?
https://douglas.bg/tigi-bed-head-produkt-za-kosa-bez-otmivane-070938
Но се активира с топла струя въздух , май го в предвид .

# 88
Здравейте, за K18 Molecular Repair Hair Mask, 150мл 104лв с намаление добра цена ли е или при истинско намаление пада под 100лв?

В Arl*ne беше намалена на 90 лв. за 100 мл.

# 89
Аз пък и от арлен се разочаровах ,5 дни не ми съобщиха ,че нямат наличност на продукт от поръчката ми ,аз се обадих да я анулирам, поръчах от чужбина...
Влизам в рибата да си подновя термо  спрея олиосета тадаам и него никакъв го нямаа 🤨
Имам два въпроса към вас :
1.Някой ползвал ли е спрей к18 ,има ли разлика в ефекта при използването му в комбинация с маската ?
2.Коя от ампулите на лалга сте по доволни, след кичури съм и се чудя ,дали cpr или тази за хидратация bolster или направо да си взема и двете 🙈
Благодаря предварително !

Общи условия

Активация на акаунт