Професионални серии за коса - Тема 164

• 51 304
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Искам да ви попитам - ако скалпът ми има нужда от много хидратация, а дължините от протеин - какъв шампоан да ползвам
Ако шампоанът ти действа добре на косата,просто добави един серум,който да хидратира скалпа.Нанасяй сутрин и вечер.
Друг вариант е да смениш протеиновия шампоан с балансиран.

Кои инструкции нареждат маската К18 да се ползва след ДПШ или протеинов шампоан?

# 586
Vanessa, протеиновите шампоани ми пресушават скалпа, а хидратиращите са ми добре, но за дължините протеинова маска с хидратиращ балсам е оптимална комбинация. Нали след хидратиращ преуош или шампоан не се слага протеин, заради това ми е питането.
Можеш ли да ми препоръчаш серум? Ползвам този на Калиначи, но бих пробвала и друго, също и преуош.

За К18 - така ми се е насложило от изчетеното, но сега като проверявам в сайтовете на Арлен и официалния на марката, наистина не се уточнява какъв да е шампоана… явно от форума и фб групите 🫣

# 587
  • София
Искрица,дай моля те отзиви ,ако вече си получила и използвала Революционния уплътнител☺Чудя му се и аз, изправям си косата с преса и внога бих искала нещо с това описание и вършещо работа.🌸
Не, все още не съм го получила. Пише, че доставката ще е след 30 декември.
И аз съм го поръчала, ако става въпрос за този :
https://www.arlen.bg/product/29945/revolyutsionen-uplatnitel-za- … spray-150-ml.html
Ще пристигне в понеделник и ще дам отзив.
Впрочем поръчах и ботокс терапията, та ще я пробвам и нея.
Привет! Дали го тества? 🌸

# 588
  • Някъде там
Димяни, днес го пробвах. Спрейчето пристигна вчера. Определено за цената си се оказа доста добър продукт и съм много доволна от резултата.
Косата стои като гланцирана, но в същото време обема е запазен. Гладка, мека и доста добре хидратирана, като се справи и добре с фриза.
Споделям снимка за да не съм голословна, снимките са с предна камера без светкавица.

Аромата е деликатен и много приятен. Днес мисля да си поръчам и ботокс серията им. Представям си продуктите заедно какъв ефект биха имали Heart Eyes.

# 589
И аз се присъединявам към казаното в отзива от Искрица. Добрах се до спрея като по чудо. Пробвах го след ботокс терапията от серията, като този път пропуснах ламиниращата вода (само шампоана и маската ползвах). От доста време не съм усещала косата толкова жива и с блясък, на допир е като коприна.

# 590
  • София
Искрица,благодаря ти! Аз също го очаквам с нетърпение! Надявам се и на моята коса да има такъв ефект.Ще споделя мнение!

# 591
  • Варна
Здравейте!
И аз ги поръчах тези продукти ,пишеше че не са в наличност и на 14.01 се очаква зареждане.
Така че и аз ги чакам Simple SmileSimple Smile

# 592
Искрица, дай моля те отзив и за продуктите са Сам Макнайт, които си поръча, доволна ли си? /спреят и серумът за краища?

# 593
  • Някъде там
Искрица, дай моля те отзив и за продуктите са Сам Макнайт, които си поръча, доволна ли си? /спреят и серумът за краища?
Доволна съм от серумът за краища на марката.Запечтва, придава плътност, без да оставя косата твърда. Определено е топ продукт.
Поръчах си един вайръл спрей-балсам за коса на марката Lush, който на аромат е много приятен, но като ефект не е нищо особено. Става въпрос за този продукт.

Нямам търпение да изпробвам ботокс терапията на Be Teknic. Както и новата боя за коса, коятo macadamia препоръча. Поръчах си боята в цвят 6.0 ( ще я използвам само за корени)

# 594
# 595
  • Някъде там
Използвам го само когато къдря косата на дъщеря ми, къдря я със сатенен ролер. Допада ми защото не прави твърда косата, а прическата и къдриците и издръжат около два дни.

# 596
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз взех розовия текстуриращ на Сам Макнайт, но нещо не мога да схвана как да го ползвам, за да видя ефект. На суха коса нищо не прави или не виждам какво прави. На влажна май има някаква файда да я чувствам по-плътна, но може и да си въобразявам. Трябва да го пробвам и след стайлинг някакъв дали ще държи. Иначе поне не ме сърби от него, че от всичко стилизиращо до сега откачах.

# 597
Искрица,дай моля те отзиви ,ако вече си получила и използвала Революционния уплътнител☺Чудя му се и аз, изправям си косата с преса и внога бих искала нещо с това описание и вършещо работа.🌸
Не, все още не съм го получила. Пише, че доставката ще е след 30 декември.
И аз съм го поръчала, ако става въпрос за този :
https://www.arlen.bg/product/29945/revolyutsionen-uplatnitel-za- … spray-150-ml.html
Ще пристигне в понеделник и ще дам отзив.
Впрочем поръчах и ботокс терапията, та ще я пробвам и нея.
Привет! Дали го тества? 🌸

Топ е спрея за стъклена коса, наистина обира фриза изцяло, но си трябва сушене със сешоар и четка, кичур по кичур, за да се разгърне добре. Flowers Tulip
Довечера ще пробвам цялата ботокс серия и спрея след нея, но не знам дали няма да ме примързи да я суша и е много вероятно просто да я оставя да съхне сама, въпреки, че знам, че ефекта няма да е същия, ако липсва стилизация.
За коментирания крем за връхчета на Сам Макнайт да кажа, че при мен няма кой знае какъв ефект, общо взето за цъфтежи само ножицата помага, заглажда връхчетата леко и не стоят толкова остри, но визуално не изглеждат като туко що постригани, какъвто ефект търсим вероятно Smiley

# 598
Поръчах си от Нотино на Редкен серията Acidic Bonding Concentrate балсам и шампоан, както и термоактивен крем - Redken Extreme, понеже много ги хвалят на видеа в Инстаграм и искам да видя дали и за моята коса на руси кичури ще подействат добре.

# 599
Rimmona, аз взех балсама от тази серия - ползвам го след маска - много ми харесва, бях посегнала да поръчвам останалите неща от серията, но пише, че свалят боята, ако се ползват скоро след боядисване… много ми стана странно, че нали точно цвета да пазят трябва?

Общи условия

Активация на акаунт