По-скъпите кремове по-ефективни ли са?

• 13 636
  • 180
  •   1
Отговори
# 90
Мими, това че на теб не ти харесват не значи, че не стават. За мен стават, и омекотяват кожата ми, и я озаряват.  Виши нямат нужда да им адвокатствам, но такива генерални обобщения винаги са ме изумявали.

# 91
Ще станем досадни. В два поредни поста споделям мнение.
Ето трети път: марката да си оправи опаковките, консистенциите и ароматите. Това е моето мнение и моля да не се допълва с чужди интерпретации. Заради какво, заради що... заради това, което аз съм написала.
Сега може да си коригираш мнението, в което обясняваш какво искам от свое име.

И няколко пъти се каза, че вече са и че имат няколко вида, макар че точно натуралната козметика обикновено не ти мирише на парфюм по разбираеми причини, но както и да е.

# 92
Мими, това че на теб не ти харесват не значи, че не стават. За мен стават, и омекотяват кожата ми, и я озаряват.  Виши нямат нужда да им адвокатствам, но такива генерални обобщения винаги са ме изумявали.
Е то и други писаха, че качеството не е добро. Откакто ги правят в Турция...а го казвам, защото са марка, която съм ползвала години наред и мога да направя разлика. Говоря за тези от България обаче, ти Фрау май не живееш тук.

# 93
Моите Виши ги купувам от Германия или Белгия. Може и оттам да идва разликата.

# 94
Моите Виши ги купувам от Германия или Белгия. Може и оттам да идва разликата.
Абсолютно е това!

# 95
  • По света и у нас
Не слагам продукт, на чисто лице само.

# 96
  • По света и у нас
Ей този крем никак не ми харесва, не овлажнява ами напротив, станах суха. 2 пъти го мазах и не е за мен. Крем слагам само на чиста кожа не миксирам продукти.

# 97
  • София
Може би защото е матиращ.

# 98
  • SF
И аз това не харесвам - продукти, които стават на "кир". Има го и при евтини, и при скъпи марки. Не мога да разбера, продукти от една и съща марка - слагам един върху друг и се получава ронене. Те не ги ли тестват?
Аз в момента всъщност се озовах с три азиатски продукта, които са ми ок един върху друг - серум, крем и ББ крема на Миша.

И аз вече ходя само с ВВ крема на Миша. Simple Smile

# 99
Когато бях на 20 имах един много любим крем - Mixa Pro Tolerance. Цената му беше под 15 лева. Сега не се намира никъде. Останалите кремове в този ценове диапазон не ми допадат. В момента купувам кремове на цена 30-50 лева, има си разлика. Цената не ми е толкова водеща, но имам други изисквания - да не съдържа алкохол, етерични масла, парфюм или твърде много силикони. Нито един крем не ми е създавал сериозни проблеми досега.

# 100
  • Deutschland
В Ибей има, ако е същия

https://www.ebay.co.uk/itm/303557280166

# 101
  • София
Аз момента съм с един на ЕЛ 40+нищо че скоро правя 37г и нещо не виждам мн разлика в сравнение с този на Ревюел за 5лв

# 102
Кремовете за мен са поддържаща грижа , няма как да заменят процедури и тн .
Аз редувам няколко крема и серума , имам още някакви количества и почвам medik8 и lancome

# 103
  • гр.Пловдив
За вишито не говоря за кир ефект, просто от много години не стават. Иначе кир ефект може да стане и без натрупване на продукти. Кожата ми е мазна и често лятото съм само по слънцезащита, еми Герлена  не става. Колкото са хубави серрумите и кремовете им толкова слънцезащитата им става на парцали, не съм доволна и как пази.

Мими,препоръчай нещо за мазна кожа Thinking

# 104
За вишито не говоря за кир ефект, просто от много години не стават. Иначе кир ефект може да стане и без натрупване на продукти. Кожата ми е мазна и често лятото съм само по слънцезащита, еми Герлена  не става. Колкото са хубави серрумите и кремовете им толкова слънцезащитата им става на парцали, не съм доволна и как пази.

Мими,препоръчай нещо за мазна кожа Thinking
Аз харесвам тази емулсия на Шисейдо. Лека е, а доста добре ми се отразява. Отдолу слагам серум пак на Шисейдо!

Общи условия

Активация на акаунт